Как започва денят ви?

• 31 984
  • 633
  •   1
Отговори
И какво закусвате? Много ми е интересно. Моя ден започва рано, общо взето към 7 най-късно, когато котките ми (2 броя) почнат да подскачат отгоре ми и да ми гризат ушите. После почвам да си търся очилата (често си играят с кутията и трудно я намирам, може да е навсякъде). Като ги намеря се уверявам, че през нощта не са изяли кучето. Всички вкупом се запътваме към кухнята, като всичкия добитък държи да върви между краката ми. Гледам да не си нанеса непоправими травми, докато се дотътря до кафето. После им сервирам закуската и гледам да не се избият. После - докато са заети имам време за кафе и цигара. После си пуквам един кренвирш в микровълновата и цаквам две филийки в тостера. (Един от най-приятните моменти е да си стопля ръчичките на тостера, докато се пекат Crazy)
После гледам да си опазя кренвирша от хищниците, навличам нещо и отивам да разходя кучето.
Добре че нямам деца...

# 1
Рано. С кафе. Без закуска. С радио.
С бързане в последния момент влачейки обикновено детето, да не изпуснем автобуса за детската градина.

# 2
Само с кафе и фреш портокал.

# 3
С кафе. Как да гласувам?  Mr. Green

Мъжът ми като излиза ми оставя телефона навит за 10 ч., но почти винаги го усещам като излиза в 9 ч. и се разбуждам. Ставам, грабвам си кафето, което ми е оставил и сядам с форума (той ми замести сутрешната цигара Simple Smile).
Не закусвам.

# 4
Зависи дали денят е през седмицата или уикенда. Днес ми е любимата сутрин от цялата година. Времето е сменено, в 7:30 съм се наспала прекрасно и целият ден е пред мен. Освен това като сменят времето напролет ме наляга една хронична умора, която ме пуска на другата смяна, т.е. днес  Party

Не пропускам закуска и кафе без значение какъв ден от седмицата е.

# 5
  • София
Ставам и будя детето. След половин час вече сме излезли. Не закусвам, не пия кафе и не пуша. Не се размотавам с нищо, освен с баня, тоалетна и обличане.

# 6
Започва към 6-7ч. със събуждане от дъщеря ми. Правя закуска на нея, после на мен. Следва кафе и малко време във форума, после разходка, ако е хубаво времето.

# 7
  • на брега на морето
Кафе и цигара. Не закусвам.

# 8
Весело започва .
Гръмва алармата на детето с някакъв латиноамерикански хит.
Той си я припява и в банята.
Аз си правя за мен кафе за него чай от шипка.
Не гоним автобуси ,живеем срещу училището .
Днес рано-рано с раничката  тръгна на мач за Банско.
Денят е слънчев тук .

# 9
  • Ямбол
Различно и това ми е най-приятното, да няма еднообразна скука. Само кафето се повтаря, но него го залепвам към другите процедури - баня и т.н. Всичко останало е различно. Понякога се будя по-рано, друг път по-късно. Понякога будя и двете деца, понякога първо едното, после другото след около час. Понякога първо преглеждам форума, а друг път първо уроците за деня, ако ще са нови. Понякога имам служебно излизане и всичко се измества по-рано. Сега след седмица като ни обърнат смените, ще е още по-различно, а когато дойде ваканцията, ех.....
И аз не закусвам винаги, но понякога и това се случва, според зависи.
Харесва ми, когато не се повтаря всеки ден едно и също.
След малко тръгвам за работа Wink.

# 10
В неделя?! Shocked

# 11
С кафе. Как да гласувам?  Mr. Green

Мъжът ми като излиза ми оставя телефона навит за 10 ч., но почти винаги го усещам като излиза в 9 ч. и се разбуждам. Ставам, грабвам си кафето, което ми е оставил и сядам с форума (той ми замести сутрешната цигара Simple Smile).
Не закусвам.
Е на работа не ходиш ли?

# 12
Работя от вкъщи  Simple Smile

# 13
  • Ямбол
Рядко ми се случва, но моментът е такъв, че се налага.

# 14
През седмицата ми е ад Laughing .
Ставам в 6 ч. и пускам музика на малкия да може да се разсъни.
Влизам в банята, като изляза продължавам процедура по събуждане.
Към 6:20 успявам да го вдигна и започвам да викам Crazy - влизай в банята, изпишкай се, измий си ръцете, измий си зъбите, измий си лицето #Crazy .
Към 6:40 ч. започвам процедура по преобличане. Още по-голям ужас и от банята...
Ако останат малко минутки, му пускам Мики Маус, докато аз си открадна една цигара - време.
В 7:05 излизаме, за да си хванем трамвай, после автобус, за да отидем до детската.
После се връщам, за стигна на работа. В 8 ч. сутринта вече съм супер уморена и изтощена Crossing Arms Whistling

Общи условия

Активация на акаунт