Как започва денят ви?

• 31 939
  • 633
  •   1
Отговори
# 15
Неделя в момента ми е като всяка друга сутрин - към 6 бебето се закача да суче и яде, яде, яде до около 7 и тогава се буди и буди и нас.  Crazy
После мъжът ми прави някаква закуска и така Simple Smile
Кафе не пием, по-често чай, най-често вода.  Grinning

# 16
Мен детето ме буди. С целувка  Heart Eyes
Ставам, приготвям й кутията с храна за училище, връзвам й косата, оправям й якичката и чорапките и след това мъжа ми я кара на училище.
После закусвам (общо взето каквото има, само храна да е), приготвям се и отивам на работа.

# 17
  • в огледалото на живота
...Делничен ден...
Ставам стреснато в 6ч. от алармата на часовника,напипвайки я в тъмното.Тихичко се измъквам от стаята и влизам в кухнята.Слагам кафето и набегом в банята.От там усещам вече аромата му.
Отпивам глътка от горчивата течност вече облечена.Излизам на терасата и отварям прозореца...дишам и се събуждам.Сутрешния хлад ме ободрява..Градът сънливо се прозява от нощния сън.Тук там минава някой автомобил или автобус.Светофара  намигва отсреща и ми напомня,че е време да събуждам децата.Десетте минути релакс свършиха....
Влизам в стаята на тинейджъра и се спъвам в твърд предмет...дистанционното на телевизора...незнайно защо захвърлено на земята...Минутен монолог от моя страна и сънливо мърморене от другата.Успявам на 5 минута да го измъкна от топлото леговище...Разминаваме се с едно фалцетно ''добро утро'' в коридора..Поемам следващата дестинация в другата стая.Там минава кротко и безпроблемно сутрешната гимнастика на 4г.човече.
......7:15...облечени и строени шест чифта очи се гледаме весело в асансьора..Мятаме се в  колата,овързваме се с коланите и потегляме.
......7:30..първа спирка-Детската градина.Малкото човече бърбори усмихнато и щастливо.Целувка-милувка...да слушаш,да спиш,да се храниш....Вратата пред мен се тръшва.
Продължаваме двамата с големия.Протягам по навик ръка към копчето на радиото...Днес времето ще бъде слънчево...чудесна новина,усмихвам се небрежно.
......7:40 колата на ход пред училището....бърз скок  на младежа/групата с приятели го чака ...няма време за губене/
.......8:00 започва работния ден...Зависи в каква атмосфера се намираш....
 --------------------В тази последователност всяка сутрин до петък----------------
     Събота.....ура....!
Няма аларми,няма часовници!

# 18
Неделя в момента ми е като всяка друга сутрин - към 6 бебето се закача да суче и яде, яде, яде до около 7 и тогава се буди и буди и нас.  Crazy

Това какво значи, че докато те сучи заспиваш, то може ли? Shocked

# 19
Неделя в момента ми е като всяка друга сутрин - към 6 бебето се закача да суче и яде, яде, яде до около 7 и тогава се буди и буди и нас.  Crazy

Това какво значи, че докато те сучи заспиваш, то може ли? Shocked

Нещо не разбрах. Бебето сучи докато спи ли?

# 20
С кафе.  Hug

# 21
Нещо не разбрах. Бебето сучи докато спи ли?

Да, бе, хора, не сте ли виждали бебе да суче, докато спи?
И моята беше така... заспиваше си на гърдата и не дай Боже реша да я дръпна.  Crazy

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 10:48 от Анонимен

# 22

......7:15...облечени и строени шест чифта очи се гледаме весело в асансьора..

а защо 6 чифта очи?

# 23
  • в огледалото на живота

......7:15...облечени и строени шест чифта очи се гледаме весело в асансьора..

а защо 6 чифта очи?
+ моите... Mr. Green

# 24
а де...две деца, ти и още трима души? съседи ли?

добре, че нямам домашни животни, звучи ужасно като за събуждане с котки и кучета в краката.

# 25
Не пропускам закуска и кафе без значение какъв ден от седмицата е.
И аз така.

# 26
  • в огледалото на живота
а де...две деца, ти и още трима души? съседи ли?

добре, че нямам домашни животни, звучи ужасно като за събуждане с котки и кучета в краката.
....Нека са 6 броя очи...
Грешката е от моя страна..... Simple Smile

п.п:Хубав ден за събуждане Тити....да е честит празника на детето ти   bouquet
Ти как се събуди днес?  Hug

# 27

Grinning На мен ми е много е приятно, но ако не обичаш животни, разбире се, ще ти звучи неприятно.

# 28
Откакто сме с кучето - винаги по един и същи начин. Ставам в 5:50, защото съществото тогава ходи до тоалетна - не ми трябва аларма, защото се събуждам от захапвания по носа. Хубавото е, че не излизаме - сутрин й е много студено и ползва котешка тоалетна. Докато е в тоалетната се налага да й приготвя закуска, правя кафе на себе си, пуша 1-2 цигари, пия кафето, ям 1 кроасан. През уикендите в 6:30 се връщам в леглото. През седмицата будя децата, храня рибките, оправям леглата, бърз душ за мен и постоянно повтаряне на децата да бързат /което е почти безсмислено, защото те просто си говорят и се мотаят по 10 мин. на чорап/, обличаме се, грим, прическа. Положителното е, че не се налага да храня децата, понеже имат закуска в училище и това отпада в учебно време. Точно в 7:15 хващаме автобуса за 1 спирка до училище - още едно хубаво нещо е, че спирките са пред блока и съответно пред училището. Тичам за моя автобус и в 8:00 съм в офиса.
Все бързам.
През уикенда успявам да полежа до към 9 ч. После следва волна програма, включваща от всичко, което може човек да прави у дома - от мързелуване и филми, през ранна разходка за кафе, та до чистене, пране и готвене. При всяко положение, стриктно гледам да приключа с всичко преди обяд и после просто си почивам или сме навън.

... добре, че нямам домашни животни, звучи ужасно като за събуждане с котки и кучета в краката.

Няма по-хубаво нещо от едно малко пухкаво същество, способно на обич и вярност, каквито друго човешко същество не може да ти даде толкова безрезервно. Пък и предпочитам да ме събуди животинка с хапане по носа, вместо омразната аларма. Peace

# 29
Обзалагам се, че от целия форум аз имам най-неприятното делнично събуждане. Съседката ми я тресат нервите и винаги децата й се будят с писъци, рев и нейното крещене. Това става около 6:30ч. и денят ми започва със смесица от ледените крака на сина ми, който се пъхва в моето легло и звуците от долния апартамент. В почивни дни получавам около 7ч. само измръзналите му крака и някой въпрос като: "Ако едно зомби трябва да се бие с вампир и няма дракони, които да помагат кой ще спечели? Кажи, мамо, кажииии!" След това всичко е според плановете за деня.

Общи условия

Активация на акаунт