Как започва денят ви?

• 31 948
  • 633
  •   1
Отговори
# 45
Събуждаме се едновременно със съпруга ми. Целуваме се страстно, преди да сме си измили зъбите.
После той ми носи препечени филийки и ги хапваме в чаршафите, поизцапани със сметана и ягоди от предната вечер. След това слагам бялата му риза и тичам на терасата да посрещна изгрева. След като го посрещна, бързо скачам в прилепналите дънки и вталената ризка, за да направя закуска на децата.
И това -всеки ден.   Simple Smile
Аууууу вие като по филмите ..ха ха ха .
Кво шампанско , кви ягоди , сметани , закуски за децата .. вталени ризи , тесни дънки .. брях .
И това всеки ден .Ихуууу  Crazy Party Whistling ooooh! hahaha Joy
Мачкани чаршафи , закуски в леглото .. явно сте некви реститути корави и незнаете що е то бачкане . Tired

Е, да, де!! Точно от темата за филмите е  Mr. Green....Иначе ние сме с три деца на различни възрасти. И не сме реститути..., за жалост. Simple Smile Ако взема да постна истинското събуждане, ще ви развея косите. Нека да е нещо по-прекрасно в този ден, когато върнах часовника един час назад и успях да поспя още малко.... Blush

# 46
Събуждаме се едновременно със съпруга ми. Целуваме се страстно, преди да сме си измили зъбите.
После той ми носи препечени филийки и ги хапваме в чаршафите, поизцапани със сметана и ягоди от предната вечер. След това слагам бялата му риза и тичам на терасата да посрещна изгрева. След като го посрещна, бързо скачам в прилепналите дънки и вталената ризка, за да направя закуска на децата.

баси, не ти ли писва от ягоди и сметана всяка вечер? Simple Smile
а когато вали, посрещаш ли нещо в бялата му риза?
и кой, кой чисти после трохите?
Сладури !!!Ко да ги правиш , обичат се хората , лей се шампанско , сметана и ягоди /явно все сезонни сортове купуват или отглеждат/ ...
Браво на вас , с няколко деца и все още шамп. ягоди , вталени ризи , посрещане и изпращане, изгреви , залези и прочие ... Rolling Eyes Mr. Green Joy
Малееее някой как се вкарват във филми и романи не е истина просто.
Даже и си вярват . Mr. Green

# 47
А ти не си ли чувала - кога излизат при вас ягодите? - Хм, към 4 часа сутринта.

# 48

Сладури !!!Ко да ги правиш , обичат се хората , лей се шампанско , сметана и ягоди /явно все сезонни сортове купуват или отглеждат/ ...
Браво на вас , с няколко деца и все още шамп. ягоди , вталени ризи , посрещане и изпращане, изгреви , залези и прочие ... Rolling Eyes Mr. Green Joy

Оф, ама ти не разбра ли, че с шегувам. Tired ШЕгувам се, бе!! Heart Eyes

# 49
Събуждане към 6.30 часа. На път за тоалетната се включват компютрите, после през детската да събудя наследничката за училище, пия кафе (мъжо е по-ранобуден от мен и го е направил) и ровя пощи + някой друг сайт, отново наминавам през детската за поредното напомняне, че трябва да се става. Следва правене на закуска, най-често нещо през тостера за двете съкровища, гладене на дрехи, ако се налага, стоварват ми основната работа за деня. Като излязат за работа и училище се разчиства след тях. Така вече 7 години.

# 50

Само да кажа, че дамата се шегуваше и то доста сполучливо.
За справка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=744568.msg26497290#msg26497290

# 51
Разбрах ,че се е пошегувала . Mr. Green
И добре , че е така .. щото като чуя такива филмирани булки и се изприщвам . Twisted Evil Sick

# 52
В 5.30 ми звъни алармата за лекарството. Пия го и пак заспивам до официалното ставане в 6.15-6.30. Пускам компютъра и слагам кафето. Спокойно си го изпивам, ровейки се в нета. Изобщо, обичам да имам време за мотаене сутрин. В 7.00-7.10 будя детето и мъжа ми и почва бързането. Ако съм първа смяна аз, в 7.30 трябва да сме на паркинга, ако само ще водя детето на ДГ  - може и малко по-късно да излезем. Няма романтика, но често има излишни нерви, които с малко по-рано ставане на мъжа ми може да ги няма.

# 53
  • Ямбол
Другите дни го преживявам, но събота или неделя, като се ококоря в 5.30, ми иде да се гръмна.
Това ми се случваше, само когато пушех. Ако искаш вярвай, но откакто не пуша, успявам да си поспивам доволно и по много.

....След това на оправената вече спалня му приготвям дрехите за деня , оставям му до тях и телефоните ......
Останах безмълвна тук.

# 54
За мен уикендите вече започват със ските по БНТ. Много обичам планинската природа и кадрите от тези красиви курорти и снежните планини много ме зареждат за половин час сутрин пред телевизора.

# 55
Другите дни го преживявам, но събота или неделя, като се ококоря в 5.30, ми иде да се гръмна.
Това ми се случваше, само когато пушех. Ако искаш вярвай, но откакто не пуша, успявам да си поспивам доволно и по много.

Вярвай си, имаш нужда.

# 56

....След това на оправената вече спалня му приготвям дрехите за деня , оставям му до тях и телефоните ......
Останах безмълвна тук.
На кое бе , питам го и му ги вадя от гардероба ..
Спокойно , прави го някой път и сам .
Не малоумен ако това имаш предвид .
Не е от мъжете които незнаят къде им стоят чорапите примерно.
Прави и много други неща , които пък аз не правя .. така , че невиждам какво толкова те оставя безмълвна.

# 57
  • София
Обикновено започва с 1 час звънене на будилника. Измъквам се като къртица и бързо започвам да се оправям за работа. Ако почивам ставам към 9 и си пия кафе, ходя си по пижама.
Днес съм на работа  Laughing Събуждането беше прекрасно до половинката Heart Eyes

# 58
меката и пуФкава пекинезерка ме събужда в леглото, като ми бута ръката да я галя. слизам на долния етаж , където имам още две кучета и всички тичат в краката ми. оправям детето за училище, 8,20 той отива, а аз сядам с кафе и пускам комп. не закусвам.
денят продължава в зависимост от това къде съм точно - в Бг или в Холандия.

# 59
  • София
Алармата на скъпия звъни в 6.01 ч. Става, слага кафеварката, облича се и изчезва да е от първите на стоянката. Ако излезе по-късно София е пожълтяла вече.
Аз ставам спокойно към 6.45, пия горчиво кафе със сметана и гледам сутрешен блок на руската ТВ.
Някак си нашите политици от сутринта и идват много. Обличам се и към 7.30 отивам на работа с гр. транспорт. Много рядко ме вози с таксито. Предпочитам да повървя пеш 2 -3 спирки, нали после цял ден седя на бюрото.
Ако трябва да будя дъщерята за работа го правя към 8.30 - 9.00 ч. Тя работи от 10.00 ч.
Почивните дни пак се будя в същите часове. Ако няма кафе слагам кафеварката аз.

Общи условия

Активация на акаунт