То не е като по филмите

• 52 402
  • 789
  •   1
Отговори
# 375
Мен ме убива, че явно навсякъде по света, всичкки просто си говорят на английски, ама с акцент!

# 376
Американците винаги спасяват света  Crazy
И извънземните нападат винаги Щатите

# 377
 hahaha много готина тема  Joy
А на мен любимо ми е, когато решат да кандидатстват в университет или да се явяват на важен изпит и за 5 минути съпроводени с надъхваща музика  и литри кафе успяват да се подготвя и са първенци .

# 378
Всички катаклизми се развиват в Ню Йорк и около статуята на свободата
друг свят не съществува

и друго :
да си завършил колеж за тях е върхът на сладоледа

# 379
Да, и за да го завършиш , обезателно се тикаш в някое братство/сестринство , където не те искат и те смятат за ниска летва, но ти  НЕ . За да се докажеш се налага да ядеш камъни, ларви и маймунски очи и в единоборство с тартора да ти избият 3 предни зъба.

# 380
Когато убиецът сгащи нашия човек натясно, не го убива веднага, каквато уж му е целта, а започва бавно да пристъпва към него и да му говори. Седи с опряно дуло до челото му и философства, докато не се появи някой, лежал досега в несвяст и не халоса лошия с някой тиган отзад.

# 381
Когато убиецът сгащи нашия човек натясно, не го убива веднага, каквато уж му е целта, а започва бавно да пристъпва към него и да му говори. Седи с опряно дуло до челото му и философства, докато не се появи някой, лежал досега в несвяст и не халоса лошия с някой тиган отзад.

Съвсем по пратчетовски:

"Нещо, което Ваймс беше научил като млад страж, изплува в паметта му. Ако се налага да погледнеш по дължината на стрела от лошия й край, ако някой те държи изцяло в плен на волята си, тогава надявай се и се моли като луд да е зъл човек. Защото злите обичат властта над хората и искат да те видят уплашен. Те искат да знаеш, че ще умреш. За да могат да говорят. За да могат да злорадстват.

Те ще те гледат как се гърчиш. Те ще отлагат мига на убийството, както друг човек ще протака хубавата пура.

Така че надявай се като луд, екзекуторът ти да е зъл човек. Добрият човек ще те убие, без дори да каже и дума."  Laughing

# 382
Героят отначало е някакъв ужасен мухльо, но след някакъв катарзис, ухапване от паяк и прочие-става супер пич и мадамата, по която  е въздишал и която преди не го е отразявала или пък само съжалявала, изведнъж започва да му обръща внимание  Mr. Green

# 383
  • Майничка
Споменал ли е някой за "филмовата" реакция на жените при вида на мишка? По филмите мацката винаги крещи все едно идва краят на света. Струва ми се, че бабите по селата не пищят така като видят някое мишле. Обаче да пищиш при вида на мишка е някак си "секси" Joy.

И задължително се мята с отскок на стол/ маса или направо на кухненския шкаф, ако ще и 90+ кила да е. Wink

# 384
Споменал ли е някой за "филмовата" реакция на жените при вида на мишка? По филмите мацката винаги крещи все едно идва краят на света. Струва ми се, че бабите по селата не пищят така като видят някое мишле. Обаче да пищиш при вида на мишка е някак си "секси" Joy.

И задължително се мята с отскок на стол/ маса или направо на кухненския шкаф, ако ще и 90+ кила да е. Wink

Ами и аз бих направила абсолютно същото Embarassed Laughing !

# 385

Съвсем по пратчетовски:

"Нещо, което Ваймс беше научил като млад страж, изплува в паметта му. Ако се налага да погледнеш по дължината на стрела от лошия й край, ако някой те държи изцяло в плен на волята си, тогава надявай се и се моли като луд да е зъл човек. Защото злите обичат властта над хората и искат да те видят уплашен. Те искат да знаеш, че ще умреш. За да могат да говорят. За да могат да злорадстват.

Те ще те гледат как се гърчиш. Те ще отлагат мига на убийството, както друг човек ще протака хубавата пура.

Така че надявай се като луд, екзекуторът ти да е зъл човек. Добрият човек ще те убие, без дори да каже и дума."  Laughing
Това е абсолютно така. Затова и може би филмите не грешат съвсем. Злите са садисти, искат да си удължат насладата. Дори и в по-нормални житейски ситуации си личи тази черта на гаднярите-садисти.

Пищенето при стряскане и на мен не ми се струва ненормално. Даже и аз си пищя заедно с тях по филмите. Без да отскачам, разбира се, но в реална ситуация и аз отскачам, крия се зад гърба на този който е с мен,ако видя да прелита някой гълъб примерно.

# 386
Виж, ако е някакъв секс маратон, продължаващ и след нощта през деня, тогава естествено трябва да се яде. Но такова нещо се случва наистина само по филмите.
И що да е само по филмите?Страхотно е да прекараш един ден така - с любимия в леглото,секс маратон и романтични филми...

# 387
Ами съвсем нормално си е след секс да се похапне, мисля. Освен, ако не е малко след вечеря.

# 388
Виж, ако е някакъв секс маратон, продължаващ и след нощта през деня, тогава естествено трябва да се яде. Но такова нещо се случва наистина само по филмите.
И що да е само по филмите?Страхотно е да прекараш един ден така - с любимия в леглото,секс маратон и романтични филми...

Като поживееш 5 години с някого, нещата не са толкова романтични. Делничните закуски се свеждат до кафе и ровене в хладилника, ако въобще се закусва. Сексът въобще не е маратонски. Дори вечер, особено ако си преял, не ти се прави всеки ден секс. Какъв е смисълът да се напъваш, когато си уморен и отпуснат, когато и утре, и вдругиден този човек пак ще е с теб?
А и специално моите любими са били такъв тип човеци, че само с пистолет до главата биха гледали романтичен филмов маратон.

# 389
...
А и специално моите любими са били такъв тип човеци, че само с пистолет до главата биха гледали романтичен филмов маратон.

Аз и с пистолет не бих се съгласила, по-добре да ме гръмнат  Joy

Общи условия

Активация на акаунт