То не е като по филмите

• 52 403
  • 789
  •   1
Отговори
# 360
Едно много тъпо филмово клише:
Когато мъж и жена нещо си прецакат отношенията и, за да оправят работата, си казват
"Да започнем отначало?", пауза, поглед в очите...
"Аз съм Чарли, приятно ми е да се запознаем." Crazy

# 361
Едно много тъпо филмово клише:
Когато мъж и жена нещо си прецакат отношенията и, за да оправят работата, си казват
"Да започнем отначало?", пауза, поглед в очите...
"Аз съм Чарли, приятно ми е да се запознаем." Crazy

А,не е! Имам личен пример,моя приятелка и приятел точно така правят Crazy На мен ми става смешно,а те са сериозни Peace За момент действа,обаче не знам след време дали няма да се обърне Rolling Eyes

# 362
  • София
Когато те гони застрашително кола посред нощ по усамотен път, се бяга задължително право напред по шосето. Криввания встрани, макар и близки до ума, не хрумват на героя.

# 363
Мислех, че само по филмите хората танцуват от радост по бельо,
когато останат напълно сами вкъщи.

Докато един хубав ден не се оказа възможно да се изнесат всички,
и дребосът.

Това беше радостен ден.

# 364
Във филмите с танцова тематика,обикновено главната героиня или герой в началото е като спънат кон. Тромав,и никога не танцувал през живота си. Но само след няколко месеца тренировки,че и по-малко се превръща в съвършен танцьор,който без проблем побеждава хора,които от деца танцуват. И в някои филми с бойни изкуства го има този феномен. Един месец тренировки,и после потрошаваш професионалистите. Grinning

# 365
А в бизнеса полуграмотната героиня набързо започва да управлява огромна компания.

# 366
Затова пък пълни непознати, които никога не са се виждали,
умеят да танцуват заедно като професионалисти.

# 367
  • София
Ако някой диктува или набира телефонен номер той задължително съдържа 555!  Laughing

# 368
Когато те гони застрашително кола посред нощ по усамотен път, се бяга задължително право напред по шосето. Криввания встрани, макар и близки до ума, не хрумват на героя.

Освен това край главния герой винаги се подмотава някаква, най-често руса, истерична и много тъпа овца със снежнобяла ризка (винаги съм се чудела каква марка са тия ризи, бе, тц, тц, тц, нямат изцапване значи, колкото и където и да се въргалят през целия филм...), чиято единствена задача (освен да задоволява сексуалните нужди на героя) е да изпищи в най-напрегнатия момент, когато трябва да са тихи, за да не ги усетят лошите. И лошите, естествено, ги усещат.  Mr. Green
Много любим момент ми е също, когато в напрегната бойна обстановка (лошите са ги обградили отвсякъде, куршуми свистят, взривове на поразия) нашите влюбени гълъбчета започват да си изясняват отношенията. Спират да стрелят и започват някакъв страхотен любовен скандал. Така де, много важно, че всеки момент може да ги убият, по-важно е да си докажат кой е по-по-най-остроумен, затапвайки се с реплики, извадени от някоя любовна комедия на Шекспир.
И изобщо, най-лошото, което може да се случи на една жена, е да е майка, жена, гадже, сестра, дъщеря и т.н. на главния герой в холивудски екшън. Убиват я (или изнасилват до полудяване) още в първите 1-2 минути, ама пък нали после Той отмъщава за Нея.  Crossing Arms
Същото важи и за братята на главния герой, но по-рядко - само в екшъните с бойни изкуства или военните филми. В последните не е здравословно и за бащата на нашия герой.

# 369
  • София
Ако някой диктува или набира телефонен номер той задължително съдържа 555!  Laughing

Защото снимат в ЛА, май там започват така. И в повечето филми винаги е лято. Харесва филмите, които са в Ню Йорк или някой друг град, където има зима. Понякога гледам някой филм само заради това, че е през зимата и героите са нормално облечени, а не голи кифли.

# 370
Хич не са нереални филмите. Понякога истинският живот е по-нереален.
Но и аз си имам любими моменти:
1. неограниченото количество патрони в пистолетите;
2. задължителното оцеляване на гадняра след падане от високо, намушкване с нож, удар с талпа по главата, размазване от автомобил и още няколко екстри и така до последния удар, след който мистериозно изчезва завинаги;
3. бързото сприятеляване - пример е "План Б", където главният герой гледа тъжно децата на една детска площадка, бива подгонен от истеричен татко, с когото се заговарят и стават първи приятели, с когото после заедно дондуркат хлапетата по площадките;
4. издържливостта на хората на физическа болка, след която по чудо се възстановяват за минути и отмъщават ли, отмъщават;
5. моментите на завръщането на главния герой от големия в малък град, при което още в първото срещнато хлапе разпознава изневиделица свое дете от първата ученическа любов...

# 371
# 372
  • София
Я, много интересно е това за телефона! Научих нещо ново. Grinning

# 373
Криминалистите влизат в къщите с фенерчета, независимо кое времена деня, и никога не светват, а си карат така.
Жената, разкрила престъпните намерения на лошия, решава да му го съобщи без да е защитена, при което той я убива, или вема за заложник.
Бягането по права линия и мен ме убива  ooooh!

# 374
Споменал ли е някой за "филмовата" реакция на жените при вида на мишка? По филмите мацката винаги крещи все едно идва краят на света. Струва ми се, че бабите по селата не пищят така като видят някое мишле. Обаче да пищиш при вида на мишка е някак си "секси" Joy.

Общи условия

Активация на акаунт