То не е като по филмите

• 52 452
  • 789
  •   1
Отговори
# 345
  • До хладилника, който обичам

Г-жа Монк, като се натискаш да познаеш филма, да ти опиша една такава закуска с яйца : изрязваш дупка на филийката със стъклена чашка, пържиш я в масло от едната страна, чукваш яйце /в дупката де/ и обръщаш .  Хайде приемам отговори, не само от Монк!
Хайде да не играем на "познай филма" само Grinning

Фокусирайте се.

Продължавам аз. Поглеждат се в огледалото и кожата им е винаги перфектна. Всичко им е тип-топ, най-много някой кичур изскочил. Няма такова нещо като в лицето да се събудиш като петниста хиена и да се чудиш как да го прикриеш, за да излезеш, да речем...

# 346
Ако се наложи спешно да изхвърчиш от къщи, винаги знаеш точно къде са ти ключовете, не се налага да ги търсиш по половин час.

# 347
Мхм, аз съм от тия, на които кожата им е винаги прилична (да не е перфектна все пак). Обаче пък за косата определено ми трябват 20-30 минути да сме само аз и косата, че да не изглеждам все едно съм премела с нея някоя оживена улица.

# 348
  • Майничка
Пицата винаги изглежда току-що изпечена, дори останките от нея, след няколкочасов купон.

# 349
Ако се наложи спешно да изхвърчиш от къщи, винаги знаеш точно къде са ти ключовете, не се налага да ги търсиш по половин час.
Те заключват ли, всъщност  Thinking

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 22:48 от Елиас

# 350
На всички мацки баните им (в Ню Уорк) са колкото пентхаус на 5 звезден хотел.
Само Кари Брадшоу се свираше мазилата в една мъничка, достоверна баничка.

# 351
Всъщност, те заключват ли всъщност  Thinking

Ми как, после като звънне любимия с пиянски любовни обяснения посред нощ, нали след дълъг и продължителен размисъл махат верижката... и отключват!

# 352
Да, обаче пък Карито за сметка на това имаше една от най-добре платените работи в света. За половин час писане седмично успяваше да живее в Манхатън, да ходи на бляскави партита и да си купува маркови парцалки и обувки на Маноло Бланик.

# 353
  • До хладилника, който обичам
Мхм, аз съм от тия, на които кожата им е винаги прилична (да не е перфектна все пак).
Аз мога и си позволявам редовно да ходя без база, консийлър, фдт, бб, цц и т.н. Mr. Green
Но нито моята, нито кожата на жените, които познавам, биха издържали близка инспекция от камерата на 'ура' като по филмите...

# 354
Сетих се за едно клише -пуйката на Коледа -често е изгоряла (мъка,мъка)

# 355
Да, обаче пък Карито за сметка на това имаше една от най-добре платените работи в света. За половин час писане седмично успяваше да живее в Манхатън, да ходи на бляскави партита и да си купува маркови парцалки и обувки на Маноло Бланик.

Нали? И то описваше креватните преживявания и последващите бъркани яйца. И как веднъж не събра пари за боя за цялата коса...

# 356

Аз мога и си позволявам редовно да ходя без база, консийлър, фдт, бб, цц и т.н. Mr. Green
Но нито моята, нито кожата на жените, които познавам, биха издържали близка инспекция от камерата на 'ура' като по филмите...

Не съм сигурна някои от тези работи, които споменаваш, какво значат  Mr. Green Но ясно какво имаш предвид  Simple Smile

# 357

Нали? И то описваше креватните преживявания и последващите бъркани яйца. И как веднъж не събра пари за боя за цялата коса...

Е, то от толкова обувки, завалийката, докато стигне до грижата за косата, вече е без пукната пара. Ако пишеше по още половин час седмично обаче, сигурно щеше да успее и косата да си боядиса цялата, и някой милион в банката да посъбере.

# 358
Ммм, жени с идеални, ангелски съвършени кожи има, виждала съм.
Отивам да си лягам в кинг сайз-а - до Кинг-Конг-а. Hug

# 359
Точно "Лунатици" имах предвид за яйцата, но сега ще ходя да свалям Вендета-та , че се озадачих !

В любовните сцени, най -правдиво ми се вижда, като се награбят от вратата- та тук, та там, та на стената. А стените обикновено са на тухла с бяла фуга, натурална работа.

Общи условия

Активация на акаунт