То не е като по филмите

• 52 451
  • 789
  •   1
Отговори
# 330
Много ясно. Некултурно е някак да бъркаш в нечия чужда кухня...

Може да са спали у тях (в мъжа)  Mr. Green

Пък и явно мъжете не са заслужили за баница  Whistling

# 331
Да допълня, че при секса на полянка съществува вероятността да се обзаведете и с публика. В сюблимния момент да се окажете заобиколени от стадо мили овчици, а край тях - подпрян на гегата и любопитно наблюдаващ ви овчар...

Това все някак се преживява, но може и да е мечка  Joy

Случка от истинския живот: глиган! (и нямам предвид себе си Mr. Green)

# 332
Цитат
Ми след секс не огладнявате  ли?Яйчицата от кокошчици доста засищат-тъй че не за вариант за изхвърляне

# 333
Абе където и да сме спали, той не може да ми решава аз какво да закусвам.
Първо трябва да ме изчака да се събудя, да ме попита какво искам, чак тогава да отиде и да прави каквото и да е. Wink

# 334
В собствената си кухня, ако иска, може и имамбаялдъ да приготви за закуска. Друг е въпросът как ще реагира жената  Grinning

В реалния живот за някакви такива съвсем начални отношения или пък за нещо еднократно, мисля, че е достатъчно да се предложи кафе или чай. Храненето е по-нататък. Нали, ясно е, че в този стадий, след като свършат със секса, се разделят хората и всеки си върши неговите работи, включително и яденето. Виж, ако е някакъв секс маратон, продължаващ и след нощта през деня, тогава естествено трябва да се яде. Но такова нещо се случва наистина само по филмите.

# 335
Добреее, не бърка яйца, но е зачезнал ?!?  И точно си сбираш багажа /бикините от абажура/ и той се появява с пакет топли кроасани и кофички кафе /от любимата пекарна на две преки на долу в посока на кроса, който е дръпнал от умиление след незабравимата нощ с теб/.

# 336
Леле, Barbabeau  Shocked аз съм толкова страхлива, че направо настръхнах като те прочетох  Outta Joint

$hantal off, за теб - специално изработено меню преди лягане, да си избереш какво ще желаеш за сутринта  hahaha

# 337
Малии, к'ви жени, аз една филия да ми намажат и съм доволна Crazy
После - обратно в леглото!

# 338
  • Западен парк
Скоро не бях чела тема тук с такова удоволствие!
Не се сещам какво да напиша, но ви следя с интерес и се опитвам да позная филмите, които загатвате.

# 339
Виж, ако е някакъв секс маратон, продължаващ и след нощта през деня, тогава естествено трябва да се яде. Но такова нещо се случва наистина само по филмите.

Личи си кой не е чел споделеното от съфорумка за партита с юргани по земята от 20 до 20  Laughing

# 340
Виж, ако е някакъв секс маратон, продължаващ и след нощта през деня, тогава естествено трябва да се яде. Но такова нещо се случва наистина само по филмите.

Личи си кой не е чел споделеното от съфорумка за партита с юргани по земята от 20 до 20  Laughing

Не съм го чела, наистина Simple Smile Явно ще да е любопитно четиво  Simple Smile 
Сетих се обаче, че все пак инфото и разбиранията ми за закуската при първия (или единствен) секс може и да са малко остарели все пак.

# 341
Г-жа Монк, като се натискаш да познаеш филма, да ти опиша една такава закуска с яйца : изрязваш дупка на филийката със стъклена чашка, пържиш я в масло от едната страна, чукваш яйце /в дупката де/ и обръщаш .  Хайде приемам отговори, не само от Монк!

# 342
Това със закуските може би се харесва на чревоугодниците. Аз, както не ям сто неща, много малко вероятно е мъжот да оцели вкуса ми. Пък ако не ми се яде, пък ако не го обичам това...как да му обясня? Мани, мани, не е за мен тази работа.

Още едно клише се сетих- той я кани на вечеря и прави спагети (задължително) със сос. Тя кръжи около него, той и дава да опита от соса с дървена лъжица. Тя мижи очарована- той вече е спечелил сърцето и  Party Crazy

# 343
  • Майничка
Г-жа Монк, като се натискаш да познаеш филма, да ти опиша една такава закуска с яйца : изрязваш дупка на филийката със стъклена чашка, пържиш я в масло от едната страна, чукваш яйце /в дупката де/ и обръщаш .  Хайде приемам отговори, не само от Монк!

"Лунатици", ама беше в домашна обстановка. Wink

# 344

Филма е "V for Vendetta", Хюго Уийвинг приготвя закуска на Натали Портман. Wink

Общи условия

Активация на акаунт