То не е като по филмите

• 52 488
  • 789
  •   1
Отговори
# 75
На мен ми прави впечатление как се прави секс "по филмски". Тя винаги е със сутиен, той - с гащи.

Мдааа... различни филми гледаме ние с тебе.  Joy Joy Joy

# 76
  • София
Те показват обикновено как се налягат и си хващат протегнатите ръце.След което е сцената как тя пъшка от оргазъма, мъжа е върху нея и след като спре да пъшка, се отмества и ляга до нея  Laughing
После незнайно защо тя се изправя и се покрива с чаршафа цялата.От къв зор, след като са се видели вече голи-голенички.Аз като ставам, си ставам дибидюс, не се загръщам.

# 77
  • Варна
Мдааа... различни филми гледаме ние с тебе.  Joy Joy Joy

Аз говоря за благоприличните филми. Онези, дето са в една отделна индустрия не ги броя.

# 78
Аз говоря за благоприличните филми. Онези, дето са в една отделна индустрия не ги броя.

A Discovery Channel броиш ли го?  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=xat1GVnl8-k&list=PL1DC6584F2545C6B0

# 79
  • Варна
Упс! Пропущила съм го.  Crazy Обаче то пък на тия маймуни в началото на клипа не им ходят ни сютюен, ни гащя.

# 80
Те показват обикновено как се налягат и си хващат протегнатите ръце.След което е сцената как тя пъшка от оргазъма, мъжа е върху нея и след като спре да пъшка, се отмества и ляга до нея  Laughing
После незнайно защо тя се изправя и се покрива с чаршафа цялата.От къв зор, след като са се видели вече голи-голенички.Аз като ставам, си ставам дибидюс, не се загръщам.

Много ключов момент е как правят поне три оборота завъртане, вплетени един в друг, от единия край на спалнята до другия. Такова завъртане практически е невъзможно! Всъщност възможно е, но ако правиш секс на татами Joy

# 81
...и никога не забравяйте как се завиват с Г-образния юрган - на нея до гърдите, на него до кръста.

# 82

Веднага давам за пример закуската в леглото. Толкова да ми е странно как може да се намери за романтично някой да ти донесе филии в чаршафите, докато си гурелив и с неизмити зъби  Crazy

А, баш! Много дразнещо! Като си го представя как може да се случи реално, пак ме дразни първо защото като стана искам сама и на спокойствие да си изпия кафето, докато си проверявам някакви неща на компютъра и второ разни филии, трохи и т.н. в леглото - Naughty Въобще не съм от романтичните и такива бозави истории ме избиват на смях и ме ядосват. Разни там вечери на свещи, романтични музики, шампанско, ягоди, сметана, омазване с хранителни продукти, сълзливи бозести романтични комедиики и прочее глупости не харесвам изобщо.
Да добавя по повод носенето на закуска в леглото, че много ме дразни как показват по филмите как едва отворили очи и вече почват да се гняват.... ама то това, че устите им миришат сутрин за тях не важи Laughing
Плюс, че не се събуждат подпухнали и с отпечатъци от възглавничка по лицето Mr. Green Имах една съученичка, милата, всеки божи ден сутрин за първите часове /които бяха безумно рано/ идваше с добре изразени отпечатъци от възглавница по лицето и. Направо все едно от война идваше.
Дразни ме и че като ги дават как карат кола, почти винаги въртят волана на ляво, на дясно и това по прав път.
Дразни ме и ми е неестествено, че като ги дават как си мият зъбите, никога не са омазани с пяна от пастата за зъби около устата, а аз например като си мия зъбите, ми бълва отвсякъде паста от устата и дори се окапвам Embarassed Laughing А, дразни ме и че се разхождат из къщи и говорят с четка в устата, докато си мият зъбите!
И как не се насират тия американци от това прясно мляко, дето го надигат с бутилката да го пият постоянно, не знам!

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 05:49 от AQUА

# 83
Със сигурност секс на открито не е като на филм.
А) Секс на полянка в меката трева: първо тревата сред природата не е никак мека, а боде, второ - пръстта отдолу не е заравнена, а е на буци. После имаш осили в главата.
Б) Секс на плажа: още по-лошо, защото на полянката поне има дървета и няма опасност да припаднат отгоре ти, но на плажа слънцето прежуря и освен че ти блести в очите, води до припадъци.
В) Секс на балкона: може, но има риск освен вас, някой дърт вампир също да не спи и да почне да вика отгоре: ААлооо, алоооо, ако обчате!

# 84
Зяпането наоколо докато шофират и сутрешното будене с грим са ми най-най Simple Smile

Внимавайте с белезниците, в Англия пожарникарите излязоха с учтиво напомняне хората да си ползват мозъка по предназначение, защото зачестили повиквания на жално приковани любовчии. Някакъв мъж си го бил заклещил пък в тостер. Романтика и 50 нюанса тъпо.

Затова хората са измислили безопасни, хем са по-удобни, хем няма опасност от гафове  Mr. Green

Това с тостера ме изуми  Joy

# 85
Да допълня, че при секса на полянка съществува вероятността да се обзаведете и с публика. В сюблимния момент да се окажете заобиколени от стадо мили овчици, а край тях - подпрян на гегата и любопитно наблюдаващ ви овчар...
При секс на плажа има една дребна, но съществена неприятност - пясък. Много е трудно, да не кажа невъзможно, да се опазите от него, особено ако подухва и вятър.

# 86
Да допълня, че при секса на полянка съществува вероятността да се обзаведете и с публика. В сюблимния момент да се окажете заобиколени от стадо мили овчици, а край тях - подпрян на гегата и любопитно наблюдаващ ви овчар...

Това все някак се преживява, но може и да е мечка  Joy

# 87
  • Варна

Joy Joy Joy    С глас се смея! Ох.   Joy Joy Joy

# 88
  • София
Аз не понасям морето и особено плажовете.Както пристигна в някой морски град и заприличвам на човека дърво-обриви, непрекъсната мигрена, сърбящо-болящи плюски по цялото ми тяло. Всеки Божи път, когато отида на море ми се случва това, затова и мразя. Та аз въобще секс не ща, какво остава за плажа. Много ме е гнус от пясъка и успявам да остана там 15 минути. Веднъж се опитах да правя някои неща зад едни скали, след 5 минути крещях в истерия, заради залепения по мен пясък  Laughing 
И сексът в кола не е като по фимите-тясно, неудобно, колата се клати.

И винаги съм се чудела защо са толкива безотговорни към безопастността си newsm78 Отиват в бар, появява се някой хубавец и го водят у тях си...или по-лошо-отиват в неговия дом.Това винаги ми е изглеждало много страшно, като руска рулетка.Но в романтиките никога не попадат на ненормалниците.Каквито в реалния живот с лопата да ги ринеш.

# 89

Joy Joy Joy    С глас се смея! Ох.   Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт