То не е като по филмите

• 52 470
  • 789
  •   1
Отговори
# 60
  • Ænima/Albuquerque
Аз най обичам как се млатят свирепо по лицата, но си остават все така красиви.

hahaha

И съскат през зъби.  Mr. Green

# 61
  • Габрово
На романтиката по филмите се кефя. На романтиката в реалния живот - тц. Аз съм циник.  Mr. Green
Някой напред го каза - неща, които на екран изглеждат изключително готино, в живота просто не вървят. Работата с белезници и разни подобни игрички/играчки неминуемо води до неконтролируем смях. Басейни, морета, вани - до разтягане на мускули и прочие.  Laughing Веднъж един бивш беше решил да ме изненада (живееше на 200км. разстояние) и без абсолютно никакво предупреждение да ми дойде на гости - романтика, като на филм! Звъни ми той: "Пътувам към теб, след 30 мин. съм у вас." Зимата, в най-големия сняг. И като пристигна вместо да му се метна на врата, както той със сигурност очакваше да направя, аз му се разкрещях.  Twisted Evil А ако не бях в града? (По онова време през ден-два пътувах извън града.) А ако имах работа? А ако си имах някой друг вкъщи?  Laughing И т.н., и т.н. Покрещях, поуспокоих се, но той, явно достатъчно разстроен, след половин час реши, че ще си чака следващия автобус на гарата. Така и не го видях повече. Хем ми е гадно как реагирах, хем съм сигурна, че в същата ситуация пак бих реагирала по същия начин. Та така де, мисълта ми беше - в истинския живот филмовата романтика е крайно непрактична. Wink

*А може би ние българите сме някакво озверяло племе и просто не разбираме всичката романтика, която холивудските продукти бълват. Все пак Хамериканците знаят най-добре!  Laughing

# 62
Внимавайте с белезниците, в Англия пожарникарите излязоха с учтиво напомняне хората да си ползват мозъка по предназначение, защото зачестили повиквания на жално приковани любовчии. Някакъв мъж си го бил заклещил пък в тостер. Романтика и 50 нюанса тъпо.

# 63
  • София
Баща ми е полицай, навремето, когато майка ми била бременна с мен си играла с белезниците и се заключила.Нещо заяли и баща ми не могъл да ги отключи.Водил я в МВР болница да ги режат, лекарите го питали"Арестант ли водиш?"  hahaha И досега твърдят, че майка ми си играла...отричат двамата да са си играли  Joy

# 64
На няколко пъти срещам в темата, че нещо недолюбвате първата сутрешна целувка в леглото  Rolling Eyes Намирам я за очарователна, както и изобщо цялостната близост на събуждането до любим човек...

Да кажа обаче откога: откакто спряхме цигарите, храним се (сравнително) здравословно и не употребяваме алкохол. Здрав човек без стомашни и стоматологични проблеми, с прилична хигиена, и не-злоупотребил с цигари или алкохол преди лягане, определено няма никаква причина да се безпокои за дъха си, и да се страхува или гнуси от целувка  Peace

# 65
На няколко пъти срещам в темата, че нещо недолюбвате първата сутрешна целувка в леглото  Rolling Eyes Намирам я за очарователна, както и изобщо цялостната близост на събуждането до любим човек...
И на мен ми харесва. Ако се гнуся от някой, няма шанс да си легна с него и съответно да се събудя.  Peace

# 66
  • Ænima/Albuquerque
Никой не казва, че се гнуси. Мен дори мисълта, че не съм си измила зъбите ми създава бариера. Аз не се чувствам комфортно.
И кой е казал, че на всички ни трябва да е приятно? Още повече, едно е целувка от любимия човек сутрин, съвсем друго е някво лигавене.
Айде ся, ние дето пушим, пием и ядем нездравословни мръвки от време на време, да идем да се скрием някъде. Или може би, имаме здравословни проблеми, да идем да се лекуваме?

# 67
Ами... не е като по филмите.

Тръгнеш да правиш секс като по филмите, па си сецнеш кръста...  Rolling Eyes

# 68
Това с целуването сутрин да сте го виждали във филм, в който вечер се мият чинно зъбките и двамата, та с конец, та с лусион и одонт... ?    Нееее, целуват се сутрин, тези дето са се нацепили в бара като кирки и така са се спиртосали, че на сутринта  нямат нито звук, нито картина /камо ли вкус и мирис/ и целуват се, значи,  за "Добрутро" , щото бъкел не могат да обелят.  После си палват по една цигарка.

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 23:18 от Елпида

# 69
В американските филми вече няма кьорава цигара! Naughty

# 70
Винаги съм искала да отвъртя един звучен шамар като във филмите ,а мъжът да гледа освестен
ама няма да е развръзката като на филм, по скоро в Пирогов.

# 71
  • София
Ааааа,много весела тема.   bouquet
Винаги когато се прибирам вечер, първо запалвам осветлението навсякъде. Във филмите, които гледам все се търсят на тъмно...е , как ще се намерят, ами няма. А и с тези петна от ягоди, сладолед в леглото, шампанско се лее, шоколад тече...не, не става, а и с тези сутрешни целувки...не ми харесва. А, някой беше споменал за четен брой цветя...да, в Гърция така ме посрещнаха преди години едни приятели с 10 бр. карамфила. Такъв е обичаят, четен брой цветя.  Simple Smile
Ами... не е като по филмите.

Тръгнеш да правиш секс като по филмите, па си сецнеш кръста...  Rolling Eyes
hahaha Joy

# 72

Гледала ли си "Женени с деца"? Гледала си го. Е, този сериал го играе всеки втори.

'Everybody Loves Raymond'  също  Laughing Peace

"Малкълм" е филмът!  Mr. Green
Много ясно си спомням, как докато гледах първата серия си казах, че няма такива родители, няма такива деца и че въобще не е възможно да съществува такова семейство.  Crazy Години по-късно гледах някакъв материал за това как е заснет сериалът, в който Линууд Бумър призна, че почти всички истории са истински- преекспонирани разбира се.  Grinning  

# 73
  • София
Бившият ми беше доста изобретателен в леглото, доста...филмови неща са ми се случвали  Joy Но от един по-особен филмов жанр.
Редовно си удрях главата някъде, все бях с цицини, чоленки и разни рани по кратуната. Всеки горещ момент го превръщах в спасяване на мозъка ми.

# 74
  • Варна
На мен ми прави впечатление как се прави секс "по филмски". Тя винаги е със сутиен, той - с гащи.

Общи условия

Активация на акаунт