То не е като по филмите

• 52 780
  • 789
  •   1
Отговори
# 90
Зависи и какви филми гледаш.
Аз съм имала немалко случаи в реалния живот като извадени от филм.
Но ако тръгнеш да имитираш сладникавите или уж секси сцени от романтичните филми, могат да се получат доста смешни ситуации.

# 91
Не знам как по филмите повдигат парче пица и отхапват- ако
направя така, по-вероятно е да се полея с мазнина и да имам
изгаряния от разтопено сирене.

# 92
Така Шекспир е изпъкнал с гения си пред кралицата , когато е написал трагична любовна история , а не блудкава сладникава и нереалистична .

# 93
Да допълня, че при секса на полянка съществува вероятността да се обзаведете и с публика. В сюблимния момент да се окажете заобиколени от стадо мили овчици, а край тях - подпрян на гегата и любопитно наблюдаващ ви овчар...

Това все някак се преживява, но може и да е мечка  Joy

Развеселихте ме, момичета, беше ми тъпо нещо  Joy Joy Joy

# 94
Във всички филми майките на порасналите герои никога не изглеждат
на повече от 45 години.

# 95
Това на филм е романтично може би, но в живота най- много да започне добре и до там.
Усещанията сигурно не са много приятни. Whistling

# 96
  • София
Веднъж имах неблагоразумието да легна така, дойде вълната и ми напълни гащите с пясък и миди.
Вълна ме е събаряла и ме е влачила по брега, после цялата бях нарязана и кръвяща.
Та нищо общо между море и секс не позволявам и не харесвам.
Да не споменавам за флората и фауната, която завъждам след всяка морска почивка  hahaha Тия по филмите не знам как издържат след секс в басейни/вани/морета.
Въобще, романтичната роля на морето в секса, е силно преувеличена.

# 97
  • София
Това на филм е романтично може би, но в живота най- много да започне добре и до там.
О, да - изглежда прекрасно, но не искам някоя медуза да ми се лепне на задника. Аз не бих експериментирала.  Grinning

# 98
Преди години едно гадже ми беше изпратило по пощата "убийствено" бельо. Червено, естествено, но и дантелено. Обче сутиенът беше обидно малък  Crossing Arms  Кой знае в кой филм го е видял. Много обичам комедии.

# 99
Във филмите раните по главата оставят секси и мъжествени леки червени
чертички.

В действителност дори най-малката рана на главата кърви достатъчно, за да ти
изпоцапа цялото лице.

Също така филмовите хирурзи никога не носят предпазни очила.

# 100
В 90% от случаите актрисите си лягат с гланц и руж и се събуждат по същия начин и без нужда от гребен през идеално подредената коса.

# 101
Във всички филми майките на порасналите герои никога не изглеждат
на повече от 45 години.
Това е така, защото обикновено са по млади и от жените им...

# 102
  • София
На мен винаги ми е забавно, как на някой му експлодира колата/самолета/яхтата, но се оказва, че в последния момент не се е качил и е жив.

# 103
В 90% от случаите актрисите си лягат с гланц и руж и се събуждат по същия начин и без нужда от гребен през идеално подредената коса.
Даже се къпят и плуват с грим, който си остава перфектен и след гмуркане.

# 104
На мен винаги ми е забавно, как на някой му експлодира колата/самолета/яхтата, но се оказва, че в последния момент не се е качил и е жив.
Най-готино е като се окаже че на самолета който е излетял и се е взривил, пилота му се е успал и не се е качил...

Общи условия

Активация на акаунт