То не е като по филмите

• 52 418
  • 789
  •   1
Отговори
# 390
Адвокатите по филмите винаги обикалят из залите.

# 391
  • До хладилника, който обичам
Пак само за филми говорите, а не за приложението им в живия живот Crossing Arms

Кой, кой, кой разказваше, че решили да правят секс на мивката (ама защо?!), пък тя, очевидно негледала тоя филм, взела, че се счупила, фаянсът нарязал задните части на главната героиня в живото представление и свършили в спешното.

# 392
  • Майничка
Добре де, по същество - нали в американските филми тинейджърът се връща вкъщи, изтопурква по стълбите, влиза си в стаята и се мята с все дрехи и маратонки в неоправеното легло. Е, голямата дъщеря опита. Само веднъж... Mr. Green

# 393
Добре де, по същество - нали в американските филми тинейджърът се връща вкъщи, изтопурква по стълбите, влиза си в стаята и се мята с все дрехи и маратонки в неоправеното легло. Е, голямата дъщеря опита. Само веднъж... Mr. Green

Да, това винаги ми е било много странно  Grinning

# 394
Или пък : Прибират се в къщи, навън вали като изведро, но килима остава сух. Няма мокри стъпки, няма кал  newsm78

# 395

На мен веднъж ми се случи абсолютно същото нещо. Рендето ми хвърли една биричка, тя ме подмина и цопна във водата. Вярно, че лодката беше доста по-малка, но за наше оправдание: бяхме на 15. Друга разходка с лодка нямахме...

# 396

Да, това винаги ми е било много странно  Grinning

Те така си спят, с обувките...  Mr. Green

# 397
  • Kопенхаген
Ама вЕрно, че някои много филми гледат  Grinning Всъщност изразът: ,,Живот като на филм,, е измислен от някой, чийто такъв е скучен и еднообразен.

В един живот за да е пълноценен  трябва да има и щастие, и любов, и мъка и разочарование с една дума да бъде шарен  Grinning

# 398
Задължителните униформи на майките домакини - риза и джинси!

*Извинявам се, че не знам как да намаля размера на картинките

# 399
Това си е доста хубава униформа като за майка-домакиня.

Иначе друг стереотип: дебелите хора са по-скоро добри. Особено
дебелите негри (изключение: Джанго, но там си е Куентин Тарантино).

# 400
Това си е доста хубава униформа като за майка-домакиня.

Иначе друг стереотип: дебелите хора са по-скоро добри. Особено
дебелите негри (изключение: Джанго, но там си е Куентин Тарантино).

Че Джанго дебел ли беше?

# 401
Не, икономът на Кенди беше дебел, но не много.

# 402
Абе мусака, баници ... Laughing
Ако аз се събудя и видя мъж  с който за пръв път си лягам, да си позволява да ми бърка яйца в кухнята, това ще му е последния път в който ме вижда.

Ама защо бе, инициатива е поел, теб ще храни - не комшиите...
Нали преди това си позволила и по-интимно да ти бърка...  Crazy
newsm10 Joy Joy Joy Joy

Men па най-ме кефи,некоя кола дето участвала в бесна градска гонка,и после само боята и олющена

# 403
Много готина темичка. Heart Eyes Mr. Green

Мен пък много ме дразни като женските Laughing  припадат все на 1 ръка разстояние от най-готиния  тип във филма.  Naughty

# 404
Вампририте във филмите са секси момчета и момичета с добри обноски, докато в живота са дърти и проклети, а суперсилата им е да те обадят на МВР-то или да ти издраскат колата с ключ.

Общи условия

Активация на акаунт