Как започва денят ви?

• 32 022
  • 633
  •   1
Отговори
# 60
  • град-държава
С кафе и цигара (непроменливо) по различно време, зависи от работната фаза. Може денят ми да продължи от нощта без да лягам, може и да спя почти през целия ден и отново през останалото време да бъда на статива или компютъра според задачите. Няма почивни или не почивни дни, празници и т.н., нещата и ежедневието ми просто зависят...
Не закусвам, а с котката сутрин се оправя мъжът ми.  Mr. Green

# 61
Другите дни го преживявам, но събота или неделя, като се ококоря в 5.30, ми иде да се гръмна.
Това ми се случваше, само когато пушех. Ако искаш вярвай, но откакто не пуша, успявам да си поспивам доволно и по много.

Аз пък съм обратното. Докато пушех спях повече. И все ми се спеше. Сега успявам за по-малко часове да се наспя по-добре Simple Smile

# 62
Три пъти седмично ставам в 7 и закусвам леко - трици и малко кисело мляко или сварено яйце и домат/краставица. Преди това изпивам чаша чай без мед/захар. Кафе пия чак в офиса.
Два пъти седмично ставам в 6, за да тренирам.
Събота и неделя ставам и директно тренирам без да закусвам. След това следват останалите задачки за деня - пазаруване, почистване на дома, срещи с приятели.
Нямам деца и не знам въобще как бих се справяла - възхищавам се на дамите, които успяват с всичко  Peace

# 63
Моят ден започва в шест часа. Ставам, правя си зелен чай (обожавам го!), правя малко упражнения, след това се къпя. После събуждам децата, оправяме се и тръгваме на работа, училище, градина. Винаги закусвам. Обичам тестени неща или нещо сладко - кифла, кексче.
В почивните дни разликата е в това, че ставам по-късно и закусваме у дома.

# 64
За толкова години живот не можах да свикна с ранното ставане /нито когато бях непушач, нито като пушач - все ми е трудно и това си е/.
В делнични дни - алармата на мъжа ми ми подсказва, че имам още цял час сън. Долавям аромата на кафето, което той прави долу в кухнята и съм спокойна, че още с отварянето на очите ще пия кафе и ще запаля цигара.
Когато звънне моята аларма, първо будя котката - тя или се е навряла под завивката ми, или се е изтегнала върху мен. Котката мучи недоволно и се протяга. После будя тийновете - те мучат недоволно и се протягат. Правя закуска за децата и за котката. Аз се лепвам за компютъра. Имам половин час за истинско събуждане /до този момент съм действала на автопилот/ докато войнството дъвче. После започва въртележката.
В почивни дни - спя докато мога /ставам не по-рано от 9-10 ч./. Следва ритуалът с кафето, който умишлено удължавам почти до обяд. Междувременно посвършвам някоя дребна домакинска работа и подканям децата да сядат да учат /непрекъснато имат за учене/.

# 65
Сутрешното кафе у нас е свещено. Голяма чаша шварц кафе с мляко. Не разбирам хората, които пропускат това удоволствие в дома си, но е първото им занимание на работното място.

# 66
Като гледам много народ стават в 5-6 часа  Crazy А в колко лягате  newsm78

Аз по-рано от 12-1 понякога дори 2 не мога да легна Sad Следва будене през час от дребната - цоко, вода, пиш или в комбинация  Crazy И спим така до 8-9 сутринта.
Мъж ми става в 6:30 - и се оправят с баткото за училище (но те до 21-22 са заспали) - ако ме събудят с тях някой път (я с дрехите не могат да се разберат или с чантата  ooooh!) - целия ден после съм като парцал  Tired
Кафе не пия и не пуша. Той кафе не пие, но с отварянето на очите е на терасата с цигарата  Sick

# 67
Различно започва. Зависи за кои дни става въпрос. Много обичам кафе, но рано-рано сутрин, докато още не можеш да прецениш нощ ли е или ден, не мога да пия кафе. Струва ми се, че е отрова като го пия. Понякога и със секс започва. Wink Понякога така завършва. Разнообразие.

# 68
Сутрешното кафе у нас е свещено. Голяма чаша шварц кафе с мляко. Не разбирам хората, които пропускат това удоволствие в дома си, но е първото им занимание на работното място.

Кафето е вид наркотик. Мога да го пропускам и пак да съм щастлив, но този който е пристрастен не може.

# 69
През седмицата така: телефон звъни в 7.27,изключвам,в 7:37 пак...добре ставам Tired Пускам детско и събуждам дребното,докато  се събужда,аз :в банята,после докато тя на гърнето аз набързо се обличам,после баня за нея и дрехи(гледайки през цялото време и Дора Mr. Green ) В най-добрия вариант в 8.05 сме тръгнали към рейса за градина,понякога обаче не успяваме и си хващаме такси за да може в 8.30 да е там (не че има значение кога ще я заведа,но искам всичко да е под контрол hahaha ),аз после пеша до нас(близко е) и тогава закусвам(не пия кафе изобщо,не пуша) и сядам пред комп.

Събота и неделя.... зависи кога ме събуди дребно ставаме ,закусваме и отиваме на разходка Peace

# 70
Понякога и със секс започва. Wink Понякога така завършва. Разнообразие.
Mr. Green
Имах едно гадже, което мислеше, че сексът сутрин водело до нещо лошо през деня  Joy

# 71
Понякога и със секс започва. Wink Понякога така завършва. Разнообразие.
Mr. Green
Имах едно гадже, което мислеше, че сексът сутрин водело до нещо лошо през деня  Joy

Добре,че не си останала с него Naughty Пупупу.

# 72
  • София
Кафето наистина си е вид наркотик, аз напълно осъзнавам, че съм пристрастена.Не го пия ей така, имам психическа нужда от него.Ако го пропусна, започвам да мксля непрекъснато за него, започва главоболие и си мисля колко гаден е денят, как сън си пропуснала специалното време с кафето. Пия от 5-6 годишна, крадях от майка ми.Спирала съм го за 5 дни, през които ми причерняваше, имах адска мигрена.
Но нямам воля да го спра, даже се самозаблуждавам, че е полезно за храносмилателния ми тракт.А и без кафе не мога да отида до тоалетна  Blush

Моята котка започва да дращи по вратата(много ми е студено нощем, ако е отворено към коридора, затова заключвам) и да вие. Около 8 и 30 се случва това. Понякога се блъска във вратата, врещи, дере, тича из останалата чст на апартамента и бута разни неща.Затова като почивам, ставам в 9.Половин час търпя и като скочи на абсорбатора, вече не мога да си пея мантри.

# 73
Като гледам много народ стават в 5-6 часа  Crazy А в колко лягате  newsm78
...

Зависи, но се старая в 22 ч. да съм в леглото /децата ги слагам в 21:30 ч. и им пускам компютъра да им говори, че по-бързо заспиват - максимум за 10 мин. са се отнесли/. Понякога се налага и към 24 ч. да легна, но тогава е кофти, защото обикновено вече ми е минал сънят и се налага да гледам телевизия, за да се приспя, а и кучето се разсънва и започва да скимти, че й преча да спи Crazy.
Като се сетя, че допреди 5-6 г. лягах в 2-3 и ставах в 5-6, направо ми се струва, че става дума за друг човек.

# 74
И аз в 22 съм в леглото .
Някой път и по-рано . Но обикновено не успявам , въпреки , че искам .

Общи условия

Активация на акаунт