Как започва денят ви?

• 31 938
  • 633
  •   1
Отговори
# 30
"Ако едно зомби трябва да се бие с вампир и няма дракони, които да помагат кой ще спечели? Кажи, мамо, кажииии!" След това всичко е според плановете за деня.

hahaha hahaha Кажииии!!! Аз викам - вампира ще спечели! Ще почне да се обяснява в любов на зомбито, и то само ще пръсне мозъка.

# 31
Неделя в момента ми е като всяка друга сутрин - към 6 бебето се закача да суче и яде, яде, яде до около 7 и тогава се буди и буди и нас.  Crazy

Това какво значи, че докато те сучи заспиваш, то може ли? Shocked
Може, може  Laughing И на бебето не му пречи да спи докато суче. 

# 32
а де...две деца, ти и още трима души? съседи ли?

добре, че нямам домашни животни, звучи ужасно като за събуждане с котки и кучета в краката.
....Нека са 6 броя очи...
Грешката е от моя страна..... Simple Smile

п.п:Хубав ден за събуждане Тити....да е честит празника на детето ти   bouquet
Ти как се събуди днес?  Hug

благодаря ти  Hug трябва ти едно кафе за разсънване, да не бъркаш сметките Simple Smile
тук неделята е делничен ден, така че както обикновено в 6.20 със закуска за хлапетата, приготвяне на кутии с храна, екипите за плуване и изпращането за училище.

има много хубави аларми сега - птички, ручейчета, тих дъжд в гората, всякакви мелодии и звуци.

въпрос като: "Ако едно зомби трябва да се бие с вампир и няма дракони, които да помагат кой ще спечели? Кажи, мамо, кажииии!"

хихи Simple Smile при нас е: мамо, мамо, маааамооо, маааамооо! - Какво, кажи де? - Забравих!

# 33
5:50 ми звъни алармата .
Ставам веднага , оправям си леглото , по път за банята слагам кафето и правя закуската на детето .
Излизам от банята , обличам се ,  будя детето и отварям нета . Оправям и нейното легло . Пия кафе и се разсънвам . Wink Не закусвам . И не пуша .
Детето  закусва , приготвя се за училище и тръгва .
Пак съм в банята , мия после съдовете от кафе и закуска  , слагам червило и молив и тръгвам . Спиралата я оставям за по-късно , в офиса . Wink

Цялата процедура трае 1:30 ч.

# 34
Неделя в момента ми е като всяка друга сутрин - към 6 бебето се закача да суче и яде, яде, яде до около 7 и тогава се буди и буди и нас.  Crazy

Това какво значи, че докато те сучи заспиваш, то може ли? Shocked
Може, може  Laughing И на бебето не му пречи да спи докато суче. 
Може и още как ..  Laughing
Точно затова изобщо не знам кога свършва единия ден и започва другия  Crazy

# 35
Малии, и като спят не пускат... Crazy Joy

# 36

Да бе, те големи зверове били.  Shocked

# 37

Да бе, те големи зверове били.  Shocked

Какво се пулиш, то е ясно че се шегувам, ако някой още не е разбрал нямам деца и ми е странно, че спят и сучат едновременно и някой седи закотвен да не ги събуди.

# 38
Ставам включвам кафемашината и компа , докато ми тръгне компа и ми е готово кафето минавам през банята .После обратно в кухнята за да си направя закуската /обикновено сандвич/ , слагам си сандвича и кафето до компа .Зкусвайки и пиейки кафето чета новините от интернет .След втората хапка и глътка кафе .. вече ми е светнало пред очите.Запътвам се към спалнята да изритам мъжа ми от спалнята .. и го изпращам по направление в банята.Използвам престоя му в банята , да си оправя спалнята /неоправена спалня , разхвърляни дрехи и др бардаци не понасям / .След това на оправената вече спалня му приготвям дрехите за деня , оставям му до тях и телефоните .. че често толкова му се спи ,че ги забравя .Той много рядко закусва  в къщи /абсолютно на обратно на мен/.
После той излиза от банята и отива в спалнята да се облече за работа , а з се връщам в кухнята да си дочета и закуся, изпия кафето.
После вече си вадя и дрехите за мен , следва преобличане , грим , косата и т.н.
Той ме изчаква и аз да се доприготвя и тръгваме обикновенно заедно.

# 39
Другите дни го преживявам, но събота или неделя, като се ококоря в 5.30, ми иде да се гръмна.

# 40
Събуждаме се едновременно със съпруга ми. Целуваме се страстно, преди да сме си измили зъбите.
После той ми носи препечени филийки и ги хапваме в чаршафите, поизцапани със сметана и ягоди от предната вечер. След това слагам бялата му риза и тичам на терасата да посрещна изгрева. След като го посрещна, бързо скачам в прилепналите дънки и вталената ризка, за да направя закуска на децата.
И това -всеки ден.   Simple Smile

# 41
Другите дни го преживявам, но събота или неделя, като се ококоря в 5.30, ми иде да се гръмна.
И аз много често по навик ставам колкото и през седмицата когато съм на работа около 7.30 часа и много ме хваща яд.Направо побеснявам , после се налага да си доспя по обед , че не издържам.
Но винаги предпочитам по скоро през почивните дни ,просто да се наспя поне до към 10 часа.
Навика обаче да ходя на работа от сто години , понякога ме кара да ставам рано баш когато не би трябвало . Mr. Green

# 42
При мен зависи от това дали имам лекции или съм свободна....
Когато ставам за университета, рано, рано бие ужасната ми аларма със звуци от джунглата  Mr. Green Около 15 минути водя вътрешна борба " Да стана ли, да не стана ли " и " Защооооо,защооооо"  Crazy Винаги съвестното ми АЗ  печели , щом се дотътря до банята 5 минути се гледам в огледалото и си казвам " Хайде измий си лицето ", след като вече се измия със студена вода съм будна и следва малко грим, малко прическа, обличане и съм готова.На излизане от вкъщи имам мантра "Пари, телефон, ключове! Пари, телфон,ключове", след прилежна проверка съм готова и тогава вече става страшно, защото 20-те минути, които съм изгубила в разговор със себе си, са изяли времето ми за придвижване до УНИ-то и.....бегом  running
А почивните дни е лесно....ставам, когато съм се наспала, правя си кафе с мляко, сядам на лаптопа.Проверявам фейсбука, бг-мамата, някой клюкарски сайт, прогнозата за времето и благодаря, че събота съществува  Praynig

# 43
Събуждаме се едновременно със съпруга ми. Целуваме се страстно, преди да сме си измили зъбите.
После той ми носи препечени филийки и ги хапваме в чаршафите, поизцапани със сметана и ягоди от предната вечер. След това слагам бялата му риза и тичам на терасата да посрещна изгрева. След като го посрещна, бързо скачам в прилепналите дънки и вталената ризка, за да направя закуска на децата.
Аууууу вие като по филмите ..ха ха ха .
Кво шампанско , кви ягоди , сметани , закуски за децата .. вталени ризи , тесни дънки .. брях .
И това всеки ден .Ихуууу  Crazy Party Whistling ooooh! hahaha Joy
Мачкани чаршафи , закуски в леглото .. явно сте некви реститути корави и незнаете що е то бачкане . Tired

# 44

баси, не ти ли писва от ягоди и сметана всяка вечер? Simple Smile
а когато вали, посрещаш ли нещо в бялата му риза?
и кой, кой чисти после трохите?

Общи условия

Активация на акаунт