ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 450
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
О,знам я аз тази мацка...голям бизнес върти,ама нека,който може- евала! Как си отворя Яхото,и тя е на 1 ва страница..Отивам  в залата и на басейна,защото иначе ще си остана и днес в нас,а срамота!  Нещо съм се разкекала,нямам настроение,трябва да си напеавя веселба!  Уж режимна,ама с това мляко,аз чак сега се замислих и цял ден го изживявам...казах си аз,че като отдавна не съм го правила,трябва да си пиша в тефтер,ама...само менщто предварително,направено,и сметнато,така ще дръпна по бързичко! 

# 91
тук намерих яйца от свободни кокошки, хранени с царевица
майонезата стана мммм
голяма разлика има вкусът
даже сутринта детето каза, че и палачинките били по-добри

Mma Ramotswe, ти живееше някъде в чужбина, нали? Чудно ми какъв е жълтъка на тези яйца при вас? И тук има такива яйца, но жълтъка им е оранжев, направо към червено бие и ми изглежда доста непривично. Аз днес си взех био яйца, още не съм ги опитала обаче.

# 92
Бях на фитнес,тичах...после готвих на населението ,а за мен режимните ми неща..Утре ако това кило още е на кантара ще взимам някакви извънредни мерки..май по-трудно се настройва този път организмът ми  към режима,дори днес четох за детоксикацията и се замислям дали 3 дни да не се детоксикирам и после пак да си продължа на режима? newsm78  Абе знам ли и аз вече какво да правя..но много бавно тръгнаха нещата тази година при мен...ЕГН ли е,хормони ли са,аз ли още не съм в час..

# 93
Пинки, сигурно ще ни е от ЕГН, по бавно стават при нас нещата. Не бой се- ще пада плякане, но иска чакане.  Аз приключих с яденето за деня, поне така си мисля.  Embarassed

Днес беше мазен ден , яйца, ребра, зеле, морков, краставица,гъби, зелен фасул и кисело мляко с лен.
Мазнини 67%
Въглехидрати  12%
Протеини 20%
Калории 1420
Чао до утре. Hug

# 94
Ех,Кейки,старост -нерадост,ама не е и така...преди малко надзърнах в темата на Дюканките,че видях една мацка,наборка горе долу наша,голяма сладурка....във Флорида е,ако знаеш как е отслабнала и какво страхотно гадже е станала...като и видях снимките направо паднах..а я знам когато беше с достата килца..никога няма да и дадеш годинките,толкова хубаво се е променила..трябва да и звънна ,и да я поздравя!-ама сега е много късно, та утре..евала значи!  Много ме впечатли....за 9 месеца е станала неузнаваема! - а е свалила поне 10 г, от възрастта си с тази промяна,много и се израдвах! Така,че може...давам я нея за пример,защото е на нашата възраст,знам как беше,и не е някое светило да кажеш,че е ходила да я поопънат от тук и там..Гледах днес и Денис Остин,ами тя е  на 53,ама как изглежда  "каката"....ама хайде,тя по цял ден това прави,това и е бизнеса,и въпреки всичко се иска голяма воля за да се подържаш в тази форма години наред..дори гледах и едно интервю с нея в нета,много добре седи..интервюто беше от миналата година.Мисълта ми беше за ЕГН то...аз как свалих преди година ? не съм била кой знае колко по млада... smile3514 smile3511 Banghead smile3538

# 95
За Зоранка говориш нали Grinning,с нея заедно започнахме,ама къде съм аз,къде е тя Mr. Green.Абе не е до ЕГН,и аз съм на 35 не съм първа младост.Всичко според мен,е в стриктното спазване на избрания режим.Когато бях стриктна - отслабвах,сега като не съм дебелея - това е просто и ясно,разбира се визирам изцяло себе си.Понякога естествено се появяват и хормонални проблеми,или някакви други здравословни неразположения,затова съветите от специалист никога не са излишни.Утре се надявам да попълним семейната хазна и съответно да си купя необходимите хранителни продукти.Нищо не казвате за избрания от мен режим,как ви се струва newsm78.

# 96
  • Варна
Привет  Simple Smile Днес от закуската още овапцах пейзажа,но...в един момент незнам дали пердето или направо щората ми пада,ама ми писва да съм стриктна,пък и да е още по-гадно-и да няма резултати
С това мое непързаляне и постоянното му мислене вече се докарвам до лудост....
Тъй

-закуска от кус-кус със сирене и краве масло
- голяма чаша прясно горещо мляко с кафе-помогна разгеле  Flutter
-обяд -пилешки бутчета и крилца на фурна с гъби,лук и горчица
- вечерята -яйца със сирене,снежанка или кашкавал...а може и друго,да стигнем до нея ...

Нони, за твоята модификация-ами ...чакаме те да кажеш работи ли  Grinning
А иначе при продължителен застой-от сорта на две-три седмици се препоръчват" изненадите"-дали само протеин и мазнини, или както ти си си го съчинила, или повече карбс...Ето при Велимира един високовъглехидратен ден помогна, ако не се лъжа-писа че е свалила след него още 500гр...

Кейкчета и Пинкчета-то че и ЕГНто влияе-така е,но след критическата, или към 50те ...а вий и двете имате годинки докато ги стигнете
Аз съм 30 годишен тюлен,но и при мен трудно вървят нещата...хормон,мърмон...колко народ с проблемна щитовидна жлеза успяха да отслабнат-хем там мисията е наистина невъзможна, а ние здрави,прави магарета....ама колкото време си ял,толкоз трябва сега да си стриктен...Точка  Grinning

И съм статичен...като натюрморт...не подскачам, да не се оправдавам,но имам възприпятстващи причини...
Някой ден и туй ще стане пак

# 97
Добро утро!   food010
Събудих се в 4, нещо не мога да спя. Сигурно ще да е от мисли за големия ремонт дето започва утре.
Мине се не мине една година и ремонт. Имахме дървена веранда, сега мъж ми реши каменна да е прави.
Утре съм на кариерата, ще хвърлян чакъл. Камъните дето съм ги избрала били скъпи, няма угодия. newsm78 smile3511

В петък идва майстор за банята и дрешника, плочки ще реди. На кого му е дошло на акъла мокет да слага в банята.
Ще се разбиват старите плочки в тоалетната с две думи очакваме ужасна седмица.
След това боядисване на  дървенията в къщата. Мъжо ми разправя, че се грижел за моето физическо натоварване.
А бе то във фитнеса по ми харесва.

Кантара не съм го проверявала днес, ще да изчакам да се събуди домочадието и тогава ще докладвам.
Тони, имам една приятелка докторка та тя казва, че след 35 метаболизма се забавял, а след 40 направо се затривал.(това в кръга на майтапа) Преди 7-8 години ядях всичко и не качвах, а сега каквото и да хапна и хоп на дупето или на шкембето.
Ох, а бяхме млади и хубави сега сме само Хубави! moresmile

Цитат
И съм статичен...като натюрморт...не подскачам, да не се оправдавам,но имам възприпятстващи причини...
Някой ден и туй ще стане пак
Тонче, това са чудесни причини, наслаждавай се на момента, защото като пораснат такива моменти са рядкост. Hug Hug

P.S. Kантара няма промяна. Cry

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 16:55 от Cake

# 98
  • София
Хубава тема сте заформили. ЕГН-та, хормони. И двете си дават отражение. На мен много ми се отразиха двете бременности, след всяка все по-трудно свалям. Но то е така, бременностите забавят още повече метаболизма. Ще се мъчим.
Днес съм режимна, след два дни въглехидрат. И ме боли зверски главатаааааааааа. ooooh! ooooh! ooooh!
Кантар - утре сътрин, за да се гръмна за закуска.

# 99
  • Варна
Айде отчет и от мен...те всъщност манджите са по-горе описани, само за вечерята да си кажа-бъркани яйца със сирене, кашкавал,масло и малко майонеза...
Хич не стана тая майонеза гъста, ама пък и такава пак я ядох-като сосче е....Ще тренирам пак, може и проблема да е от шейкър-каната, понеже пасатора в момента е в коша с играчките-т.е. не работи...
ИСкам утре да се претегля, но само ако се пързулна...
Хайде
..о,сетих се още нещо-снощи коментирах с майка ми лапландското кафе и тя ми каза,че едно време с едната си колежка така си пиели кафето-правели си турско кафе и изливали разбито яйце и масло , много ме учуди, ама тя ми говори за годините преди 89та година...
Утре мисля да се опитам с такова кафес

# 100
Това разбито яйце и масло вътре ли го слагат? И яйцето цялото ли,или само жълтъка?  Ох,не ми звучи вкусно... Embarassed   Ама така са си го пиели за кеф,или за пързалката?   newsm78 Ии аз нещо съм отчаяна днес и не се мерих,ами си направих едно мюсли с пр,мляко за закуска,така ми се хапваше нещо сладко...После имам пилешко със салата и сметана,а салатата със зехтин,както винаги,и за вечеря имам свинско със салата,1 варено яйце вътре...и малко кашкавалче настъргано,30 грама....за декорация,то това количество не е за наяждане... Mr. Green
Днес на фитнес- САМА!  Че вчера  се нервих с пуберчето...Сега отивам до библиотеката,после завивам към фитнеса...и ..хич ни мЪ чакъйтИ! Да си седят в нас,и да зяпат филми!-хич няма да им се обаждам..ами така де.....пика ми се,ака ми се...и те не знаят кой какво иска.
На кантара ще се възкача утре...

# 101
  • Варна
Хай, малини! Аз съм почивка. След като загубих апетит към всяка манджа, рекох да поправя мозъчната дейност и сега стимулирам тялото с позитивна мисъл и храна според волята.
Успеф на всички!

# 102
Най-благородно ти завиждам. Днес като минавах покрай щанда с шоколадите едни лиги потекоха, само ги взимах и после обратно на стилажа Simple Smile

Иначе аз днес исках да спретна един целеви въглехидратен ден, но в края на краищата съм си почти в нормата.

На закуска ръжено-пшинична филийка с пастет, на обед пълнозърнести спагети с доматен сос, кайма и пармезан, след това плуване 1час и за вечеря пържола със салата домати, сирене и зехтин и малко лешници. И тъй като днес поизостанах с водата, сега ще наваксвам с чай.

Резултатът 1222ккал, м-62%, б-17%, в-21%, фибри-8.6гр,

# 103
Бърз отчет!
Закуска парче баница
Обяд пълнени пиперки с кайма
Вечеря пиле със зеле и зехтин.
Вода 2л.
Днес не ми е много добро менюто така като си го погледна,но... за утре съм предвидила едни свински ребърца  Hug

# 104
Добро утро,малинки.Голям студ по нашите земи - 18 градуса,кво е туй чудо бря,докато дойде на малкия автобуса за училище ми замръзна мозъка направо.Утре май ще е в принудителна ваканция,в автобуса нямало парно #Cussing outДнес ще ми е първият протеинов ден,ама хич няма да се тегля щото съм пред МЦ и ще има припадъци върху кантара.Вчера поне с водата бях добре -  над 2 литра.Това е от мен засега,отивам да  newsm39

Общи условия

Активация на акаунт