ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 474
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
тук намерих яйца от свободни кокошки, хранени с царевица
майонезата стана мммм
голяма разлика има вкусът
даже сутринта детето каза, че и палачинките били по-добри

Mma Ramotswe, ти живееше някъде в чужбина, нали? Чудно ми какъв е жълтъка на тези яйца при вас? И тук има такива яйца, но жълтъка им е оранжев, направо към червено бие и ми изглежда доста непривично. Аз днес си взех био яйца, още не съм ги опитала обаче.

да
тези яйца бяха с ярко оранжев жълтък
кокошките били хранени с някакво водорасло за да има пове4е омега 3 в айцата им после
http://www.stjarnagg.se/
http://en.wikipedia.org/wiki/Astaxanthin

# 106
  • София
Мъка, мъка...качих се на кантара - не искам да си спомням какво видях. ooooh! ooooh! ooooh!
Днес:
- закуска 200мл кисело мляко с 2 лъжици трици и 1 лъжица лен;
-обяд - 150гр печени кюфтета /50/50 свинско/телешко/, мелена кайма;
-следобедна закуска - 50гр от същите;
- вечеря 3 яйца с 10гр. масло;
Моля някой да ми сметне сметката.  Praynig Praynig Praynig
Зеленчук няма, защото...няма. Mr. Green

# 107
...
..о,сетих се още нещо-снощи коментирах с майка ми лапландското кафе и тя ми каза,че едно време с едната си колежка така си пиели кафето-правели си турско кафе и изливали разбито яйце и масло , много ме учуди, ама тя ми говори за годините преди 89та година...
Утре мисля да се опитам с такова кафес

аз се сетих, 4е в някакъв филм една мацка  много надарена на горния етаж го разбиваше на ръка за един дядо
тогава ми се стори много гадно
така и си мислех, като про4етох рецептата
но се насилих и пробвах и много ми хареса

Това разбито яйце и масло вътре ли го слагат? И яйцето цялото ли,или само жълтъка?  Ох,не ми звучи вкусно... Embarassed   Ама така са си го пиели за кеф,или за пързалката?   ...

да
аз разбивам 5 яйца и 200 гр масло и държа в хладилника за цяла седмица да имам
сутрин слагам една голяма лъжица в 4ашата, изсипвам отгоре вряло кафе (или нес кафе и вряла вода) и бъркам
после пия докато се обли4ам и гримирам
държи ми до обяд, тренирам без проблем след това
идеална и бърза закуска
а пързалката е допълнителен бонус

за днес имам пюре от карфиол с масло и индийско орех4е и свинско с тайландски сос (кокосово мляко, бамбук, соев сос, 4ервен лук, лимонов сок, портокалови кори, джинджифил)

в4ера пекох хляб на моите, италиански (с брашно, семолина (твърда пшеница като грис) и зехтин)
станаха два големи по 1 кг всеки
те още в4ера ометоха единия с масло и лешникова паста
а аз се надявах да имат за цяла седмица

# 108
Тази и вчера сутринта кантара показваше 61.7, супер 1кг за няма и седмица. Вчера съгреших с един топъл геврек, просто нямаше как Embarassed .
Менюто ми е сутрин кисело мляко с плод, в събота имаше пълнени чушки с кайма, вчера пилешки бутчета , днес пак бутчета и салата.

# 109
Остава 1 седмица точно до края на месеца..а аз съм си 67 кила... Embarassed и цикъл чакам..а си мсилех,че до февруари ще стана 65... Rolling Eyes,ама нъцки...ох,излизам малко да си разсея  сланинестите мисли....
Мама М.. ама как ще остане до края на седмицата?Тези хлябове са толкова вкусни,и топли така мирипат..аз ги мушках със солено масло....леле...а какво Д правят не е истина.....изхвърлих машината накрая,ами беше ми писнало с този хляб...сега не,4е ми е по-хубаво,като купувам де...ама...поне устисквам да не го ям..

# 110
Ох,ето ме и мен.Много прегрешавам тия дни,много-сигурно 3-4 бонбона съм излапала,пържени картофи,днес си пропуснах фитнеса,за да уча за сесия...Абе много зле. TiredКантара днес се опита да даде половин килограмче по-надолу,което е добре.Ще се постарая утре да съм по-стриктна,че да може в сряда да ги закръгля на 4 кг по-надолу за 20 дни. WhistlingДано да стане,а пък ако почне и да ми личи хич няма да е зле... Whistling
Иначе днес-килесо мляко с грейпфрут,кашкавал на фурна със салата,малко кренвирш(лошо,знам),портокал и пак кашкавал на фурна със салата и една шепа сурови бадеми.

# 111
Как го правиш този кашкавал на фурна? Аз знам за паниран кашкавал,ама той не е на фурна.. newsm78  Нали галета не слагаш?  Много обичам кашкавал,ама едвам стискам зъби ,да не си срежа парченце от 300 грама.. Embarassed....режимна съм,ама съм си и гладна..пак ще хапна нещо,ама преди това ще си поспя,да не го мисля...

# 112
Ами майка ми го е готвила(живея с наште,да Tired),но иначе-настърган кашкавал,яйца и малко брашно.Не знам дали е напълно режимно заради брашното,но...

# 113
....
Мама М.. ама как ще остане до края на седмицата?Тези хлябове са толкова вкусни,и топли така мирипат..аз ги мушках със солено масло....леле...а какво Д правят не е истина.....изхвърлих машината накрая,ами беше ми писнало с този хляб...сега не,4е ми е по-хубаво,като купувам де...ама...поне устисквам да не го ям..

а, остава, остава
те изгълтаха 1 кг в неделя като беше топъл
сега го дават по умерено
а аз устисквам и не ям
само пробвам една малка кори4ка да знам как е станал

аз машината отдавна не я ползвам, стои в един шкаф
тези ги правя на ръка, с любов  Mr. Green

кашкавал на фурна се пе4е на хартия
леко се разтапя, ако се остави пове4е и се запи4а
става като кори4ка
като изстине се из4егъртва и е ммм
тук съм виждала и да правят кошни4ки от така разтопен кашкавал: слага се около 4аша или купи4ка докато е горещ

тук си намерих 4ипс от ... свински кожи4ки
запе4ени някак си и са си то4но като 4ипс
0% въглени
http://www.sanjogruppen.se/images/produkter/sv%C3%A5l70g.jpg

днес ще отида да си взема щанга за моите тежести да мога да си правя по един бърз тур ве4ер у нас
организираните тренировки са понеделник и петък в залата до офиса
по4вам пак плуване 1 или 2 пъти седми4но от другата седмица, действаше ми добре на краката
и ще допълвам и у нас с малко силова

тук правят хляб от ядки
аз не съм го пробвалвала още
идеятя е да се смелят по 200гр бадеми и лешници, смесват се с яйце и масло и се пекат на питки

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 09:22 от Анонимен

# 114
Това последното с ядките много вкусно,ама кантара ще хукне в дръгата посока...

# 115
Олей.... ooooh!   Ама изобщо не ми е ужасяващ проблема,я каква съм апетитна... Laughing  Днес имам минус от кило,онова дето пак се беше върнало,пак го няма...отивам на работа,навън е студдддд....а и ми се спииии.Днес часовете на хранене ще са не както трябва,но поне да удържа режима...

# 116
Дами здравейте!
Аз съм много грешна тези дни,но моите малките имаха рожден ден и трябваше да им правя компания Wink
Почнах най -после да движа телесата и съм с ужасна мускулна треска,място не мога да си намеря.
Мма кажи моля те рецептата за този италиански хляб да направя на моите човечета,може и на лични HugМного интересно готвиш ти,ама като гледам и домашните не изостават от модата,лешникова пастаааа,тайландски сосове,добре си ги гледкаш.А като каза свински кожички,навремето в една кръчмав София (от рода на Дивака) предлагаха пилешки трътки,много режимни са струва ми се,само да не мислиш,какво излиза през тях Wink И друго се сетих ,тази кожа както е режимна ,не е ли и вредна,все пак всички токсини минават от там.И аз обичам кожа на прасе,но като си посмисля и брррр.
Хайде усмихнат ден от мен!

# 117
йордан4о реклам4о, не знаеш пиле къде си се натресъл

orchestra, ок
ще пиша пак рецепти
ГОТОВО
рецептата написана

аз трътки не бих яла никога

за токсините в кожи4ките не знам, 4естно
със сигурност са вредни даже само и заради пърженето, не се знае как са приготвени и с каква мазнина

но запълват липсата на 4ипс като ми дойде нанагоре с хрупането на моите

у нас има 3 големи 4екмеджета, пълни със сладкиши и 4ипс
яде се нон стоп
и все нови се купуват

ама на мен отдавна не ми пре4ат
калила съм се ве4е 2год

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 16:32 от Анонимен

# 118
  • Варна
Мъка, мъка...качих се на кантара - не искам да си спомням какво видях. ooooh! ooooh! ooooh!
Днес:
- закуска 200мл кисело мляко с 2 лъжици трици и 1 лъжица лен;
-обяд - 150гр печени кюфтета /50/50 свинско/телешко/, мелена кайма;
-следобедна закуска - 50гр от същите;
- вечеря 3 яйца с 10гр. масло;
Моля някой да ми сметне сметката.  Praynig Praynig Praynig
Зеленчук няма, защото...няма. Mr. Green
Клеми, то минаха два дни, ама ето ти сметката
http://fitday.com/fitness/FoodLog.html?_a_User=tonimirka

Ванче, бравос...добре си подкарала Grinning
Аз съм много предциклична и подута, освен това вчера и солени храни имах...та и вода и точа...
Нямам напредък, назадъка е постоянно с мен...
Хайде

# 119
...
Нямам напредък, назадъка е постоянно с мен...

Joy Joy Joy
готин лаф

Общи условия

Активация на акаунт