ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 476
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • София
 Hug
Тони, не ми се отваря, иска юзър и парола. Laughing

# 121
  • Варна
Hug
Тони, не ми се отваря, иска юзър и парола. Laughing
Уж го натъкмих точно тъй да излезе-без парола...нещо съм повреден
Ще ти препиша цифрите
1,082 кал, 70% мазнини, 23% протеини, 7% карбс-26,8гр, от които 7,5гр фибри

# 122
Вчера ми се отложи протеиновия ден,но днес съм железна Mr. Green,но няма да се тегля дано вече в петък цъфна,че ми идва да избия всичко живо покрай мен ooooh!.Вода досега над два литра, поне с нея съм добре.orchestra аз като бременна само панирани трътки набивах то затуй се и докарах до 78 кг. де,много са вкуснички hahaha

# 123
  • Варна
.Ох,като почна да ям,все едно няма да има утре...
Нали ви разправях,че гледам до 18ч да съм финиширала...не че ако после огладнея не ям, ама опитвам да градя нови навици-дали временни,дали постоянни...
Та ,като е ранно хранене и давай да е голямата купа кат за ярмата на добитъка ..... Close Исках да кажа,че ударих една голяма салата от прясно зеле,моркови, бекон и зехтин...чувствам се като преялата Спаска...ох, въздух не ми стига

# 124
Момичета,малкия ми виси на ръцете и иска той да пише!Едва успях да ви изчета,то цъкане тука там,като невидял.
Много съм режимна.
Вчера на обяд пиле със салата зеле,а вечерята 3 яйца с малко зеленце и зехтин и промеждутък имаше от 70гр.кашкавал с маслини
Днес обяда и вечерята едни и същи.Свиснки печени ребра и салата със зехтин.Водата всеки ден си я докарвам до 2л.
Закуската еднотипна кисело с лен,ама и нямам време за друго.
Спорта тази седмица още го няма никакъв,но за утре се заричам да си направя физа.Сега си правя един бял амур за утре и силно се надявам да не съм го изгорила.Лекинка и цунки   bouquet

# 125
Нали сте му умни и начетени малини, ще ви дам един сайт: ЦЪК. Спешъл поздрав за Mma Ramotswe  Peace

# 126
Привет Малини! Hug
Режимна съм, но няма време да пиша. Хвърлям камъни, оправям веранди, сланини топя.  Laughing
Кантара за 6 дни показва -1.2 кило. goodscale
Пак ще пиша.  bouquet

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 23:50 от Cake

# 127
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
Кейки , радвам се да те "видя "
Аз съм болен  Tired , но пък работата край няма - вече ще лягам , че ми се събират 14 часов работен ден .
Иначе си карам нещо смесено пак - РХ и ВМ-НВД , без сметки
Кила и размери - понасяме се взаимно .

# 128
Е, Бясна съм....то,че съм търпелив добитък,знам си,ама....сега проверих назад,старата тема,на 2 януари съм си писала мерки и теглилки,днес е 26 ти...измерих се със см... на талията съм качила 1 см...а другите мерки не са мръднали!!! На кантара ,само кило и 700,понякога показва,че съм свалила 2.../явно зависи с каква скорост съм се пързаляла.. Laughing/   Добре,де ,е не е ли отвратително това? #Cussing out
Сега отивам да прочета ,при мацките ,които ще правят детокса от четвъртък..3 дни.  Ще се ограмотя,и утре след работа ще пия каквото имам за изчистване и ще се детоксикирам 3 дни. После ще видя какво ще правя..Талията ми е кравешка,т.е нямам талия..моята расте на обратно..навън... Shocked
Не,това няма да го оставя така,ако ще да обиколя като цветарка всички режими...

# 129
  • Варна
....привет bowuu
Ми, аз като наблюдение и приложение мога да кажа,че в момента с това ядене не слабея, а само си поддържам стабилно килограмите...
Да кажем,че съм си източила кило-две вода-ама то това може и по друг начин да стане...просто един ден пиеш повечко вода и не ядеш солено

Незнам защо няма това действие слабително,както едно време...Но не съм доволна и аз
Според мен, може би повече активност трябва , пък тогава и да не се храниш съвсем ВМ НВХ пак ще имаш намалениие,защото има и хабение
Панятна... Sunglasses

# 130
пинки, ако правиш много коремни преси е нормално да се увели4и талията
коремният мускул е хоризонтален
поне така Поци беше обяснил преди ако не греша

а и зависи кога се мериш
аз си гледам моя колан
сутрин е на трета дупка
към обяд минавам на пета дупка
и приве4ер усещам как ми става леко широко

Нали сте му умни и начетени малини, ще ви дам един сайт: ЦЪК. Спешъл поздрав за Mma Ramotswe  Peace

мерси
 Hug

Госпойце, и аз съм така
даже ка4их от както съм на режима
а си нося старите дрехи
мистерия
а, и ве4е не то4а вода нощем както беше при дюкан, поне се наспивам вместо да тър4а до 00 по 2 пъти поне
сега става през деня
и затова сутрин и ве4ер тежа еднакво
някъде по обяд явно ми е 4истото тегло, ама няма как да го премеря тук

при теб може би хормоните още не са се нормализирали

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 10:33 от Анонимен

# 131
Как само ви изпуснах дирите... срамота..

# 132
  • Варна
Оф..тъй като получих разбиране от  Мма-имам предвид за хормоните  Laughing, да продължа да си се жалвам....

Незнам защо съм такъв индивид, при положение,че не съм от оня тип жени чки дето правят диетки 10кг за 10дни, и само в кантара да се вторачват, както и с въпросите-за колко време мога да сваля 15кила...
......обаче, много психологически ми действат цифрите на кантара...

Пуснах си мерките нейде в старата тема...само в сантиметри, в килограми няма да говоря,че мен ме хваща страх...
Тук-там имам контакти също с по-заоблени момичета...примерно талията им е с около 6-7 санта повече от моята, ханша пък им е по-малък с толкова от моя, ама в килограми имаме разлика от 10-12 в тяхна полза...

Т.е. те изглеждат почти като мен, ама тежат много по-малко от мен
Ей туй ме съсипва....
Затова ни ме се мери,ни ми се тегли... Outta Joint

Наскоро говорих с едно момиче от моята отчетна, тя преди два месеца приключи с кърменето и си каза-на всичкото плюскане по НГ и всички празници в началото на януари аз отслабвах и отслабвах...
И съм в страшна дупка, заради тоз факт....

Бубо, прочетох  Sunglasses

# 133
мацка, не се втора4вай в кантара

нали имаш пове4е мускули именно благодарение на този режим
няма как да тежиш колкото други, които имат сланини вместо мускули
сланинките знаем тежат много по малко
гледай си дрехите да не дигнеш там размера
кантарът е от второстепенно зна4ение тук

важното е, 4е се храним и здравословно

има хора, тук които не свалят
обяснението на лекарите е, 4е с този режим теглото се саморегулира
т.е. тялото си намира своето оптимално тегло

# 134
каква снежна буря се вие вън сега ....
как ще се прибирам после не знам
май ще се кара с 20

в4ера си взех една тухла, посветена на испанските специалитети
засега 4ета
дано изко4и нещо интересно да се пробва
какви сладкиши има на картинки оба4е ...

Общи условия

Активация на акаунт