ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 485
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
мацка, не се втора4вай в кантара

нали имаш пове4е мускули именно благодарение на този режим
няма как да тежиш колкото други, които имат сланини вместо мускули
сланинките знаем тежат много по малко
гледай си дрехите да не дигнеш там размера
кантарът е от второстепенно зна4ение тук

важното е, 4е се храним и здравословно

има хора, тук които не свалят
обяснението на лекарите е, 4е с този режим теглото се саморегулира
т.е. тялото си намира своето оптимално тегло
тъй,тъй, внушавам си го същото и аз, размера стои един и същ година и малко, но целта е намаляването му....За по-малко от две години размер 8 стана 14-16, това по еврп.номерация,че основно от нета се обличам....А за долната половина от 12-14 отиде на 18....

Мрън-мрън е моята работа....Малко ми е движението, каквото да се жалвам, хем знам ,че това ми оправя положението, хем на някой все трябва да си изкажа съжалението ,че затворен съм вкъщи с мушмула.....
Големия грах е виновен, че тъй ме остави и отиде на топло,то както ти топло, направо палма за сянка да търсиш...

Нищо де, вий сте ми свикнали на тоз словеж, който няма нерви-да пропуска празния ми леж

# 136
  • София
Тони, мерси за сметката! Hug
Не се сдухвай, сега. Помрънкай си де, то си е нужно. Ще тръгнеш надолу, знаеш че е така. Peace
Движение му е майката, ама с малки деца е мишън импосибъл.
Аз не виждам как ще започна да спортувам в зала, докато не стане малката поне 8-9, да мога да я мъкна с мен. Ще кажете - тя вече може. Не може, голямо диване ми е, да е жива и здрава. Ще изпочупи уредите в залата. Joy Шило.
И така, няма кой да ги гледа, ние сме от работа вкъщи, взимаме ги последни от ДГ...После вкъщи да сготвиш, да изчистиш, пералня всеки ден...дрън, дрън...И няма и няма кога.
Госпоице, я ни светни откъде пазаруваш? Тази номерация не е ли английската? Аз само от Ларедута от вече почти 3 години, но там е френската, т.е. 38размер съм по нея. Дай линкче към твоите сайтове. Mr. Green

# 137
  • Варна
Госпоице, я ни светни откъде пазаруваш? Тази номерация не е ли английската? Аз само от Ларедута от вече почти 3 години, но там е френската, т.е. 38размер съм по нея. Дай линкче към твоите сайтове. Mr. Green
...Клеми, мислела съм си да ида на фитнес някъде,където има и детски кът-ама няма такова място,или поне не виждам как ще стане,защото моят мушмул е същия като твоята кака...ще изтроши всичко и ще изнерви гледачката...
Както и да е-стана ми ясно, па и на вас ви стана  Laughing, че в тая зима най-важното е да не позволим да пълнеем, поне докато се отвори възможност за движение....

От къде пазарувам-от европейски сайтове, че да не плащам мито и ДДС... Mr. Green

Най-много от английските магазини, от немския и английския Амазон, много от тях приемат БГ карти, а тез дето -не, ползвам посредник...
Да не оспамвам тук излишно, в подфорума Пазаруване от чуждестранни сайтове...там се порови

Примерно козметика за мен и дребното-основно Веледа ,както и парфюми-от Англия(че и доставката е безплатна до БГ, приемат БГ дебитни и кредитни карти - http://www.feelunique.com

Дрехи -за всички ни-пак от там, от Ларедут-вече не, последно време много боклуци купих от там, та  2-3-5 евро ми свидят вече,при положение ,че за 2-3-5 лири купувам много качествени неща от Англия...

Намерила съм и един сайт за едри маНдами(пак UK), има хиляди работи, даже там като пазарувам се чувствам много добре, щото най-малкия номер ми е голям  Laughing ама то си е баш за едри дами

Играчки,количка и разни други дреболии на мушмула вземам и от www.mytoys.de

Пиши на ЛС, ако нещо по-подробно те интерисува...По нашенските магазини вече не купувам, големия грах се облича отвън, но и той все от Англия пазарува, сега е в другия край ще видим какво ще донесе  Sunglasses

# 138
Мрънкам и аз,яко си мрънкам...ще идва лелята,та тази сутрин кантара нагоре...ама аз си усещам,че съм набъбнала... Laughing   ама и вчера мъж ми аправил един таратор...малко солен,и аз давай...сега нека ми.  И аз съм в голямо разочарование,не знам какво да  правя,режима ли да сменя за малко,още ли да огранича нещо от храните,млвчни ли да махам... newsm78   Сега отивам на работа,денят ми ще е дълъг и много интензивен..хапнах 1 банан,че после кой знае кога и какво...а до обяд ще съм го стопила,100%..наистина не знам каккво да правя.  Тия ЕГн,хормони,зима,малко движение,за мен са оправдания...здрава съм, поне така си мисля,и защо не свалям,ами се въртя все около 67 не знам,ту 66.5, бях 68.5....хайде да тръгвам,да минава и днес,че после да си почивам..

# 139
За меренето на кантара, като пише в книгата му, трябва да се мери човек винаги сутрин след тоалета и на гладно, тогава е най достоверна информацията. Аз примерно се мери веднъж в седмицата, за да не се отчайвам  много. Няколко пъти започвам диетата и все не устискам и спирам, ама този път твърдо съм решила че ще слабея до дупка, докато не ми станат дрехите от 2007  Crazy. Имам една приятелка след бременността си в първите 3месеца свали 20/25кг точно с тази диета + никакво ядене след 18, сега е 50кг, тя ми е като пример.
Аз не съм по спорта много, ама сега мисля да си пусна двдто на Хайди Клум тренера, много лош е този, ужас. Пък и туку виж, малкият звяр ми стане от скута ooooh!. Тони, ако искаш мога да ти пусна едно и на теб.
Една седмица и вече го намразих киселото мляко, много ми е кисело, а дори не е българско, едвам го преглъщам  Tired. Това ми беше закуската, обяд салата зеле и моркови и пържоли с гъби от вчера, а довечеря съм направила някакви измислени пилешки руладен, вътре с печена чушка, кисела краставичка и кашкавал.

# 140
За меренето на кантара, като пише в книгата му, трябва да се мери човек винаги сутрин след тоалета и на гладно, тогава е най достоверна информацията. ...

това е индивидуално
за мен този момент настъпва около обяд напр

# 141
Здравейтеее! HugДа се похваля,вече съм минус 4 кг-от 4-ти януари насам,с доста прегрешения,но пък с фитнес 3 пъти седмично. Mr. GreenВ събота мисля да се почерпя с парче торта по случая. Blush

# 142
Мма мерси за рецептата Hug
Гледам голямо отчаяние е настъпило сред редиците ни. Госпойце хич не си ги слагай килограмите.Сега особено пролетта,хормоните ще се раздвижат и килата започват от само себе си да падат.Както ти казах и преди ,според мен стреса  при теб е важен фактор.
Клеми ти като си 38 размер,(колко кила си ако не е тайна де) и каква височина.И аз съм 38 размер,но  36 определно ми е оптималния.След раждането бях 34,но съм изнемощяла Mr. Green
Аз днес съм наомлет със сирене,агнешки пържолки с мноого масло,салата и кола лайт засега.Пропуснах,пийвам си и винце един пръст  Wink Не мога да се спра да ям вечер преди да си легна и това е.
Хайде гуш

# 143
Стардъст браво!Все така ти пожелавам да вървиш надолу до достигане на желаните кила.
Аз днес се премерих,още 300гр. съм надолу,минах под 67.Сега гоня 65.
Днес цял ден съм на риба и салати,за утре яйца с прясна салата и маслини,а за вечеря пилешко месце,ама още го умувам как да го направя.Цунки и лека вечер.  Hug
Тончо,незнам какво да те посъветвам.Режима си работи,но понякога се закучват нещата,успех!

# 144
  • Варна
...оф, честито ви на смаляващите се, ама много ме разстройвате с вашите успехи....Както и да е, вий слабейте, аз все едно нищо не съм казал...
Днес всичко режимно-пиле,гъби, яйца,бекон, трици,мляко...
...От нережимните-прясно мляко и киви ,и няма пързалка..Как го правите тоз номер...явно съм хванал грешен път
чай в изобилие...вода -тоже

Тъй ще е е то...здрави да сме само
Ванче, каквото ми дават-всичко вземам  Laughing, давай го насам тоз младеж да му пробвам програмата

# 145
Нали ще се детоксикирам ..и си викам,хайде преди детокса,1 ден да се подготвя... Sick, и тъй като бях на работа цял ден,,,и си взех плодове...е,да ,ама я познайте какво се случи,като се прибрах в 18,00..?   Ами сега е 19,00 и ей сега спрях да ям....така бях озверяла....Ядох  сириъл с прясно мляко, шунка и кашкавал,че и 1 банан/малък... Crazy/, абсолютен провал мили ми малини !!! Сега ме е срам,ама не много...Днес го пиша дъждовен... Embarassed   Ааааааааааами ми е първи циклопен ден,сега се сетих,защо контрола ми някъде е забегнал..А за пързалката...аз се пързалям към 17,-18 .00, е тогава ако трябва да се меря "на гладно"..... newsm78  ,но друго измислих,докато ви четох...Ще се меря само в дните,в които по някаква сучайност съм се пързулнала рано сутринта..но това пък  все едно почти да не се меря... newsm78

# 146
Аз се тегля всеки ден сутрин. Незавивимо дали съм се пързаляла. Според мен постъпвам правилно, защото така всеки ден имам макар и малко смаление. Ако нямам, отчитам бързо грешките си и още на същия ден поправям нещата. Така нямам разочарование, когато съм си мислила, че 10 дни съм правила нещо, а накрая се окаже нищо.
Знам, че се отрича честото мерене на кантара, но при мен работи ежедневното теглене.  Peace

# 147
Момичета,извинявам се,че нахълтвам така в темата,но спешно ме интересува отговора на един въпрос,а където и да ровя нищо не намирам SadСигурно вие знаете колко въглехидрати трябва да приема на ден човек,за  да отслабва??? Thinking
Благодаря ви предварително Grinning

# 148
Момичета,извинявам се,че нахълтвам така в темата,но спешно ме интересува отговора на един въпрос,а където и да ровя нищо не намирам SadСигурно вие знаете колко въглехидрати трябва да приема на ден човек,за  да отслабва??? Thinking
Благодаря ви предварително Grinning

макс 5% да са от храната
мазнините да са мин 60%
за протеините остават макс 35%

най-4истият вариант е В 5%, П 20%, М 75%

нас тук пак ни затрупа
такъв сняг вали ве4е втори ден
да видим до кога

тук има един вариант "факир"
на ден се ядат само бургери
по един на закуска, обяд и ве4еря
всеки е голям 250 гр, направен от 50% телешко и 50% свинско месо, изпържени в масло
това го дават като спешен вариант за най-бързо сваляне

# 149
  • Варна
Привет
Днес след закуската на дребното реших да пробвам малко тае-бо ...то гледа детето в началото, после ми се помота в краката, ама ме остави 20мин да подскачам...Снощи изтеглих един филм на Уилям-супер турбо...то след 20тата мин си на пода проснат, то и аз така се проснах...едва намерих сила за душа..
Обаче човек като се раздвижи по друг начин мисли.... Peace Метнах се на кантара, тия дни не се тегля,чакам "щастието" и макар че съм с 1,500кг повече не се впечатлих...щото има причина..А вчера съм била яко духната от депресията,сега като си прочетох писанките пак...

Бе тъй е-хората са го казали, като няма кислород в мозъка-няма мозък -най-просто речено де, а кислорода най-хубаво влиза с движение,което аз последните две седмици не практикувам освен ходенето от стая в стая....

Този факир лапландски много нездравословен ми се струва, заради пърженето...но ако е на скара бургера ще е екстра манджа...Абе мисля ,че Мазния Дюкан е действащ режим и не лош вариант..стига да устиска човек на мисълта,че тревите-т.е. зеленчуците не са незаменими и може да се живее и без тях-не завинаги разбира се, но известно време-става

Тъй...
За днес идея нямам какво още се храня-смеските с млякото го изядох, сякаш ми се яде един бекон със зеле,или бекон с яйца...

Какво щях да казвам...за пързалката...и днес не се пързалям, след като вчера отново пих Дуфалак...
Но, повече няма да го пия-ужасно дискомфортно се чувствам,подува ми стомаха, а и не ми действа..
Мисля си,че проблема ми е точно от обездвижваеното...щото никога досега не съм имала такива три-четири дни непързаляне, а пързалянето после да не е гладко...

Общи условия

Активация на акаунт