Когато в БГ е студено и навън вали, 3аповядайте на топло в Арабските страни, 127

• 43 906
  • 741
  •   1
Отговори
# 360

Добро утро и от нас-също дъждовно,че и мъгливо Confused
Алверка изпих ти кафето-за това направих ново/по-нашенско Wink/-Заповядайте

Айа-не се ядосвай де-на всеки му се случва-поне ще има с какво да изпъкнеш пред колегите Wink-иначе и аз съм го правила без да знам- да цъкна някъде и да изкочи вирус Tired

Сайда
-много сте хубави/особено ти в розов никаб/ Laughing-
-има една снимка с четири деца-едното е бебенце в количка-добре де- newsm78-то нали не е твое-или пак съм чела м/у редовете Blush

Джи-Джи
-трябваше да се върна назад,за да видя ,че си Галинаали Hug-но така е като не съм все налиния-извини ме и пиши по-често-и честито Hug-Разкажи ни още...

Деси
и аз видях палтата-нямаше ли едно и за мен-  Sunglassesщеше да ми прилегне безупречно-и аз по принцип такива харесвам и нося Peace
а колко е хубаво и зеленко пролет при вас-сега ако бях там,щях да пия кафе в беседката и да се наслаждавам на градинката се, но за сега пия кафе в сивия панел и се наслаждавам на мъгливия дъждовен ден Crazy-А Даяна /на онази снимка в градината/е с прекрасна усмивка-дори вчера помислих ,че е снимана в студио Laughing

Теди
-дали случайно не си мярвала маршрутките с номер-9,12,22-да минават край вас newsm78/твоята голяма девойка също много се е разхубавила Flutter
исках да дойда с маршрутка-но май не минават покрай НДК-то Tired

Амал
-къде си- Hug-дали ще има място за паркиране-ние като сме в центъра паркираме в зона,откъдето пращаш съобщение-и така чрез телефонната си сметка-заплащаш услуга-паркинг Confused

Жасминке
-утре съм решила /Ншаала/-след срещата да отида до женския пазар(понеже искам да си купя няои неща от арабските магазини)-така ,че може да те придружа до пазара(ако ще си отиваш към посока-удома Sunglasses)-то май и миналия път така направих-все гледам да съчетая нещата Wink-дано само Рабаб да не се преумори-понеже вече е без количка,но все още си е малко чевече Confused

Аз отивам скоро на зъболекар и на пазар,за това ви оставям

# 361
  • сред маслини и портокалов цвят
Привет!

Алвера, благодаря за кафето! Дааа, дъждовна и шляпаща сутрин. АС май направи грешка, че прибра плавниците. Нашта уличка е в окаяно състояние-вода, дупки и мръсотия. Тя иначе е в центъра на София, ама май в община Възраждане не са и чували за нея.

Айа, хич не се и съмнявай, че ако има сватба по софийско, няма да сме наредени всичките клюкарки Mr. Green И какви са тия приказки за скромна сватба. Скромна беше моята, чуждите трябва да са пищни, зрелищни и разточителни. Mr. Green

Saidah, чудни фасетки! Ама ти си си хубавица. Кой има РД да питам и аз? Mr. Green

Дуа, добре че мъж ти е отишъл навреме, преди да са станали по-сериозни нещата.
За утре -ще те водя по пазара, само трябва да мина да си взема паспорта от Мария Луиза, ако не успея да го взема днес. Иначе и ние сме без количка вече, та ще видим какви ще ги вършим.

Деси , как върви препрограмирането на режима на Даяна?
Малкият тук се кротна, ляга рано, става горе-долу в прилично време. Но предполагам, че в Сирия ще се върнем към стария кошмар-лягане в 1-2, ставане в 12 на обяд. И аз все недоспала. Twisted Evil

Мен, за първи път от 15 г., цяла нощ ме боля зъб. Ама зверски. Заради кърменето мога да  пия само парацетамол, но той не помогна. Пробвах какво ли не. Дъвках карамфил, правих гаргари с разни треволяци, слагах си чесън по китките. Тцъ... Накрая гледам в един шкаф бутика ракия, беше ни я донесъл един клиент да ни черпи за последната плоча. Ама ние нали не пием, така си е седяла в шкафа 3-4 години. Та се пожабурках малко с нея. Тя силна, силна, изгори ми бузата отвътре, ама свърши работа. За около 2-3 часа. Полсе ставах няколко пъти да повтарям същата операция, че да успея да поспя малко.
В момента не ме боли, но трябва да отида на зъболекар спешно, щото явно нещата са сериозни.
Само дето днес няма на кого да оставя Каруми, а не мога да го мъкна с мен по зъболекари. А и моя  зъболекар е чак в Красно село, та ще търся друг някъде наблизо. Колкото да види какво му е на тоя зъб. Пък като се върнем  в СИрия, девер ми ще ме лекува.

Такива ми ти работи. За сега чао и лек ден от мен!

# 362
Добро утро. Сръбвам си кафенце и чакам утре.   Heart Eyes

Дуа, аз днес ще отскоча до Женския пазар, че ще съм с колата, за утре бих искала да се разходя с вас, но диването няма да издържи много.

Саида, чудесни те наснимките. Дай малко обяснения само.  Praynig На кой РД? Чудесно е че Дана е ОК.  Hug

Чакаме и Джи джи да се впише в албума.  Hug Присъединявам се към пожеланието на Саида.

Сафар какво ли тероризира стажантите?  Mr. Green

Тес съвсем се изгуби.  newsm78

АС,  Peace

Айа, ама как се самопоканихме само.  Joy Ми така де, Ясмин каза, че обича сеирите, то и ние така.  Mr. Green Ее, нищо де, то вируси да искаш по нета.  newsm78

Ясминке, ужасно неприятно. Таман се оправиха битовите проблеми, сега пък зъб.  newsm78 А я кажи кой е тоя зъболекар от Красно село? Че и аз преди време ходех там. Ама мн. далече. Сега ходя при една много сладка зъблолекарка, която преди е била влюбена в сириец. Тъй де, използвам намалението.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 10:03 от amal

# 363
ая само сва6тбата да е през лятото,от мен имаш 4 попълнения  Laughing

ясмин има напредък ,вече заспива към 10 ,събужда се за малко -пускам и двд и към 12 пак е заспала ,та сутрин става към 10-10.30.Каките  от малки си имаха режим ,но бяха гледани и в БГ ,там и на градина ходиха.
Много мразя да ходя на зъболекари  Sick -тук ходих при една арменка,но тя пък взе че замина за щатите,после и намерих един украински възпитаник-търпи ме човека,но пък и ръката му е лека.Дано бързо да ти се оправи зъба  Praynig Praynig PraynigАз понеже имам каки като ходим на зъбар ходим семейно-дребното му е любимка ,та кара сестрата да и пуска картинки на компа  Laughing

дуа има  bowuu ,ти само ела насам,така като гледах навсякъде са започнали намаленията,можех да обзаведа големите за другата зима-ама,който няма пубери изкъщи няма да разбере-не искали ,защото не се знаело другата зима какви модели щели да пуснат  Mr. Green

саида много ли боли това със зъбите  newsm78 ,ако ли не ще питам моя зъбар дали може да ми направи -децата ти са прекрасни  Heart Eyes

Лек ден на всички,че мисля да ходя на пазара  Hug

А тук е зелено-като гледам около нас ,денем народа е навън,насядали по тревата -кой с чай ,кой с кафе ,децата с учебниците  Laughing

# 364
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Dua, на мен няма да ми даде сърцето да сложа кафе  в такава красота. Това сервизче само ще си го гледам и лекичко ще си го пипкам  Simple Smile

София по това време наистина е ужасно мръсна. И не е само заради метрото. Каквито и изкопни работи да е имало в близките 5 години, никой не е оправил и пренаредил плочките по тротоарите. Днес докато стигна до автобусната спирка се бях накаляла до ушите и си носих поне 2 кила глина по обувките. А страшно много мразя мръсни обувки, едва ги измих Идва ми да... #2gunfire

jasmin гадно нещо е зъбобола . Боли все през нощта или по празници. Оправяй го този зъб докато е време  Hug
Аз преди ходех при един зъболекар-йорданец е. Обаче като ми оправяше зъбите и мен ме заболи изведнъж и подскачах на стола. И той ми вика, че съм се лигавила, така че вече не го харесвам и не ходя при него  Crossing Arms

Вещичке, завиждам ти за зеленината. Омръзна ми тази зима вече.

Айа, както виждаш почти сме определили дата за сватбата- през лятото ще е. Гостите са готови-ние. Е, можеш да си поканиш и други, де Laughing Остава само и вие с любимия да сте съгласни  Joy

# 365
ехо как сте явно грешно съм се  изразила,под новодомка имах предвид ,че сме в нов апартамент все още не съм омъжена .да ви кажа и не бързам та направо се и отказахме то един чувал бумаги трябват .и така сме си дабре след време ако се наложи ще подпиша но сега няма смисал да изчакаме решението на съда и ще мислим спрямо резултатите !  bouquet

# 366
забравих да се похваля .вчера след делото решихме да се поразходим в мола саднахме да хапнем пица ма тя една ооооогромна smile3521  та си я опаковах за вкъщи миии немога я изгризкам всичката множко ми дойде та влезнахме в киното да гледаме аватар  3d imax  ок до тук всичко ок сложих очилата аз кат трагна он ми ти филм лелеле повдига ми се немогааааа  smile3518  изтърпях и не върнах пицата изгладахме филма страхотно беше наистина си заслужава и излизаме от киното (бях си оставила пицата на съхранение ,че била голяма и неможело да я внеса в киното та я оставих в някакав офис на киното ) можели да ми дадете пицата  -да г-жо секунда !
чакам чакам ....идва младежа .-ами трябва да слезете на долния етаж там в офиса !!! .ок слизам в офиса от там ме пращтат отново на горния етаж от там ме пращтат в някакав друг офис  от там чакам казвам ви 45 мин си търсех пицата в мола !!!накрая не издържах  smile3511 кота се развиках
-заставам ето тук ! и не мърдам ако да 2 мин не сте ми донесли чантата с пицата не отговарям  Laughing

явно така трябваше да постъпя още в началото защото много бързо ми долетя пицката ммммммм smile3508
ама беше мн смешно после цял мол разбра ,че ще вечерям пица  Laughing

# 367
              Здравейте момичета   bouquet
         Благодаря за комплиментите   bouquet
         И аз влизах да разглеждам албумите ви,
         пу-пу ,всички сте много хубави . Heart Eyes
         Снощи бяхме на РД ,на наша семейна приятелка.
          Помолих мъжът ми до 24 ч. да си тръгнем,
         но все едно му казах в 03 ч. Crossing Arms
         Едвам станах сутринта да изпратя децата.
         Сега ми се спи много ,боли ме главата,
         а за съжаление през деня не мога да спя  #Cussing out
         Ве,когато ми подготвяха /пилиха / зъбите за
        фасетите,ми сложиха упойка и не ме боля.Но после като ми слагаха
        самите фасети, ме боля малко.
        Но пък нали имаме една поговорка : " Трай бабо за хубост"  Mr. Green,та и аз изтърпях.
        Иначе и мен много ме е страх от зъболекар,дори преди години от болка бях ритнала
        един зъболекар  Embarassed
        За зъбите от Дана знам ,че в Сирия е по -ефтино ,
        отколкото при нас.И има много добри стоматолози.Направи си ,много ще ти харесат.
         Аз сега като мине малко време ,заставама пред огледалото и като маймуна си се зъбя
         сама на себе си.Не мога да се нарадвам на тази придобивка. Flutter
      Ясминка-какво стана със зъбчето ти.Дано вече да е отминала болката,
      и перипетиите ти ,да приключат със зъбобола.От днес нататък ,да си изкараш безпроблемно
      почивката.  bouquet

Алверка- Hug А мен бихте ли приели като гост на сватбата  EmbarassedМного обичам сватбените тържества,но рядко ми сеслучва да бъда на такива събития.Днес младите много рядко се женят,или организират тържества.
     Джи-джи-грешно съм разбрала.Честит ти нов дом,но в най-скоро време да ни зарадваш и с новината ,че си вече и булка. Praynig
      Момичета,срещата ви не беше ли вчера newsm78Нещо пак грешно съм разбрала, и чакам ли чакам разкази Joy
 Отивам да простирам.Пак ще ви посетя.
   Лек ден на всички ви, и много гуш  Hug
      Джи-джи-писали сме заедно,  hahahaно много ме разсмя  Joy

# 368
Момичета, накарахте ме да се посмея в този иначе мрачен и неособено хубав ден  Hug
Значи от сега да знам, че най Убавата маса на тържеството ще е запазена за форумските арабелки  Flutter само дето преди да празнуваме има доста неща да свършим с младоженеца   :whistle:7

джи джи, и аз грешно те бях разбрала, чак и ви честитих, нищо, хубавите пожелания си остават   bouquet
За пицата, първо помислих, че са  ви я изяли  Laughing

Аз в Германия бях намерила перфектния зъболекар / много кадърен, много любезен, и при това българин  Crazy така дори правеше намаления за бг, и за студенти. Така хем плащах малко, хем бяха много доволна от отношението и пломбите, но за съжаление се пенсионира  Confused Сега съм в търсене на неогв заместник  Thinking

Алвера, какъв е бил тоя нелюбезен йорданец  ooooh! В Германия пък за да избегнат вечно оплакващи се от болка пациенти, дори за най мъничката пломба слагат упойка. Което аз не одобрявам, предпочитам без  Peace

Миналия ден като премахвали бомбата, открили още една, и утре пак ще блокират улицата,  а всички, живеещи  в зоната за сигурност, ще ги евакуират за няколко часа.

# 369
джи има само един начин да получите постоянно,сключвате брак,после раждаш и готово  Grinning bowuu

Малко народно творчество -Баба ,боли ме корема ,искам на супермаркета да ям сладолед за да ми мине  hahaha -познайте кой е автора  Sunglasses

Тук днес е голяма жега-24 на сянка  Grinning

ето една рецепта от готварския

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=465856.30;topicseen

# 370

Малко народно творчество -Баба ,боли ме корема ,искам на супермаркета да ям сладолед за да ми мине  hahaha -познайте кой е автора  Sunglasses

Тук днес е голяма жега-24 на сянка  Grinning

ето една рецепта от готварския

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=465856.30;topicseen
           Ве- hahaha предполагам че автор на случката е малката ти сладурана  Joy Да я нацелуваш едно хубаво от мен.Децата вече се раждат с викше образование.
 Моят малъс дзвер се върна пак болен от градината . Sad Но пък казал на баща си ,че слушал предаване ,в което казали ,че най-важното за децата било тяхното здраве. И ако държим на него ,никога да не го пускаме на градина вече. Flutter
Относно рецептата ,на която даде линк, с удоволствие ще я пробвам.
За съжаление,когато имах възможност да се сдобия с рецепти от арменската кухня, не го направих.И сега много съжалявам Embarassed Казвам го ,защото имам в гена си малко от арменската жилка.
Другите къде изчезнаха  newsm78
Лека вечер от мен момичета   bouquet

# 371
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро утро!
Ве, няма съмнение кой е автора  Joy. Целувки за малката хитрушка и от мен.  Heart Eyes

Сайда, а моята се разболява точно преди да отиде на детска градина. В момента, в който кажем"Хайде, утре си на детска" и нея я заболява корема, става й лошо , кашля. Изобщо не обича да ходи. Но ще издържи още малко- до края на май и после я стягаме за училище. Пък там да видим как ще е  ooooh!

Момичета, нямам търпение да стане 10 и да тръгвам  newsm47

# 372
  • София
И аз ви чакам с нетърпение.. Hug

# 373
ще дойдем Ншаала-а от разсеяност забравих точно да питам къде е мястото Laughing
не че няма да ви намеря
-но да знам точно отстрани на ндк-то ли е,или по надолу по улицата Blush

# 374
  • София
Момичета, благодаря ви за хубавата среща!  bouquet Heart EyesБеше ми изключително приятно, дано скоро я повторим! Peace Довечера след като се снимаме със "саудитския шейх " , ще кача снимки... Peace

Общи условия

Активация на акаунт