Когато в БГ е студено и навън вали, 3аповядайте на топло в Арабските страни, 127

• 43 897
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Амал, благодаря!

А може ли да ми кажете най-удобния транспорт (градски) до там. Да речем от Лъвов мост или централна гара, или ЦУМ. Няма значение дали е автобус , трамвай или маршрутка.

# 346

Добро и светло утро,момичета Hug

Теди-искрено ти благодаря Heart Eyes

сега и аз влязох в албума-
пак съм изпуснала промяната и недоразумението,което евентуално я е предизвикало Rolling Eyes
е, вече  имам достъп-остава отново да качвам снимки-да правя компания на вашите приятни образи там Hug

Деси-много са се разхубавили девойките-каката е станала опасно красива Winkпу-пу-Видях ти хубавата прическа Flutter-аз и преди се чудех,дали да сложа снимка без хижаб-но бяхме много и се притеснявах малко-ако си направя и аз нова прическа-може и да сложа-не,че много има какво да се показва-но човешка суета Blush

Алверка-изпуснала съм вчера събитието -но пък видях тортата-преди да знам,че вчера е бил РД
Честито на твоята Маги Heart Eyes-много е чаровна и нежна  bouquet
тя е с година по-малка от моя средния-а в първи клас ли е,или ще я пускаш на есен Peace
ето и подарък(не дрехи Laughing)-видях,че на тортата са порсонажи от филм Н2О(не съм го гледала Laughing)-но ето една игра,в която твоето момиче може да се забавлява като облича по различен начин русалките Peacehttp://www.mojegry.pl/MojeGry_4695.html
за транспорта-сега и аз проверявам транспорта(мисля с маршрутка е най-удобно,че тук в Надежда всичко се промени-трамвая минава по далечни линии,а пък маршрутките вече са пред нашия блок bowuu-ще погледна коя ти е удобна)

Ох-щях да пиша още-но съпруга ми отиде на лекар в Ал.б-ца(сега пък бъбреците Crazy)-май упойката(пълна) от операцията и една настинка-му инфектира бъбреците(които и без това,често се обаждат Tired)-та ще ви оставям,защото ще му звъня за сведения  bouquet

Амал ми се обади за час и се уговорихме-хайде и вие...по късно ще се включа пак Hug

# 347
Момичета, и аз ще съм с маршрутка най-вероятно, къде да се бутам един час да търся място за пракиране.  Hug
Алвера, незнам точно коя, да не те объркам. Аз имам спомен, че от нас 19-ката отиваше там, ама като се кача ще видя, че такова чудо не съм ползвала от 3 г.  #Crazy
Дуа, е много неприятно, визмайте мерки навреме да не се задълбочи проблема.  Tired Тва кафе като за препили ли е?  Mr. Green
Ве, наистина са ти много красиви децата. И майка ти Муфида също.   bouquet
Саида, с нетърпение чакам да те видя.  Hug Поздрави Дана от нас.  Peace

# 348
дуа дано да не е нещо сериозно с мъжа ти  Praynig Praynig Praynig .Аз също не бях оставяла снимки в предишния албум-но,както и ти каза там бяхме много,сега сме само изпитани хора  Sunglasses
Сега чакам да ви видя и вас отново.

алвера палтата са купени,ако си гледала снимките ,на новите са с тях.За госпожата не е проблем,като знам предният път сирийската им секретарка какви изпълнения имаше ,това направо си е нищо  Mr. Green

Аз започнах да приучвам Маугли на ред-нали от есента тръгва на предучилищна,а до сега стоеше будна до 2-3 и спеше до 1.Сега покйрай ранното ставане заради посолството започна да заспива рано,а днес я събудих в 10.30 -понеже денем не спи ,значи довече към 23 ще е в леглото,като постепенно ще юсе нагодим към  по-нормален режим. Laughing

# 349
  • София
Мархаба арабелки, Hug
Алвера,точно от гарата има големи промени на маршрутите на трамваите. Качваш се на 6, 1 или 7, но забележи в посоката, която на пръв поглед все едно води към Надежда. Трамваите малко след спирката завиват и съответно поемат към НДК по "Христо Ботев" или "Мария Луиза". Слизаш на спирката на НДК. Ако си с трамвай 6-ца, спирката е в самия подлез. Ако си  с другите два трамвая, спирката е от страната на бул. Витоша. Въпросното място обаче са намира от другата страна на НДК. Ако иска някой, на лични ще му пусна по-детайлно обяснение, както и мобилен за връзка. Peace
И преди да съм се отнесла, да те поздравя със закъснение за рождения ден на малката принцеса.Да ви е жива и здрава, много да ви радва!  bouquet Heart Eyes
Вещи,дано да я приучиш.. PeaceМоите и досега, въпреки училищните ангажименти, имат лошия навик да си лягат късно. Ама приличат на мен, аз съм си нощна птица.. Mr. Green
Дуа, дано всичко е наред при прегледа на съпруга ти! Praynig
Амал, улиците поизсъхнаха и свалих плавниците Mr. Green Но те и маратонките ми с този номер пак на плавници мязат.. Joy

# 350
AS, благодаря много. От работата ми, която е на Военна рампа, има директен автобус до ЦГ и от там ще ми е много удобно с трамваите. Аз я намерих тази улица на картата на София, дават най-близките спирки да са на трамвай 9ТМ. Няма страшно, ще ви намеря, само шефа да каже ДА  Laughing

Дуа, и аз ти пожелавам съпругът ти да се оправи по-скоро. Болките в бъбреците са много неприятни, меко казано. На мен ми помага отвара от мечо грозде, макар че хич не го обичам , много е гадно на вкус. Има и други билкови чайчета за бъбреци по аптеките.

Ве, снощи само качих 4 снимки и не съм гледала албумите, но ще си поправя пропуска. Малкото сладурче го чака строг режим, а ? И моето се разиграва най-много към 10 вечерта, когато на мен вече много ми се спи и съм кисела  Mr. Green. Не че някой я вързва през деня, ама ... Сега се учи да кара ролери в коридора и все вечерта се сеща да скърца по пода с тях  Simple Smile

Нямам търпение да ви видя на живо  Hug

# 351
  • София
Алвера,
Не се качвай на трамвай 9! Naughty
Маршрутът му е променен и съответно трамваят не минава въобще покрай НДК, кара си по Графа PeaceА от Славейков дотук пътят ти е далеч повече в сравнение с този от спирката на другите 3 упоменати трамвая.Нека сам шефът те пусне, пък другото ще го оправим.. Wink

# 352
            Момичета ,
 опитах се да вляза в албума ,но ми дава грешна
 парола или потребител.
 АС ми беше пратила преди време
 на лични паролата, но ...
 Опитах няколко пъти и не можах да вляза  Embarassed
 Да не би пак да има промяна в паролата  newsm78

# 353
здравейте отново  bouquet

ох,голяма обърквация с тези трамваи Tired-хич не са ми удобни вече-то и не вървят по Ломско шосе от няколко дни,но и преди това правеха много шашави обиколки из София...е всичко е заради строежа на метрото-значи за хубаво е Peace
гледам пред нас минават маршрутки-9,12,22-но май нито едно няма да ме откара директно,ще трябва да се прехвърлям на трамвай,или да дойда с такси Whistling...Добре,че повечето минават покрай Женския пазар-та дотам са ми от полза bowuu...общо взето-бели ядове Wink

Иначе със съпруга ми(благодаря,че проявихте загриженост)-
При ултразвукова диагностика му откриха няколко камъчета и в двата бъбрека Tired
доктора му казал,че е дошъл сравнително навреме-преди да са се влошили нещата.Та сега три месеца ще пие Цистон-и после пак ще ходи на диагностика...
Нещо много му се събраха болежките на моя човек-но дано всичко премине скоро Praynig

Деси -добре правиш с режима-то до есента има време-но е добре да си ляга към 9-10 максимум-поне така е според СЗО и по принцип PeaceНие нали стават в седем ,вечер в
21.30 са в леглата-по настояване на таткото Whistling

# 354
        Дуа-ама и аз не чета назад  Embarassed
     Дано хабибито ти се оправи бързо  Praynig
     Относно камъните в бъбреците ,вече има нови и по-бързи методи ,
     ако станат по-големи да ги премахнат.
     Миналата година на моят мъж ,два пъти му ги разбиваха с лазер.
     Стана за около час, без упойка и без болка.И в болницата не е
     лежал. Laughing
     арабелки,АС-моля някойда ми помогне за паролата.
     Мога да пусна на ЛС,тази която аз имам ,за да ми кажете дали е същата.
     Искам ако мога до довечера да пусна някоя снимка,
     защото довечера сме на гости. Grinning

# 355
Шефа каза заветното ДА !!! newsm44 и то още днес. Така, че само да сме живи и здрави и да не стане нещо непредвидено ,ще мога да дойда.

АС, на 9 няма да се кача, обещавам. Имам телефон за връзка  Simple Smile и ако нещо се объркам ще звъня.Но едва ли, все пак съм голям човек, нищо че съм дребна  Simple Smile

Дуа, ще се оправи и твоя човек,  Praynig. Само ще го поболи някой друг ден, но и това ще мине.

Сега на всички- целувки  Heart Eyes

# 356
  • София
Браво, Алвера! GrinningИ аз съм нетърпелива да се запозная с вас, тъй като от  момичетата, които ще присъстват познавам само Амал. Peace
Саида, сега ти я пускам повторно.

# 357
               Момичета благодаря   bouquet
     Качих малко снимки,който желае , да разгледа.  bouquet
     Амалче-благодаря за всичко.  bouquet
     Първата снимка в албума ми е с новите фасети.
     Ще предам поздрави на Дана.За съжаление сега е малко
     ангажирана,за това не влиза в темата.Но пък се чувам с нея по скайпа. Peace
     Аз отивам да се приготвям за РД. Grinning
     Арабелки-чакаме разкази от срещата ви.Приятно прекарване.
     Джи-джи-честито за брака.И аз не разбрах кога си се омъжила  Embarassed
     Но ти пожелавам много семейно щастие,радост,здраве ,любов. И в най-скоро време да ни
     зарадваш с прекрасната новина че си  preggo

# 358
Айа, другият път среща лятото когато арпаб+елки и оринетра/лскит принцеси идват в БГ и Сф.  Peace

Е нали се разбрахме – форумска среща на сватбата, на пук на моето желание да е скромна  Crazy Whistling Heart Eyes

Шегата на страна, много ми се иска да дойда и аз на срещата, но няма как – за това пък се надявам да успеем да се организираме пак, докато съм в БГ.  Hug

Саида, много красива придобивка са тези фасети. Ама на хубав човек, всичко му седи добре  Hug

Днес съм много ядосана на себе си, защото успях да инфектирам компютъра на работата с вирус.  Blush Добре, че поне не заразих цялата мрежа  ooooh! Но все пак създадох голяма работа на колегите, утре ще трябва да преинсталират уиндоуса, чуствам се гузно.  Sad Но най–глупавото е, че сайта, от който хванах вируса е сайт на една организация, посещавала съм го много често, за мен е много полезен и информативен, и много ме яд, че някой го е хак–нал.  #Cussing out

Лека нощ на всички и се пазете от вируси   #Crazy

# 359
Добра дъждовна утрин, принцеси!!!
Кафе

Сайда, блестяща усмивка   bouquet Кой има РД?

Ве, и новите палта видях. Много са ти карасиви децата, живи и задрави да са !

Айа, каква ти шега  Mr. Green Идваме вкупом на сватбата и това е . Няма отърване  Twisted Evil

АС, писах ти на лични.

Общи условия

Активация на акаунт