Когато в БГ е студено и навън вали, 3аповядайте на топло в Арабските страни, 127

• 43 894
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Дуа, пак ме развесели сутрешно. Женска делегация.  Joy Добре, нека е в петък.  Hug Hug И папараците да заповядат.  Mr. Green Не си наказано, бе пиле Mr. Green, старият албум е изтрит поради причина, че имейлът, от който е била направена регистрацията вече не е активен. Това каза Миг. За новия пиши на АС на лични.  Peace

Ясминке, мисля, че без декларация няма как. Това лято преди половинката да замине аз предвидливо написах такава декларация, заверена от нотариус. Слава богу не ми потрябва напук на някои хора...   Joy  Но най-добре си провери както си решила на М. Луиза, хем е близичко. Като си отиде техника тогава. Междувременно организирай половинката, да няма миг спокойствие.   Peace

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 12:06 от amal

# 331
  • София
Ясмин,
Няма спор по въпроса. Ще ти искат декларация от таткото.. Peace

# 332
  • сред маслини и портокалов цвят
За съжаление мисля, че сте прави.
В Сирия ходихме до полицията да проверим дали ми трябва такава декларация за да напусна Сирия сама с детето. Но изобщо не се сетих за обратния вариант, щото нали сега пътуваме към Сирия, пък той таткото  е там. Все едно ще заведа детето при някой друг сириец. Или от Турция ще хукна нанякъде другаде.
Ох, знам защо се искат тия документи, ама сега мъж ми ще пощурее, много мрази да се занимава с неща от такова естество. Винаги аз съм се оправяла с документите досега.

# 333
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте красивиарабелки!
Ние цял уикенд + вчера нямахме нет  #Cussing out
А аз вчера искаш да ви почерпя, че моето най-малко съкровище стана на 7. Черпя днес, от сърце

Тортата е с тази картинка и надпис, естествено.
http://www.entertainmentwallpaper.com/images/desktops/movie/tv_h … t_add_water01.jpg

В близкото , необозримо бъдеще ще кача и снимки , може би  Wink

Наистина много ми се иска да дойда на срещата. Ако искате ми пишете на лични къде и кога, след като се уточните, та да видим дали ще мога да избягам от работа  Mr. Green Поне за малко.

Та това е, да почвам пак работа, че вчера заради празника в къщи си взех отпуск.  Hug

# 334
  • сред маслини и портокалов цвят
Алвера, честито ти пораснало детенце! Да ти е живо и здраво! Много радост да ти носи и да се гордееш с него! А тези цветя са за теб! Много ще серадвам да успееш за срещата.

Аз да се похваля-имам топла вода! Копчето беше изгоряло, за 5 мин работа чаках 1 седмица. Но забравих за всички неволи когато преди малко си пъхнах ръчичките под топлата вода.

Моят мъж е направил декларацията в посолството и утре ще я изпрати.
По тоя повод искам да похваля посолството ни в Дамаск за доброто отношение и бързината.

Та този ден, който започна доста зле, ще завърши прилично. Grinning

# 335
АЛВЕРА  Hugда ти е живо и здраво съкровището и много да те слуша и радва!!!
ЯСМИНЧЕ радвам се че неволите ти са свършили  Hug
На всички арабелки много  Hug

# 336
здравейте !!! добре заварила  Hug
ами аз съм добре ,еди също.изпадаха ни зъбките и сега е проблема с храната но хапваме !!! все още има желание за училище  Laughing дано да е за дълго !!!
иначе аз съм новодомка  smile3521   .утре е делото за обжалване ,стискайте палци ,че и ако тоя път нещо се обърка ще подлудея.защитата ни е мн добра да се надяваме ,че и резултата ще е положителен ! иначе  имаме 2 бебета 2ма зетя и 1 снаха като попълнение към  семейството   Laughing  ...
свекита ми прати хиджаб бял и черен ! не е истина кво мотане падна докато си го сложа  Mr. Green е успях !!!
чувам някакви срещи си организирате  newsm78   
сега изчезвам ,че малко съм изморена по късно ще намина  Hug

# 337
Алвера, много да те радва малкото съкровище. Ще ти пиша на лични с уговорката. Hug Heart Eyes Виж какво е то нета, без него вече човек не може.  Rolling Eyes

Еее, Ясмин, това е чудесно. Много благини на едно място се събраха.  Hug Ще изпълня това, дето ми рече.  Peace

Джи джи, браво, че си се справила. Аз не съм се и пробвала още.  Rolling Eyes Срещата е за софиянки или намиращи  се в момента в Сф. ориенталски принцеси.  Hug А извинявам се за въпроса, ама свеки откъде е? Peace Честит ти нов дом, стискам палци за делото, макар да незнам за какво е, но който отсъства така е - има бели петна в матряла.  Mr. Green

Ягодке
, не се крий, а пиши.  Hug

Ве, палта ли пробвате още?  Rolling Eyes

# 338
амалче свеки е от ирак .по точно наджеф ! аааааааааа ама и аз съм в софия бивали така а ама на 21 ще ходя на гости на мама и ще и досаждам 5 дена  Laughing  каде са вещиците, лилийките ,дуа, и многото други арабелки ехооооооо да не гледате незабравима аз кат сам се закрастила у щъ му са нивиди и сериала бре едно и също ама ади де гледам го  #2gunfire

# 339
джи аз турски сериали не гледам  Mr. Green Дано спечелите на обжалването  Praynig Praynig Praynig

ясмин честита топла вода и пълномощно от мъжа ти-защото наистина ще ти поискат на границата.

ас позна-Барамка  е отправна точка ,на няколко маршрута.И на мен навремето свеки предложи да ми направи сватба,а голямата да е облечена като шаферка,защото когато отидохме за първи път тя беше на 7 месеца-аз обаче категорично отказах.

амалче ,мястото се казва -Салхие,ето малко снимки

http://www.shamsqatar.com/up3/get-5-2008-mmijrlmc.jpg

http://www.syriasteps.com/archive/image/437p.jpg

http://www.arabs48.com/article-images/b061124110013.jpg

Да изкажа и аз задоволство този  път ,документите бяха готови днес и без грешки  bowuu ,само дето на голямата бяха написали госпожа  Crazy Crazy Crazy

Сега качвам снимки на майка ,след малко ще кача някоя и друга в албума

алвера-да ти е живо и здраво съкровището

# 340
                    Мархаба арабелките.  bouquet
        Днес съм курнас да вляза при вас. Mr. Green
        Накарах мъжо да ми снима ченето  Mr. Green
        По -късно ще качвам снимки , и ще ви кажа
        когато съм готова,да ме гледате колко съм " красива". Wink
        Алверка-да ти е живо и здраво детенцето,
       много да те радва,само поводи за гордост да ти дава.  bouquet
       Тези дни не съм ви чела,така че правя кръгом и беж да ви чета ,но ...
       след  " Листопад"  Mr. Green

# 341
Качих снимките-който иска да погледне.

# 342
Привет арабелки   bouquet

Групата за софииска среща май става все по–голяма.БРаво!
желая ви една уютна, весела и изпълнена с усмивки среща!

Вещице, много красиви дъщери имаш. Пупу!  Heart Eyes

Джи джи, Честит ти нов дом, стискам палци за делото, макар да незнам за какво е, но който отсъства така е - има бели петна в матряла.  Mr. Green

Аз уж редовно чета последните месеци, но и аз съм пропуснала (или не помня  newsm78) за делото..И това, че ДжиДжи вече е снаха съм го пропуснала. Последно спомена, 4е планувате сватба, бяхте питали какви документи трябват, бяха ви изплашили с едни големи списъци и след това изчезна. Не си се похвалила  Naughty 3а това пък не ми пречи със закъснение да честитя – пожелвам ви щастлив, изпълнен с любов и разбирателство път заедно!

Алверка, честит рожден ден на твоето малко момиченце! макар и с малко закъснение
Да расте здраво и усмихната дете, да се радва на много детски игри и да ви носи само поводи да се гордеете с нея и нейните успехи!

Поздрави на всички   bouquet

# 343
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро утро!
Благодаря на всички за пожеланията. Качих малко снимки на тортата и единия от подаръците. Другите бяха дрехи и не се броят за подаръци  Mr. Green
Заформя се голяма среща. Още днес ще започвам да намеквам на шефа, че ще имам излизане в петък, да свиква с мисълта  Mr. Green
Джи джи, честит нов дом, да го напълните с дечица скоро. Браво на Еди, ученолюбиво детенце, бият ли се още в училище ? Стискам палци за обжалването ! Дано успееш и ти за срещата, тя ще е преди 21-ви.
Ве и за вас поздравления. Това, че пише "госпожа" проблем ли е  newsm78 А палтата купихте ли ги
СайдаHug

На всички арабелки   bouquet и много усмивки днес!

# 344
Ехоооооооо,принцеси. Ако откривате необичайни символи в моите постинги несе чудетет - Лидето и то пише.  Mr. Green

Ве, била съм, била съм там, имах си хас да не ме види тая улица.  Joy

Алвера, точно така, действай. Пък и може да го представиш като обедната почивка. Ще ти пиша сега.  Hug Ясмин, и на теб.

АС, приготви ли чехлите? Да не се появиш с плавници?  Joy

Джи джи, чудесно, заповядай тогава. В петък е събитието.  Mr. Green+-+

Айа, другият път среща лятото когато арпаб+елки и оринетра/лскит принцеси идват в БГ и Сф.  Peace

Саида, много време липсваш.  Crossing Arms Ама разбрах защо де, то тия сериали като втори живот на човека направо.  Mr. Green

Мама Йоли, Тес, Сафар, Лили и да не изброявам целия дълъг списък с липсващи - всяка да се чувства поканена да пише.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт