Когато в БГ е студено и навън вали, 3аповядайте на топло в Арабските страни, 127

• 43 870
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Може да ме помислите за луда, ама защо пак го вядат това от гардероба? Таман се бяха поуталожили нещата. Да не говорим пък, че единият от бившите главни редактори е бил с тъмно минало.  #Crazy Въобще голяма каша.

Ми сетили са се да се извинят.Принципа:по-добре късно-отколкото никога често се прилага от вестниците.особено ако някой ги даде под съд..Какво е правил в миналото редактора?
Кой шейх бе Амал  Crazy Помните ли емирския принц с бг корени?

Лю-дълбоко ти съчувствам за кориандъра,жено  Thinking Не можеш никаква Пк манджа да докараш,нито Сирийски боб нито нещо ливанско..
Като броди из Ег яде ли кулкас?С едни зелении се готви,ако ми дойдеш на гости-ще те гощавам.

Вещи-във вашето посолство докараха ли метричните уреди,дето са за новите паспорти?Пак с паспорти ще трябва да се разправяме..
Дубайския ни консул е завършил Уни в Сирия,обикновенно сирийците ходят да учат в БГ,но на  Thinking

Дуа-не ме свърта пред компа нещо.Клюки не знам,чета тука едни списания уж,изпоженили са се ливанските звезди,бременни.Няма скандал,няма интересно Mr. Green.Сега следим случая с убийствота на палестинеца-то направо филм в стил ,, Bourne Identity ,,шпионска история.
Аааа-тия дни ще разглеждат делото по убийството на Сузан Тамим,убиеца е станал набожен в затвора,пости понеделник и четвъртък и води молитвите.Да видим какво ще стане:който има пари-трудно го бесят  Whistling

# 511
Здравейте хубавелки.
Уф днеска пак вали, пак мрачно. Мразя така и аз се чувствам подтисатааа  #Cussing out
За подправките - не ги обичам на големи парчоци в яденето. Аз като готвя имам една стара машинка за кафе и в нея си меля подправките на ситно, ситно. Иначе пресен магданоз, копър и целина на салати ям всякак. Обаче босилек(мирише ми на умряло  Peace), канела(а пък като знам че в ЕГипет готвят с нея  Shocked), мащерка въобще не помирисвам даже. А другите с резервив  Joy Joy Joy
ЛИЛИЙКЕ тази манджа със зелениите става ли да са смлени  Laughing
ЯСМИН ти само ела на гости а пък ще се спогодим за зелениите  Hug
На всички арабелки  Hug

# 512
Привет дами, само да ви кажа и да ми завидите, днес при нас времето беше много приятно слънчево. Flutter

Дуа, харесал, не харесал, няма значение, важното е че,  ни заведоха в сирийския ресторант и на нас ни хареса  eat.
А това с прашките е много ценен спомен от детството. Като малки, нашите ни зарязваха на село по 1-2 месеца и с братовчедите ми лудеехме по горите и реките, много хубаво беше, печехме си картофи, риба, царевица на въглени и  Embarassed врабчета, които "мъжете" носеха след лов с прашки

За подправките,  много обичам всякакви, но пресен кориандър на шопска салата, никога, никога, няма да слагам! Като дойдохме тук и един от първите пазари, купуваме се продуктите и бързаме, да не хванем задръстванията, и виждам аз нещо като магданоз и го грабвам, прибираме се доволни, правим си пилешки пържолки на скара и прясна, хубава, сочна салата, с мноого "магданоз" и почваме да папкаме, и нещо не е като хората, бре мирише нещо странно, ама хич не ни харесва, мирисах всичко наред, олио, сол, оцет,  и накрая се светнах, че аз нещо съм объркала зелениите.
Иначе тук има кориандър на зърна, но не знам как се ползва. Яла съм манджи със "сабзи" и много ми харесват.
И да ви кажа  моето мило какво направи Simple Smile. Купих преди 2 дни пащърнак, да правя супа на дребна. И съпругът ми решил да почисти хладилника ( прави го веднъж на 3 месеца) и изхвърлил едни странни"моркови", но ми оставил 1 спаружена тиквичка. Та ставам аз вчера сутринта, тук пащърнак, там...няма. Извадих всичко от хладилника и няма! Обадих му се да го питам, дали не е изхвърлял нещо като моркови, и той горд: Даа, едни странни моркови, такива нито бели, нито кафяви... Смях се много, ама като знам че вървях 4 км по едни баири с количката...Та тия дни пак ще се пробвам с пащърнака, дано успея Simple Smile

Амал,
тук само въздуха е мръсен, иначе града, е доста чист, постоянно някой чисти нещо, улиците се мият, строежите са покрити с платнища, да не падат боклуци. А в София...всичко е мръсно и прелива от боклуци.

Лютеничка,
познавам една българка-арменка, женена за персиец-арменец. Има и един възрастен професор, женен за персийка. Общо в целия Иран, по официална статистика има около 60 човека, включително тези с двойно гражданство, какъвто е гинеколога ми (страхотен човек и професионалист).

Дами, посолствата не са виновни за визите, всички документи се одобряват от българското МВнР. Ако от там се туткат, консула няма вина. И при нас има такива проблеми. Особено с БГ паспорти, те пък се пращат директно в България, а куриерите са само веднъж в месеца, това при нас, а в някой страни веднъж на 3 месеца.

jasmin, дано се оправи малкия по-бързо. На Деничка, ще й слагат ММР след 2 седмици, и от сега се притеснявам, и аз много четох за тия ваксини и тази точно хич не искам да я слагаме, но в БГ не вземат на училище и ДГ без тази ваксина. А и в момента има епидемия от Морбили, и ме е страх да не се разболее като се приберем след 1 месец.

Утре, ако е слънчево времето отиваме на големия зоопарк, ще снимам Simple Smile, дано й хареса на малката хуна Simple Smile
До скоро   bouquet

# 513
Сафар  ето линка http://www.hayatcanada.com/divertissement/livetvradio/livetv/isl … hete_ibrahim.html

Лю     нека мъжа ти да пита  някой  мароканец     за  кориондъра   казва се  косбор   ,не вървам  мароканците  да  се    разминат с  кориандъра   Simple Smile  в  краен случай   вземи си    зрънца  и  си го  посади в саксия   предполагам   времето  при вас е както при  нас  чудесно  за  всички  зеленени    аз  имам в градинката   разни  тревички за  чай   Hug

всич ки    bouquet

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 20:14 от svear

# 514
Цитат
Аз пък да ви кажа, че знам кой ни открадна хубавото де време: Вещицата от Дамаск.  Crossing Arms 

амалче яд ли те е  Whistling  Mr. Green ,днес топло ,слънце пече.Дърветата около беседката разцъфтяли,тревата зелена-кеф  Laughing

ясмин женската част у нас не понася анасон , кардамом и канела

Цитат
Вещи-във вашето посолство докараха ли метричните уреди,дето са за новите паспорти?

Лиле-аз нашите паспорти си ги получих миналият месец  Sunglasses

йоли какъв е курсът на долара спрмо местната валута,защото днес в мола до нас имаше 3 автобуса иранци,който масово пазаряха.

Пишете за ваксините-не знам ,късмет ли е,но моите и 3те не са имали проблеми.

# 515
Привет на всички   bouquet

Още обсъждате подправки и мерудии, аз на тази тема съм много невежа  Whistling Само знам, че обожавам чубрица. ясминче, как така не я обичаш, е навява старовремски спомени, ама може би точно за това ми харесва. Например препечена филийка намазана със зехтин и поръсена с чубрица   chef ммм, не съм яла такъв “сандвич“ от поне десетина години, трябва да поправя тази грешка  Crazy

Тук днес грееше слънце, валя сняг, след това и дъжд, и разбира се ту духаше, ту не духаше вятър. Та така, март месец дойде  Mr. Green
По принцип нали в България е прието жените да си избират ден от месец март за да видят каква ще е годината за тях и какви са самите те като личности. Е, в моя край го знаем по–различно, не избираме, ами знаем, че твоят мартенски ден е денят, в който си роден. Е аз съм на второ число, макар и друг месец, и днес въобще не се учудих от променливото време. Мисля, че напълно отговаря на моята близначешка личност.  Heart Eyes

Както и да е, стига съм философствала, лека вечер на всички  Hug

# 516
  • сред маслини и портокалов цвят
... ясминче, как така не я обичаш, е навява старовремски спомени, ама може би точно за това ми харесва. Например препечена филийка намазана със зехтин и поръсена с чубрица   chef ммм, не съм яла такъв “сандвич“ от поне десетина години, трябва да поправя тази грешка  Crazy

...

Опа, кой не чете внимателно? Mr. Green
Мадам Амал не обича чубрица, щот и миришела на баби. Каквото и да означава това. Laughing
Аз съм голям фен на гореспоменатата филийка със зехтин и чубрица.

# 517
упсс сори  Blush така е, който чета по диагонал  Crazy ама тия дни много пишете, едвам ви смогвам   Whistling Hug

# 518
Тук пуснаха и Аватар на двд -за 1 $  Grinning

И сега се сетих за нещо смешно- в мола сме, харесах на Маугли едно комплектче пролетно ,та питам колко струва и далиима нейният номер,продавачът ме поглежда очудено   #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy и казва-мадам,ама това е момичешко  Crazy hahaha.Та го осветлих,че дреби не е момче-а, беше с момичешки дънки и момичешка блузка  Joy Joy Joy

# 519
Благодаря ви за пожеланията момичета ще видим дано да стане.Лю то сега за европейците е много лесно дават ти визата на летището в Кайро ама за мъжът ми не може щото бил разбираш ли от Пакистан и един месец за отговор даже трябва да покаже,че има пари в банка да им даде копие от гражданския брак и куп други глупости егати ама ще чакаме какво да се прави.Дуа е да ако ще съм ти гостенка всякакви подправки без магданоз. HugАз много обичам като готвя да слагам много подправки даже накарах моят че тук няма да ми донесе от Ирландия гарам масала това е най добре много подправки смляни като една поне не се затруднявам слагам от този микс и готово. Winkпоздрави от мен на всички! Hug Hug

# 520
  • сред маслини и портокалов цвят
Честит 3-ти март! Нека се поклоним пред тези, които дадоха живота си за нашата свобода! Да живеем така, че да не е напразна саможертвата им. И за да има бъдеще за децата ни!

# 521
                      ДОБРО УТРО арабелки !  bouquet
       Минавам на бързичко ,само да ви поздравя.Да ви пожелая приятен уикенд, и много
       щастие.  bouquet
       http://www.youtube.com/watch?v=rihV-VM2nrc&feature=related

ЧЕСТИТ 3-ти март !

# 522
ЧЕСТИТ 3 МАРТ АРАБЕЛКИ!!!
От мен едно кафе пред компютъра, да се събудите и разпишите, макар че като гледам какво слънце пече навън - сигурно ще сте навън със сладурите  Hug

САЙДАХ страхотна е тази песен. Това не са ли Константин и Райна или нещо се бъркам(че не съм много наясно с тези певци  Peace)
На всички арабелки лек и слънчев ден  Hug

# 523
Добро утро и от мен. Както отбелазя Айа сутрин сме най-активни, че после почват задълженията.  bowuu

Честит 3 март на всички!!   bouquet

Никито, ти на работа ли си?  newsm78

Саида, пак ли задачки?  newsm78

Алвера, е има и такива моменти с шефското настроение. важното е като цяло как е.  Hug

Айа, Ясминке, преди много обичах чубрица, сега получавам стомашно неразположение от нея. А сминдуха го обожавах с топла питка. но всичко това преди да забременея с бати когато всички вкусове и миризми ми се объркаха. Та сминдуха е много силна миризма и като я докоснеш после цял ден може дати мирише. И понеже бях на село затова така го описах.  Heart Eyes

Йоли, много малко българи бе,направо ме изуми.  #Crazy Непременно да разкажеш и покажеш Зоо-то. bowuu

Ве, голяма смешка с лейди Ди.  Mr. Green Ама ти подстригвала ли си я?  newsm78

Дуа, сигруно у вас правят бомба днес децата.  Joy

На всички ориенталски принцеси приятен ден.  bowuu bowuu

# 524
честит 3ти март

амалче не е постригвана,косата и е както на последните снимки,но сега тук на мода сред момчешките прически е по-дългата коса,колкото нейната  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт