Когато в БГ е студено и навън вали, 3аповядайте на топло в Арабските страни, 127

• 43 715
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
 Привет на всички,черпя Ви с любимата ми Нутела и и казвам чао до зимата,че от понеделник съм режимна.Времето се затопли,скоро свалям якето и за да не лъсне голата истина,искам-не искам трябва да се стегна...
   Младежите вече са добре,Яси и той е почивка и лудницата в къщи е пълна.Днес пристигна едната ми племенница,(в понеделник идва другата),а при мен след малко идва майка ми на помощ и изчезвам да видя девойката...трябва да прескоча набързо и до едно градче наблизо по работа и до 19.00ч. да съм се върнала...,че ми отпуснаха само 5часа.
На всички Ви Hug Hug Hug и хубав ден!

# 646
               Здравейте хубавици мои   bouquet
    И от мен бърз запис,само за да кажа ,че няколко дни,поради ремонта ще съм без нет.
    Сега го включих тайно,докато майстора отсъства  Grinning
    Май много нерви ще изхабя докато всичко приключи  #2gunfire,но пък после ще си радвам окото.
    Трудно ми е ,но аз си избрах момента,малките са в къщи , навсякъде е разхвърляно,натрупани чували
    с дрехи из всички стаи,едната стая напълних с мебели, абе с две думи... #Crazy
    Та така,до края на другата седмица / предполагам/ ще съм без нет ,но после ще ви изчета ,и ще се
    включа . Laughing
    На всички пожелавам само хубави ,слънчеви дни и много  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 647
Мале,изядохте го тоя шейх  Crazy

Саида-и мен това ме очаква скоро:пренасяне и ремонт.Искам нова декорация,в тоя форум много хубави идеи има: бг жените имат вкус  Flutter

Амал-то колко новини има..я кажи имаш ли в блога нещо за филма Flight Plan?-седят си тихо и мирно араби с бради в самолета (щом са с бради значи са мюсюлмани-забележете!) и автоматично ги обвиняват,че са отвлекли детето.Арабите естествено скачат да се карат и правят скандал в самолета,както се очаква .. Tired

Тесс-ще го подстрижем за тебе,няма проблем  Laughing

Магда-каква диета ще започваш и аз се оглеждам за нещо ,но по-витаминозно.

Айа-много хубава закуска,чак се размечтах.
Нашите емирски съседи пак се карат,та и ние имаме озвучаване.Не е лесно сама жена с трима тинейджъри Confused

Ялла,ма салама!

# 648
Превет арабелки хубавелки.Аз с поправен компютър сядам да пиша  newsm44 newsm68.. Голям дерт ми беше ама на мина. Да е живо и здраво синчето на мойта колежка дето го направи момчето.
АЙА вземам си каквото е останало от закуската, обаче ми стига само да си седя на тераската с хабибито.
ЛИЛИ ами което си е така така си е- шейха хубав младеж  newsm81 . ТЕС дай да се разберем с добро за него  smile3508 И за другите които са му хвърлили око същото важи  Peace
САЙДАХ бързо приключване на ремонта и не се ядосвай ами мисли после какво ще е хубаво.
По повод ядосването аз днеска така се ядосах, както не бях от дълго време. Добре че малката беше с мен, че щеше някой да си изпати хубаво. Аз по принцип не съм конфликтна личност, освен ако не ме настъпят по мазола   smile3515 smile3514 newsm48. Но в понеделник виновника за грешката заради която се ядосах ще си плати  smile3534
АМАЛЧЕ как мина разходката.Бебка находи ли се хубаво.
РЕНИ жалко че няма да отидете до Египет - таман щях да предложа да ме вземете като ръчен багаж  hahaha Joy ама нейсе - и Париж не е лошо да се види.
МММ3 супер много обичам течен шоколад. Бръквам в бурканчето да си гребна  Mr. Green
На всички хубава вечер  Hug Hug Hug

# 649
  • София
Слушам, Айа и чинно се разписвам.. GrinningЧета всичко от -  до, ама пусто не ми остава време да се включвам.Вчера и днес  си дооправях програмките на новия комп, после водих дечурлигата на състезанието "Европейско кунгуру", следобяд се занесохме на рожден ден на приятелче в боулинг зала.Утре каката ще я водя на областен кръг на националното по мат., после една от близначките ще изпратя на рисуване, а за капак ще ходя и до автогарата да взема багаж от таткото.Кога да намеря време и да пиша, освен по нощите.. SadЧестно, докато бях на работа, бях по-организирана.На всичкото отгоре майка ми твърди, че в мое отсъствие децата се държали по-прилично, докато при мен определено им минавали номерата.. Crossing Arms
Магде, Нутела..Смили се над кръглата ми форма! Mr. GreenХубаво е, че вече сте здрави.Гледам, че е и теб те гони въртележката на множеството ангажименти покрай децата. Wink
Аааа, Лили, оправям се  аз за момента като сама жена с три тийнейджъра, щото за двете малки спокойно мога да кажа, че копирайки поведението на кака си, се държат баш като пубери..Ама за разлика от вашата съседка, при нас виковете ми не достигат само до съседите, имат далеч по-голям радиус... hahaha
Амалче, аз навремето моичките баш на каишка ги водех..Иначе как, едната  за лявата ръка хвана, другата за дясната, ама всяка си дърпа на където си иска..Като добавим и разликата в ръста им и моите килограми, каишките ми вършеха работа, нищо че ги  разхождах като кученца..В тази връзка да ви кажа един бъзик.С истинска кучешка каишка един татко на морето беше завързал едно тригодишно беснотийче, като беше регулирал дължината на опъване  точно до самата вода.. Mr. Green
Виждам, че всички вече сме с поправени и заменени pc-та.Дано и на Айа  фурната скоро бъде поправена!Не че и бисквитената торта не е примамлив десерт. Laughing
Айде да бягам, че ми се доспа..Поздрави на всички хубавелки! Heart Eyes

# 650
Добро утро, хубавици.  bouquet

Докато си правите списък със задачките за днес.

И честит ден на майката на всички мами!!!

АС, ама виж като ти се скараме и как хукваш веднага.  Mr. Green Много са ангажиментите наистина. А ти с близначките много умно си се сетила, то няма друг начин просто, иначе загиваш.  Mr. Green Хаха, какъв предвидлив татко. Ама като са такива капазанчета то човек без крака може да остане.

Айа, бисквитена торта и ядеш та те няма? Joy За днескаквоси измислила да забъркаш?

Дуа, чакаме включване.  Hug

Никито, честито. Е какво се оказа, че му е било?  newsm78

Лили, някои филми заслужават по-специаен коментар.Летателен план е от тях, ама пусто нямам сто ръце да превеждам до заабрава.  hahaha

мм3, страхотен шоколад. Че как ще се лишиш от него за толкова дълго? Не може ли по мъничко да си хапваш?

Саида, върви ли ремонта, върви ли?  Hug

Тес, върни се да разкажеш фима, доки ли беше или игрален, какво, що.  Peace

Понеже Ве отсътва по технически причини ще я заместя. Вчера Ричард Клайдерман има концерт в Сирия, Дамаск. А днес ще бъде в Бейрут.
Списък с участията
Хубавата новина е, че и БГ е включена в трипа.
В интервюто си казал, че е влюбен в Ориенталската музика и че ще мислят за смесване на мотивите. Hug Hug

Хайде, усмивки, хвърляме се навън след малко.  Heart Eyes Laughing

# 651
 Честит Ден на майката,мили момичета бъдете здрави,обичани и уважавани!!!
Лили,аз имам най-добри резултати от режима на Ипо,но ще ходя утре при него,че при мен без контрол -не става.. Hug
Теди,то да е само въртележката покрай децата...,а и хиляда други неща върша,чудя се от къде ми се лепят тези кила,като по цял ден не спирам. Hug
Амал,няма начин да хапвам по мъничко шоколад,че мойто мъничко е едно...мога да изям буркана като нищо.И ние потегляме навън,ама младежите още се гласят,гелове-прически,тоалети.....още не сме си доизвадили пролетните дрехи и обувки и тук е чудо. Hug
На всички Hug Hug Hug

# 652
4естит празник на всички арабски мами!
На Мама

На майка си дължа това,
   да срещам бурите с глава,
   а не зад нечий гръб корав.
   Да се гневя, да пея и със смях,
   да се стремя напред,
   да крача смело аз.
   Благодаря ти Мамо,
   за погледа суров,
   за веселия глас,
   за всеки порив нов,
   за този час,
   във който ти си ме родила
   и твоето дете съм аз.
   Благодаря за силата,
   която вля у мен.
   Да мога да се боря всеки ден.
   За хъса ти неумолим,
   За духа ти неукротим...
   Дано частица само
   от теб съм наследила Мамо!

Днес е и първия ден на пролетта!
Нека ни  донесе слънце, усмивки, свежест, зеленина и топли мигове!

Аз съм с главоболие тези дни за това не пиша много.
Инале фурната още не работи, а по закона на Мърфи все ни се похапват ядената, изсикващи печене.  Crazy
Поздрави за всички  Hug

# 653
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ, МИЛИ АРАБЕЛКИ!!! ДА СТЕ СВЕЖИ И КРАСИВИ КАТО ПРОЛЕТНИТЕ ЦВЕТЯ !

ДНЕС ВИДЯХ И ПЪРВИЯ ЗА ТАЗИ ГОДИНА.

Айа красиви стихове   bouquet

mm3, радвам се, че вече сте добре.

Ние с малката в събота не ходихме на пазар, че докато се натутаме , времето доста напредна. И аз прецених, че е по-добре  да я заведа да кара ролери, от колкото да обикаляме по магазините. А и не беше  спешно. За това пък тя се забавлява много- толкова се измори накрая, че падаше през 2 метра, но не спря до последно. А  вчера с каката бяха на пикник, така че аз си поотпочинах малко.

Хайде, хубава нова седмица, с красив букет от пролетни цветя

# 654
Добро утро, хубавелки, работещи или домакинстващи.  Grinning

Алвера, отмори значи. Като е хубаво времето и на човек така му става едно приятно. Ние вчера се помтахме из парка на Младост 2, беше много приятно.  Grinning

Айа, прекрасно стихче.   bouquet Какво ще правите с фуната, ще я ремонтирате ли?  Hug

Айде ливанките като изпратите дечурята драснете по един ред на спокойствие.  Hug

Лили, разбра ли, че в ОАЕ щели да правят писта за малки шофьори, за да ги учат от рано да спазват правилита? Щяло да има светофари и всичко останало, а колите - акумулаторни. Много добра идея. За мащабите е ясно.
Днеска Бойко Борисов е на посещение в Катар. Сигурно търси финанисране.  Rolling Eyes

А това чухте ли го, за първи път разбрах за такова събитие. Иначе знам за убития сириец в Унгария, но не и подробности. То службите не знаят, та аз ли де Rolling Eyes
Тук
Чудя се дали  самолети на друга държава, някоя близкоизточна от втори фронт прелитат рутинно над Европа?... Rolling Eyes

Хайде хубавици, лек ден.  Hug

# 655
Добър ден, бърборани!

Как сте? Аз влизам за малко, за да ви кажа, че пътуването мина много добре, срещите с организацията- домакин също бяха интересни. Имаше съществени разлики в нивото на адремалин, ентусиазъм и сърдечност. Швейцарските домакини просто не са така непосредствени и обсебващи, както магрибците например, но пък имат други положителни страни. Още при идването, един от магрибските участници започна да се разочарова и след 2-рия ден каза, че няма да дойде лятото, понеже не иска да бъде в тази страна и е добре, че прецени така бързо. Това обаче не е нашият стажант, който се включва във ВСИЧКИ инициативи, ходи с една тетрадчица да си записва фрази, яде самоотвержено и много искаше да работи с млади хора - веднага.   

Сега има суха работа - администрация, фондонабиране, настаняване, застраховки за периода, уточнения милион с приемащата организация.
За мен ще е трудно да се балансира между прагматичността на швейцарските домакини - за тях стажанти и доброволци са дошли, за да им свършат работа, а за магрибците идването на стажанти и доброволци е може би повече мотив дошлите да се чувстват добре и да отнесат добри спомени. И това очакват и те от домакините ... освен онези - 4-5 човека, решени за 15-20 дена да се запознаят и оженят!

магде, хубаво е, че сте оздравели. Поздрави на момчетата и прегръдка на моя любимец.

На всички желая успешен ден.

# 656
Поредното кафе за деня и пожелания за успешна и ползотворна седмица!Моята се очертава доста натоварена.
Кате Hug Hug Hug

# 657
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Арабелкииии, ставайте, кафето ви чака

За закуската пак аз ще трябва да се погрижа  Crossing Arms   

Щом ви няма толкова време, значи ви се случват интересни неща , трябва да разказвате  Mr. Green

Хайде, оставям ви да се разсъните и до после !

# 658
Добър ден!

Като си помолила, да разказвам... но не е интересно.

Първо - учудена съм - на базата на личен опит колко са се повишили таксите за издаване на документи - актуално състояние - на фирми и неправителствени организации. Вярно е, че става на момента, но пък вчера се наложи да пращаме допълнително пари.

Второ, второ... а да, поради забавяне на получаването на лицензи ... физическото им получаване, организацията е заличена от един регистър. И сега наново всички документи, но то като се кара на "иншалла" и "букра",,, на "дано" и "утре", се отвори толкова нова стара безмислена работа, че седя пред компютьра и не ми се излиза и на милиметър, че съм сигурна, че някой ще ми поиска пари да някоя такса.

тес, да ти дам адреса на "моята клиника" - да видиш само в оптиката какви са живописни рамките на очилата. Аз не си взех от модерните с камъчета и орнаменти. На моменти ми заприличаха на онези висулки за мобилни телефони, които са толкова различни, че човек може да си направи модна колекция.

а да, да не забравя - трябва да инструктираме групичката от международни стажанти и доброволци, че в Швейцария трябва да махнеш на автобуса, ако и да си застанал на спирката. Иначе не спира. Малко като такси или маршрутка. Това най ще им е най-непривично - като знам от какви различни страни идват, можем да си направим една беседа за транспорта.

Сега за малко ви оставям, че "актуалното състояние" идва.

# 659
Привет арабелки!!!
АЛВЕРКА мерси за кафенцето и закусчицата. Само как ме съблазнява закуската, че аз нали не закусвам по принцип и само гледам и се облизвам.Обаче кафе в промишлени количества пия. За интересно нищо интересно не се случва. А пък и времето днеска едно ужасно - мрачно ветровито.
САФАР тази бумащина май навсякъде я има.Дано всичко се оправи бързо. А за парите - какво да говорим.
АМАЛЧИ къде се загуби днеска?
АЙА сигурно пече нещо в нова фурна - и нея я нява.
ВОДНОТО ЛИЛИ шейха да не те заведе пак на почивка.
АС ТЕС ДУА МММ3 САЙДАХ(този ремонт много дълъг, но важен е резултата) и ако някого съм пропуснала  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт