Когато в БГ е студено и навън вали, 3аповядайте на топло в Арабските страни, 127

• 43 716
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Ето ме момичета...
извинете,че не успях вчера да ви пиша...
като по поръчка точно в момент,в който говорите за лещи и зрение,снощи докато си махах лещите ,едната е паднала на земята,н аз съм си мислела,че я поставям на мястото и ... Crazy
сутринта я потърсих и я открих изсушена на пода Tired
сега съм с една и съответно виждам раздвоено ooooh!-но не можех повече да не пиша-да не ви обидя..
След вчерашните наистина трогващи пожелания и подаръци,които Али много хареса.
Благодаря от сърце
Слава Богу,че лещите ми и без това бяха за подмяна,а утре пак цял ден сме на очен преглед-ще ни разширяват зениците(на мен и Али,понеже да се определи диоптъра точно)та така или иначе ще си вземам нови Peace Peace

Вчера след прословутия рожд.ден Crazy чистих и отпочивах,защото страшно се уморих...
направих тортата-въпреки,че отначало покритието ми се разводни и ми идеше да я изхвърля в кошчето,но търпението надделя и увладях разводненото покритие с още сухо мляка и брашно Crazy
да не говорим,че и празнични украси правих,и вечеря и почиствах кухнята с много вода,щото всичко беше в боя,тесто и пудри разни а и Рабуба успя да стъпи навсякъде и да доразнесе към коридора Laughing Laughing...но оправих нещата с бързина,понеже и разни сандвече и коктейлни хапки направихме(с момчетата,които украсиха сандвичите)

Тортата е с изображение на играта  от Фейсбука(Фармвийл)-това обяснява градинката Laughing
а сандвичите са украсени от децата(то си личи де)
Сега обаче трябва да ходя на зъболекар и след това до пазара...
а утре не зная дали ще влизам,понеже ще съм с разширени зеници(накапват се спецеални капки и след това в продължение на ден се вижда замъглено Rolling Eyes
прегръщам ви от сърце
Амалче видях те-целувки Heart Eyes

# 631
   Привет и от мен, Дуа,тортата е станала страхотна.   bouquet  bouquet  bouquet   Ох ,и аз да имах твоето търпение....на нас скоро ни предстоят Рождени дни,ама пак ще прибягвам до услугите на близката сладкарница...
  Аз да се оплача набързо -в къщи сме се превърнали на спешно отделение..в неделя големия запищя от болки в ушите,в понеделник му направиха снимка в 3-та гр. и казаха ,че сме за болница..Поплака си маминия глезльо ,събрахме багажа и тръгнахме за 5-та гр.,там в детското се оказа ,че има карантина-морбили в отд. за възрастни казаха,да се лекуваме в къщи и да се върнем в 3-та за да ни назначат лечение.От 3-та ни се накараха-как така?? и ни пратиха в ИСУЛ-там ни казаха,че не сме за болница ,изписаха ни лечение и в къщи........Вечерта и Хамуди се разпищя от  ухо и така сега се гледаме в къщи-един вдига температура-друг сваля...Сутринта и мъжа ми се оплаква,че е болен ,но отиде на работа.Яси го заведох на градина-той боледува миналата седмица.За сега аз държа фронта,но големите тук само се карат и бият,най-вече за това-кой ще е на компютъра..гледат риби във фейсбука.
На всички Hug Hug Hug и хубав слънчев ден!!!

# 632
Алеле, мм3, сткрахотно сте го закъсали.  ooooh! Дано по-бързо мине всичко. Е така е, количествено натрупване става като са двама и повече.  Tired

Дуа, много оригинална торта. Сигурно страхотно са изкарали децата.  Hug Това с лещите ме накара дасе пучавствам виновна, все едно аз съм причината - таман попитах има и пробеми с тях и хоп...

Другите къде сте? newsm78

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 15:56 от amal

# 633
Привет арабелки.Тука съм, ама вчера не остана време да се отчета, а сега останах малко на спокойствие - та чета и се разписвам  Hug
АМАЛ трябва ли да се регистрирам за да видя тези коментари за които казваш, че нещо не ми излизат. Или аз не знам къде да вляза  newsm78
ДУА много хубава торта.Чудя ти се на търпението.Браво и на помагачите за сандвичите. Успех с лещите. Много е неприятно това с капките.На мен като ми слагаха преди време да ми определят диоптъра и трябваше да ходя от един кабинет до друг след като ги сложиха капките. Беше просто ужасно докато стигна, а пък и после докато се прибера. То аз съм с очила, не с лещи, че не мога да се престраша да си бъркам в очите  Mr. Green Трябва да ги сменям.Значи сега с камъчета са модерни.Е няма да се цепя от модата я  hahaha
МММ3 бързо оздравване на децата. Много е неприятно дори едно да е болно, а като са и две е ужас.
АЛВЕРА приятно пазаруване.Аз много обичам тази дейност, но не и като съм с дете. Големия само мърмори, че трябва да обикаля сто магазина и нищо не харесва, а малката иска всичко каквото види  Crazy Приятно забавление с ролерите  Hug
АЙА и аз към мечтателите да се пиша  Hug Шоуто на Слави снощи гледах малко. На гости беше един египтянин, които прави дюнери в София. Женен за българка.(Да поясня че този момент беше от предишната вечер с египтянина) и Слави го пита а ти защо не донесе дюнер? И дават настоящата вечер, нашия човек влиза с торба с дюнер и фалафели (демек държи си на думата)  Laughing
САЙДАХ приятен не мога да кажа ама спорен ремонт.
ЛИЛИ чакаме отчет на дейността на бг мафията в ДУБАЙСКО  Hug
На всичвки арабелки  Hug

# 634
                       Привет арабски кокичета!  bouquet
          Пролетта взе вече да се усеща,със всеки изминал ден,става по-топличко. FlutterТова е любимият ми сезон-нито много горещо,нито много студено. Grinning
Дуа-прекрасна торта, и творенията на дечурлигата заслужават похвала.
 Аз до ден днешен нито съм месила,нито по-сложни сладкиши съм правила.Не че не искам, ама ....
все нещо излиза,и време не ми стига.Взех да се майтапя със себе си,че този пропуск ще си го наваксам на дърти години. Mr. Green
МММ3-знам как се чувстваш когато има болен сред близките ти, а за децата ...
Пожелавам ви скорошно оздравяване  Praynig И болестите да бягат надалеч от домът ти.  bouquet
Алвера-приятна разходка, и приятно пазаруване.Аз да си кажа честно,мразя да ходя по магазините.Ако трябва да си купя нещо,гледам на втория-третия магазин,да съм приключила.Мъжът ми е друго нещо,може да обиколи всички магазини.Бъзикам го ,че е добре дошъл в женска компания,тръгнала на шопинг  Crazy
Амалче и аз се присъединявам към въпроса на НикитоbouquetОбещавам при първа възможност,да те подкрепя във блога.
Ники  bouquet Hug
Дана-добре завърнала се. Heart Eyes
Почивката ми свърши,отивам да се трудя.Трябва да опразня детската,че утре започва ремонта. hahahaДано ми се отрази положително на фигурата,и да смъкна някое и друго килце. JoyМиналата година бях свалила 5 кг,докато траеше ремонта,ама после си ги върнах. Crossing ArmsТо на такива изкушения ме подложихте тука,че......... Blush
Много прегръдки на всички, и приятен слънчев ден. Hug Hug Hug

# 635
Охоо маНдами, здравейте  Hug Дойде пролетта май, а? Така ме е напекло слънцето сега, ама нарочно не си пускам щорите -  нека си ме пече   Nature Sunny , само дето ми се доспа хихи.
Виждам ще се ходи целокупно до Египет - без мен не може ей  Twisted Evil . Само че незнам как ще стане при предстоящият ми ремонт  Wink , а и майка ми пак ще влиза в болница  Sad Дано всичко е наред  Praynig . Разбирате защо и не съм сядала да уча, сигурно на поправките ще се явявам направо.
Айа, поздравления за сесията  Hug . Още колко семестъра имаш до завършване? Ще се връщаш ли в България после?
Дуа, поздравления за рожденника, а за тортата просто нямам думи - как изобщо ти е дошла идеята, че си и успяла да я направиш! Браво!   bouquet
Аз да ви кажа много обичам с моята племенничка да ходя на пазар и то това е времето когато тя е най-послушна. Просто оглежда всички хора от краката до главата, по няколко пъти и то, чак се навежда от количката да ги огледа хубаво  Laughing голяма клюкария е това дете хихих. Много е любопитна, чак като види нещо ново и ченето и висва от захлас  Dizzy Face
На дечицата с болните ушички - печен праз капнат в ухото дали не помага. Аз цял живот страдам от уши и това ме спасява само  Wink
Ох, още неща щях да пиша, ама забравих, явно слънцето доста ме напече.
Лек ден засега, после може пак да се включа!

# 636
Тес, дано майка ти бързо се оправи  Praynig Няма по/важно нещо от здравето  Peace Тъй че няма какво да ги мислиш изпитите, ако не тоя, другия
сместър. Важното е да сте здрави  Hug
Иначе имам 4 изпита и дипломна останали...Ама нещо не бързам, планове за след това също не правя големи, че така или иначе все изникват изненади  Whistling

ммм3, и на вас пожелавам най скорошно оздравяване, неприятно  е да гледаш болни дечица за това и на теб пращам много позитивна енергия и чакаме добри новини скоро  Praynig Hug

Дуа, тортата е перфектна на вид, въобще не личи, че е имало аварии по пътя. А и момчета си личе, че имат добър учител, сандвичите са апетитни и красиви   bouquet

Амал, погонихте ли се с малката. Айде идва пролетта, после лятото, ще има доста да тичаш след нея по парковете  Grinning

Саида, две в едно казваш - хем оформяш хубава талия, хем и вкъщи се освежава. Успех  Hug

Аз пак опекох миленки, този път и ми бухнаха, точно като тези от пекарните в БГ станаха. Отивам да похапна   chef
Поздрави на всички   bouquet

# 637
  • София
Запис само Mr. Green Вече съм с нов комп! newsm44

# 638
Айде на кафетатаааааааааааааа

АС, Ура, Ура. И аз сe обзаведох ей с това, но черно, обаче не мога да настроя мрежата и половинката до мен има нет, а аз нямам.  Mr. Green
http://news.laptop.bg/wp-content/uploads/2008/06/msi_wind_2.jpg

Дуа, как си днес, отиде ли вече? newsm78

Айа, краят му се вижда на следването. Hug Ох, снощи след тази разходка бях труп, кръста ме боли ужасно. АС беше права, че се искат бая сили, ама аз ги нямам. Ще си купувамнякакви подсилващи, че иначе...  Tired

Тес, какво е пак на майка ти? Дано не е сериозно.  Praynig Praynig Понапъни се за ученето, че поправките са ангажимент и то неприятен.  Hug

Да ви разсмея малко за стереотипите - отиваме онзи ден на борсата да купим каротфи на едро, че не ни стигат 30 килограма на месец, платихме и аз като се емнах да ги дигам тия чували, хем бях с токчета Mr. Green и като ме знаят някои какъв съм гърч, а половинката стои невъзмутимо, но аз и не бих му дала да помага, че лятото беше с дискова херния, отрови се от лекарства 3 месеца, едвам ставаше от леглото. Tired А продавача ей така Shocked Shocked какво ли си помисли - те арабите по принцип си тормозят жените и ги карат да бачкат, горката женица.  Joy

Хайде всички.  Hug

# 639
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
АС, Амал, честито за новите придобивки.

Онова кафе с пеперудката си го заплювам за мен  Mr. Green

Амал, ама и ти нали си 20 кила с мокри дрехи, къде си тръгнала да мъкнеш чували с картофи. Продавача поне не се ли смили над теб, пък да ти помогне, че този лош арабин да не те тормози  Mr. Green. Как няма да те боли кръста като тичаш наведена след куклата. Виждала съм майки, които завързват децата през кръста, за да не ги държат за ръка, но ми е много неприятно , все едно водят кученца.
Айа, давай миленките насам, не съм яла такива неща от много години, а преди толкова обичах. Сега предпочитам пастички, торти, рула , баклавички и все такива вредности  Embarassed И много сладолед.

Днес бил Световния ден на съня. Това е само за мен- нали спането ми е хоби  Laughing .

Саида сигурно няма време с този ремонт.  Hug

За всички арабелки-хубавелки пожелания за много красив слънчев ден

# 640
Ахахаха-ха -ха,аз пък имах случка:книги и арабин вчера!

Арабите хем не хранят жените си,хем  ги карат да мъкнат чували  Joy

Откриването на мирната конференция мина чудесно.Като ме натовариха с книги-подаръци-мъжа ми вика дай няколко,да не кажат хората,че те карам да носиш и моите   Laughing
С една от мафиотките се загубихме из народа,с другите вместо в хола за майки се намъкнахме в главния хол нелегално.
Шейх Хамдан беше там,по-висок изглежда на живо и предава поздрави на Шилан  Wink (шега)
беше се увил с ей този син чершаф:

не знам това момче как диша от толкова охрана наоколо,ужасно.

айде да сервирам ориз с мляко и сладолед на арабската челяд и после пак ще намина,инша'Алла!

# 641
привет от мен на всички Hug как сте?Не съм се разписвала отдавна но редовно ви чета. Grinning Имате много поздрави от Деси тя пак е без интернет някой им разбил разпределителната кутия. Confused Дуа много хубава торта справила си се чудесно честито и от мен на рожденника.Желая му много здраве и щастие.На всички които са имали повод за празнуване  желая всичко наи-хубаво. HugАмал честито за новата придобивка.Аз също съм с лаптоп предпочитам го пред другия компютър та и ние сега сме с два всеки си ползва неговия. WinkМагде дано скоро да оздравеят децата.На моят мъж му отказаха виза за Египет направо нямам думи.Тя жената от туристическата агенция ми каза,че на пакистанци отказвали ама аз не повярвах.Колко документи им предостави и накрая нищо.Просто незнам как може да се прави такава дискриминация а той поиска само за 10 дена виза ама какво да се прави.Ще изберем друга дестинация засега съм се спряла на Париж. WinkТес дано майка ти да се оправи бързо. Praynig PraynigИначе живота си тече по старому Simple SmileДнес получих колет от свекървата изпратила ми гривни изпратила ми три много красиви хиджаба за молитва.Къна,че как ли ще се рисувам тук  newsm78 но пак жената се сетила за мене.Поздрави от мен на всички. Hug Hug

# 642
Добро утро  Hug
3аповядайта на вкусна пролетна закуска на уютната тераса

Рени, много глупаво, че не са дали виза, поне казха ли защо – съобръжения за сигурност или ги е страх, че ще остане там незаконно  Thinking
Ама и Париж е хубав избор за меден месец – столицата на любоФта е все пак   loveuuu

Лили, много чаровен тоя шеих, как омайва с тия кадифени очи  Flutter Whistling

4естити нови придобивки на АС и Амал, и чакаме скоро по–дълго включване от първата, само запис не се приема  Naughty
На нас вчера ни гръмна фурната, сега сме само с котлони, тоест никакви сладкиши уикенда  Crazy освен някоя бисквитена торта да завъртя  Thinking

СНощи имахме “серенада“, оказа се, че имаме йордански съседи(разпознахме ги по говора), снощи празнуваха и то не бяха песни, не беше чудо. Много се посмях – слагаха много смешни извивки накрая и с такова чуство пяха  Joy

Айде оставям ви и отиваме на пазарче
Весел уикенд   bouquet

# 643
И аз да мина да се разпиша, че след малко излизаме. Laughing

Рени, каква е тая дискриминация? Просто незнам, само на приказки се докарват някои неща.  newsm78
А тази новина чухте ли я, пакитки?:
Пакистан обвини 5 американци в тероризъм  #Crazy Ха сега де!

Или пък тази:
Американец призна за съучастие в атентатите в Мумбай

Айа, това последното да те навежда на нещо? newsm78

Лили, много симпатичен шейха.  Peace Значи добре сте си изкарали.  Hug

Айа, това йорданското имение ли е? Wink Все по нещо на някого гърми, ам атака е, няма вечни неща. На нас ък телевизорчето в кухнята дистанцията сдаде багажа и сега е много гадно. А пък в Техномаркет вече въобще няма телевизори с широка задна база, дори малките са плоски и тънки.  Rolling Eyes Много бързо се развива и остарява техниката.

Алвера, как мина пазаруването? На мен сега са ми обещали една такава каишка, ами облекчение си е, тя си ходи, но ме естрах сама, че има неравности и да не си тресне главата, затова с каиша леко я придържам само.  Hug

Хайде, принцеси АС, Снеже, Ясмин, Дуа, Сафар, мм3, Дана, Саида, Ш иШ, Ве \горката с тоя нет няма късмет, къде цензура, къде диверсия Mr. Green\, рени, Лю, Тес, Йоли и много други момичета \ако съм пропсунала много принцеси, а то е така, чувствайте се призовани\. Hug

# 644
Еххххооо! Добро утро!
Минах само да кажа ,че по диема (зеленичката) дават филмче за мюсюлманите, ама лошите им черти естествено само  Mr. Green
А и освен това си заплювам шейха на Лили, въпреки че ни си падам по мъже с толкова дълга коса, ама заради кадифените очи ще го преживея Mr. Green
Честити нови придобвки на Амал и АС  Hug
Айде, че гледам филма, а и започнах да чета за изпит  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт