Когато в БГ е студено и навън вали, 3аповядайте на топло в Арабските страни, 127

• 43 717
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Ооо, Дуа, зло да ви забрави.  Heart Eyes Heart Eyes Въобще не прочетох, явно не ми е минал още проблема с очите. Whistling

Алюши да порасне голям, да бъде с бати пазител на двете нежни цветя мама и Рабаб.  Heart Eyes Heart Eyes

# 616
                  Дуа,честит ти рожденик!
        Да расте здрав,весел,щастлив и усмихнат!

Подарък скромен за рожденника

А това е за мама

# 617
ДУА ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РОЖДЕННИКА!!! МНОГО ДА ВИ СЛУША ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВ И ДА ПОСТИГНЕ ВСИЧКО КОЕТО ИСКА В ЖИВОТА СИ   bouquet  bouquet  bouquet
Дано се получи тортата - чакаме резултата  HugПочерпката е суууууупер.
САЙДАХ и от твойта закусчица си взех ммм вкусно  Hug

За филмите и аз не обичам да гледам като знам какво ще се случи(като гледам за първи път). Но пък някои филми ги гледам по много пъти.

АЛВЕРА успех  с диетата.Аз с този мой мързел (вчера изчистих все пак) и седене в къщи май качих някой друг килограм. А пъс свалянето трудно  SickАМАЛЧЕ отбележи в дневника че съм се поизлекувала от мързела  Laughing
ЛИЛИ ами хайде към Египет. Аз все чакам някой да каже хайде  hahaha Обаче ме изумяват тези хора - в тази жега и с дълъг ръкав. Викам му как не се сваряваш не знам. Аз на толкова градуси ходя само по потник и къси панталони. А той ми отговаря ама тука не може  JoyЗнам че не може ама който е свикнал с топлото и 30 градуса му се вижда малко  Rolling Eyes
На всички арабелки  Hug

# 618
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИ !!!
ДА Е ДОБРО И  УМНО МОМЧЕ, САМО ДОБРИ ДЕЛА В ЖИВОТА МУ ЖЕЛАЯ !

А за теб, Дуа, много щастие с такива добри деца !!!

Познахте, имаме си пъдпъдъчета и декоративни кокошки-едно петленце, много хубаво пее и  две кокошчици. И аз им се радвам, ама не и когато малката  ги донесе вътре и за отрицателно време оакват килимчето, където сме ги сложили, та да не цапат навсякъде  Mr. Green

Аз съм била с очила от 8-годишна и на 13 г. си сложих контактни лещи, та до сега. Чула съм , че гимнастиката на очите е полезна, включва и поглеждане към слънцето, ама сигурно трябва да се прави още от началото на проблема.

Лили, красиво е при вас. И топло. Обичам да ми е топличко  Embarassed. Все ме е яд , че не мога да отлетя на юг през зимата  Simple SmileSaidah, Никито, като тръгвате за Египет, само ми свирнете  Laughing

Saidah,Айа, благодаря, все още удържам глада, ама като се прибера ще стане сложно, особено като ще трябва да готвя.

Много целувки от мен за всички арабски принцеси.

# 619
              Е ,да се похваля.Пролетното чистене отлагам за след ремонта,който подхващам
          утре . Mr. Green Най-сетне навих мъжът ми да го направим сега,и той нали не може да излезе
          наглава с мен ,се съгласи.Ама защото му обещах ,че ако сега изчистя,и след това реши да
          прави ремонт, после той ще чисти  Twisted Evil
          И сега да се оплача , моето главоболие не отминава.Реших да си измеря кръвното,и  Shocked
          130/88. Това за мен е високо,при положение че аз съм с ниско кръвно.Тази сутрин ми беше
          98/71.Май ще трябва да ходя на лекар  Rolling EyesДано това положение е временно,че не ми се иска
           да ходя с една шепа лекарства от сега.Дано е само временно явление  Praynig
           Амалче-времето никога не стига да свършим всичко планувано за
           деня  FlutterСънят също не ми стига.В повечето дни спя от 02.ч до 6.30 сутрин.Много рядко
          ми се удава да спя по 9-12 часа.А аз обичам да си поспивам,но........
          Ставам да се приготвям,ще ходя за материали,искам по-бързо да приключим. Grinning
          Гуш,гуш на всички от мен  Hug
         Липсващите от дълго време принцеси,ако днес се разпишете,всичките ви неизвинени,ще
         бъдат опростени. Mr. Green

# 620
Добро утро!

Хайде на снегаааа! Във Варна вали - прехвърча, за да можем да пътуваме по-екзотично. Освен това си е и студеничко!
Аз, както може да се предположи, съм в "офиса за асансьора" за последно днес.
Някой, мисля Айа попита - да, започваме да подтогвяме проекта, в който ще работи международната група, а в това число и нашият стажант, който наистина откъм думи и желание се представя много добре. Излишно е да казвам, че и вчера ни е информирал накратко какво прави и защо не е писал.

Има и още нещо - някой роднина - отново казвам нещо, което момчето ни е казало, живее и работи във Франция. Та искаха информация коя е организацията - домакин в Швейцария, ако има нужда - да се свържат с нас.

Айа, а аз да ти кажа, преди време нали стана въпрос за изпит по проджект мениджмънт - аз съм се записала за изпитна сесия по Prince2, че нямам сертификат.   

А и още нещо - много забавно. В "моята клиника" за лечение на очи разбира се има и оптика. И като ти направят преглед, изписват нови очила. Ако ги поръчаш в тази оптика, има отстъпка от цената на рамки и стъкла - само някои видове.
По принцип имам 2 чифта очила - едни "мадамски" и едни - за работа с деца, по офиси: по-здравички рамки. 
Любимият ми цвят е тъмносин- за дрехи и аксесоари. Отиваме в оптиката - с лек конски тръст. Аз намирам едни ... намалени, хубави, здравички рамки, кафеви. Като се сложат стъкла, идеални за работа. Модерна форма също, а и ми отива.

За "мадамски" намерих тъмносини, като си мисля, че все пак слагам и шалове в различен цвят на главата си и да не съм като панаирджийка. ОБАЧЕ... има някаква нова тенденция в рамките - голяма шарения: с камъчета, по дръжките на рамките - блестящо. Ех, като се лепна моят берберин - хареса едни такива и жената показва де. Да изберем. И като ми вика "Ама вземи ТЕЗИ".... а ТЕЗИ бяха с едни камъчета.... Чудесни. ЧУ-ДЕС-НИ!

Хайде лек и топъл ден!

# 621
Добро утро. За днес прогнозите бяха едни, а се оказаха други Rolling Eyes

Дуа
, чакаме си кулинарните произведения.  Hug

Сафар, кръвта вода не става, все търси нещо шаренко окото. Да ти кажа ако са хубаво комбинирани шаренииките няма как да не радват окото.  Hug

Саида, ходи ли на лекар?  newsm78

Алвера, Дуа, не пречат ли лещите? Много е ангажиращо с тях ми се струва.

Айа, гледах шоуто на Слави - какво ще кажете за сириеца?

Слушате ли хора новините за БГ? Какви неща предлагат двамата министри Младенов и Дянков? Абе тия хора съвсем изтерщяха... newsm78 #Crazy

Хайде Ве, Лили, Свеар, АС, Айа, Снеже, Ясмин, мм3, Тес, Ш и Ш, Надя, Албена и всички други принцеси.... Hug

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 10:12 от amal

# 622
Сафар-ми дай да ги видим тез очила де!  Party

Амал-ти все подсказки пускаш-но не обясняваш  Crossing Arms Ще се глобяваме ! Mr. Green

Ники-в пустинята и гол да ходиш:по-хладно няма да ти стане.
Присъединявам се към отлитащите на юг ,поне виртуално.

Саида-преуморяваш се ти май,повече почивка и по-малко нерви трабва.

Дуа-кога намираш време за сложни торти,маша'Алла!Аз вчера пекох два еднакви сладкиша за приятелки и ми отне деня.

За емирките и гостите на Дубай:този уикенд:четв.,петък и събота е грандиозното събитие:

http://peaceconvention.com/

българската мафия ще сме там,инша'Алла  Wink

# 623
Лилсън, ми как какво - данък върху пенсиите, съкращаване на срока за майчинство на половина, вдигане на здравната вноска и т.н. щуротии.  Shocked
Даже в нюза писаха, че тука в БГ мама се вихрели усилени дебати за майчинството, ще има протест ако решат да приемат подобна  мярка.  Crossing Arms
Не разбрах много какво е това дубайско мероприятие.  Rolling Eyes

Дуа, къде се шмугна така?  Crossing Arms

# 624
Амал, на мен ми е по-добре с лещите.Когато бях с очила непрекъснато ни се увеличаваше диоптъра, а сега даже съм го намалила с 0.25, което си е нищо, де. Пречи ми вятъра, защото като ми се напрашат очите страшно боли. Но съм си изработила рефлекс- като се вдигне прах си затварям очите или леко гледам на долу  LaughingГрижа си е- да ги почистиш, да ги съхраняваш правилно, да не ги изгубиш.Но съм свикнала.

По въпроса за правителството- то не било истина !!!
Приписваните на Министерството на финансите (МФ) антикризисни мерки на правителството не отговарят на истината.
Това съобщиха от пресцентъра на финансовото ведомство по повод на тиражирани днес в публичното пространство антикризисни мерки.

Повече тук

Лили и аз не можах да го видя това грандиозно събитие. Разкажи накратко, да не се мъчим да четем  Mr. Green
А после чакаме снимки от мафията.

Сафар, честити нови очила, точно ТЕЗИ, с камъчетата ли купи . Важното е конника да ги харесва  Hug Кога ще заминавате?

Saidah  , и аз да попитам- ходи ли на лекар? Какви пак ремонти, не правихте ли скоро  newsm78. Децата как са ?

Дуа, Вещи, mmm3, Свеар, АС, Никито и всички красавици    bouquet  bouquet

# 625
                      Здравейте хубавелки.   bouquet
         Днес сте по-активни от вчера ,само така  Grinning

Алверка-не съм ходила още на лекар,че съм сама със дзверчетата.
          Вчера набързичко отскочих само до магазина за боя и ламинат.
          Ще боядисвам стените в хола и детската на малката,и искам да сложа ламинат,
          на мястото на мокета.Лятото правих детската на момчетата,и освежих кухнята и коридора.
          Спалнята ще оставя да я ремонтирам юни месец,когато остана само с големия,че там има
         повечко работа / и повече цапане /.От както сме се нанесли в апартамента,не сме правили
         ремонт, а вече се дразня от изцапаните стени и скъсаните тапети.
         Честно казано,и в момента не си личи че лятото освежавах.Малкият ми син се погрижи
         да заличи свежото.Голям беладжия е ,чупи ,драска наред,вози се в чекмеджетата на 
        секциите  ooooh!Но пък да ми е жив и здрав,а ние ще ремонтираме колкото можем.
        Сафар- и от мен честито за новата придобивка.Сигурна съм че новите
         очила ще ти стоят чудесно FlutterИ аз да питам кога ще заминавате ? Днес и при нас сутринта
          валя сняг, а сега вече няма следа от него,слънцето си свърши работата  Grinning
        Лили-права си ,наистина се преуморявам,трябва ми почивка, и малко   
        спокойствие.Разчитам на това ,че още малко като поотраснат децата,ще намеря време и за
         почивка.Сега ни е трудно,защото с моят мъж сами си ги гледаме.Нямаме баби и дядовци,за
        съжаление Sad А гледам и мъжът си да щадя,че и той е много натоварен със работа ,и други
       ангажименти.Съвестно ми е да му се оплаквам, а той пък е останал с впечатление ,че моята   
        почивка се състои в чистенето Shocked   Но пък ми обеща ,когато поискам,да ме пусне някъде
        на екскурзия. Grinning
       Амалче  -благодаря за кафенцето.Обичам да пия кафе,но напоследък се
       ограничавам.На доктор още не съм ходила,надявам се другата седмица да свърша и това,след
      малко ще се обадя на докторката да си запиша час.
      И аз снощи гледах шоуто на Слави,но го хванах от средата.По принцип Слави не е сред
       любимците ми,но този път наистина ще го следя с интерес.
     Децата още не са се оправили, и като за капак ,сега малкият тръгна да се разболява. ooooh!
     За съжаление прогнозата ми се сбъдна,колкото и да ограничавах контактите помежду им,не се
      получи.Сега чакам нашата докторка утре да дойде у дома,за да видим колко силен е пристъпът му.
     Дано не се наложи да му поставяме /или да пием пак орбазон.Решихме със мъжът ми,ако
     пристъпът е слаб,веднага да заминат двамата във Трявна за няколко дни.
       Проблемите при хората като че ли никога не свършват.
     Възможно ли е мечтите ни за спокоен живот,без болести,катаклизми, и притеснения,някога да се
     окажат факт newsm78 Едва ли , но пък това не пречи да мечтаем.
     Оле че много съм изписала,цял роман.
     Е ,за сега ви оставям,лек ден на всички  Hug  bouquet
    Дуа- и аз чакам своята доза , от твоите изкушения  Grinning

# 626
Zdraveite i ot men.Sled tri mese4no ottsastvie ot dnes ve4e 6te vlizam po 4esto.Kak ste,kakvo novo :roll:Az bqx po4nala rabota i zatova nqmax mnogo vreme,i s tiq detsa :crazy:mnogo pozdrave na vsi4ki. Stop Simple Smile  bouquet

# 627
Добър вечер  Hug
Аз тъкмо се опитвам да гледам новото шоу на Слави, ама само във вибокса го намерих, а той се зарежда уникално бавно от чужбина  Crossing Arms

Българската политика от край време е траги комедия, капак бе случая с прездинета и министър Дянков преди седмица...просто не виждам как скоро ще се оправим  Thinking

Възможно ли е мечтите ни за спокоен живот,без болести,катаклизми, и притеснения,някога да се
     окажат факт  Едва ли , но пък това не пречи да мечтаем.

Ох Саида, и аз съм голям мечтател–идеалист, все се надявам, че хората ще се променим, ще станем по човечни и по–малко егоисти, и на мен ми се иска да няма болести, глад и страдание по земята, ама ... има, и то защото една група хора правят голяма печалба от това.  Sick

Сафар, и аз като конника много харсвам очила дето са по–така (ама в границите все пак, да не са прекалено кичозни), просто днешно време те се превръщат в моден аксесоар  Peace Аз не нося де, ама много се кефя на мои приятелки, хем виждат по–добре, хем са много красиви  Flutter

Дана здравей отново, радвам се да те видя, как са малките,слушат ли  Hug Дано задълженията ти са по–малко в бъдеще, че да намираш време да се разписваш. Само гледай да пишеш на кирилица, че форумът с право има строги правила по този въпрос  Peace

Лили, да разкажеш после как е минало мероприятието, погледнах набързо програмата – лекции и семинари на интересна тема  Peace Дано посланието за мир бъде чуто!

Йела, лека нощ на всички арабелки  Hug

# 628
Добро утро арабелки! Кафето днес от мен, докато Амал  не ме е изпреварила пак Simple Smile

Днес се очертава прекрасен ден. Мисля в събота да водя малката малко на пазар и ако не ни мързи до градинката на НДК да покара ролери. Ама тя още не знае  Laughing

Дана wavey, добре е , че ще си с нас по-често. Как са децата?

Айа, ти си мечтател- идеалист, а аз вече съм един наивник на средна възраст и все се надявам , че ще става по-добре, въпреки политиците. Ама съм си такава, мисля, че и от най-лошата ситуация има полза и може да се намери нещо добро.

Аз шоуто на Слави не съм го гледала тази седмица .Уж се справям със  задълженията до тогава и си полягам да го изчакам, ама не мога- все заспивам преди това  Embarassed. Имаше ли нещо интересно?

Jasmin дали е пътувала добре  newsm78Сигурно няма нет по сирийско , щом и Ве и тя, и Албена не се разписват.   bouquet

Много щастливи усмивки днес ви желая , на всички  Hug Hug Hug

# 629
Аа, и аз на готово. Чакайте и закусчица.

Алвера, чудесни планове. И ние след малко се хвърляме навън където беба ще ме върти в кръг докато ми стане лошо.  Sick Mr. Green А за вреча въпросният списък казват, че малко преди това са били оповестени, ама сега като видят че хората са готови да скочати отричат. Така беше и с майчинството на близнаци и още други предложения.  Трагедия.  ooooh!

Дана, добре завърнала се! Че откъде работа в тази криза? Че и в Гърция.  Mr. Green Да, пиши на кирилица, а ако нямаш горе има един тъмносин бутон.  Peace

Саида, все ремонти правиш. Ама те децата как пазят...Чакам с ужас художествените поризведения на бебата. Че у нас сме с тапети и то от хубавите. newsm78

Дуа, не по жела да ни покажеш видулазираните си рецепти.  Crossing Arms

Айа, и аз така вярвам, обаче затова си и патя понякога.  Hug Сготви ли млюхия? Mr. Green Днес щели дасе събират "-ката за Близкия изток, ама пак безнай-важните участници \потърпевши\. Е няма що, гоям избор имат тези хора. newsm78

Хайде, момичета, много слънчице днес.   Nature Sunny  Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт