Сърдечни малформации- тема 6

• 54 675
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Елида точно до болницата има жена която дава стая под наем, това е блока който се намира до супермаркет "Европа", мисля че взимаше по 15лв. на човек. Деси от Благоевград и има телефоните. Освен това ако питаш Мила психоложката и тя може да ти даде координати на жена която дава стая.

# 91
Аз доколкото си спомням имаше някакъв център които е близко до болницатаи може да се отседне в него- д-рПламен Митев ми каза за него по онова време.

# 92
Аз не съм от София, но пътувах всеки ден с влака - гара Захарна фабрика е на 10тина минути спокойно ходене от болницата. Ще ти пиша на лични.

# 93
TaniBani Калоянчо е голям красавец Heart Eyes
Който ходи скоро в болницата,да поздрави Мила психоложката-страхотна жена е!  bouquetИзвади ми всички огромни пъзели,някои ги пререждах по 5 пъти от нерви ooooh! Но действа много успокояващо

# 94
Деси , Мила ще идва в Бургас в събота с доц. Цонзарова и някой още от лекарите, ще я поздравя.
Те веднъж годишно идвали в Бургас да преглеждат , та и ние ще отидем на преглед.

# 95
Elida -когато оперираха преди две години и половина Хриси ние бяхме отседнали в Център Детско сърце.Цената  не беше висока ,но не беше много близо до Трета градска .За телефона и това дали все още работи центъра можеш да питаш  д-р Пламен Митев или Мила.Ние стояхме там до последния ден докато изпишат Хриси и съм доволна ,че макар и да не беше толкова близо до болницата можех всеки ден да ходя и да си виждам детенцето докато най накрая не го преведоха в отделението  и не ме извикаха при нея.

TaniBani -Калоянчо е много красиво дете !Да ти е жив и здрав !Сигурна съм ,че ще показваш още много негови снимки .   bouquet
TaniBani -нашата първа снимка навремето беше от болницата,линейката и ковиоза а виш ни сега .Станахме на цели пет години и въпреки ,че лекарите не ни даваха шанс за живот се преборихме и растем и хубавеем благодарение на 
прекрасния човек и професионалист д-р Лазаров и бог.
Поздрави и целувки на всички от мен иХристослава!

# 96
  • Русе/ София
Благодаря на всички които се включиха с инфо  Hug
Ще взема телефоните за квартирата в близкия блок от Деси, а на място в болницата ще питам Мила или д-р Митев за този център Детско сърце - дали още имат такава практика по настаняване на родители. Благодаря ви още веднъж!  bouquet

# 97
ТаниБани, много е красив Калоянчо и гледа много концентрирано, определено е боец и ще се справи с всички трудности Wink
И аз най-накрая успях да сложа снимка на моите сладури. Това им е първата снимка заедно! Престраших се най-накрая да сваля маската на Вики, но колкото да ги щракна заедно. Иначе, всички вкъщи се разхождаме с маски  Sad Дано скоро ни разрешат да вдигнем "карантината" за Бобо и го нагушкам най-накрая. Не съм го целувала .... от ноември, когато си го прибрахме след пневмонията Cry

# 98
  • София
Вили, Боянчо много е пораснал и е станал още по-хубав. Дано скоро да можеш да си го нагушкаш и нацелуваш хубаво.  Hug

# 99
Вили, Боянчо много е пораснал и е станал още по-хубав. Дано скоро да можеш да си го нагушкаш и нацелуваш хубаво.  Hug
Същото щях да напиша и аз.Не мога да го позная Боянчо,а така съм го гледала с умиление в НКБ.Беше ми показван за пример! Heart Eyes

# 100

Ето това е нашето съкровище Боян!

# 101
  • София

ето ни и нас  Simple Smile

# 102
Здравейте момичета одавна не съм писала все време няма,но ви чета редовно и плача и се радвам заедно с вас.Поздравления за предаването с др.Митев той го заслужава да е жив и здрав.Днес в Бургас бяха Мила и др.Кънева за поредните профилактични прегледи и да се похваля моят син е опериран от тетралогия на фало преди почти 2год.и нещата при нас на този етап са мн.добре.  ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА МН.ЗДРАВЕ И МН.ПАКОСТИ А НА ВСИЧКИ МАМИ МН.КОРАЖ И НИЕ С ПЕТКО СМЕ С ВАС.  love001                                                                                                   

# 103
Браво Веселина, това да се чува Grinning
Миленка, Яна е много сладка Heart Eyes И тия големи очи...голяма красавица ще стане. Я кажи, тя стои ли спокойно по корем. Боян хич не обича, започва да нервничи и имам чувството,че се затруднява да диша Confused

# 104
  • София
Пробвай да го слагаш върху по-меки повърхности или върху възглавница докато свикне, така ще му е по лесно. Яна през деня спи по корем върху мен, но иначе като я оставя някъде, като се измори почва да се сърди. Още не може да обръща от гръб  по корем.

Общи условия

Активация на акаунт