Сърдечни малформации- тема 6

• 54 674
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Чудесна новина Веселина, дано да сте все така добре. smile3501

Миленка Яна колко много е пораснала и каква красавица е само. Hug

Вили и твоите деца са чудесни. Моят син започна стабилно да стои по корем и да си задържа главата някъде към 4-5месец. Но аз винаги му слагах възглавница, едни вид да е повдигнат.

# 106
zdraveite mamI!Otdavna ne sam pisala,no redovno vi 4eta!radvam se na hubavite novini!nie s Didi sme dobre.tq e golqma barborana i sladurana!na 1g.i7meseca e!Prez m.Avgust sme na pregled.edna godina sled operaceqta.v momenta se e nakiprila s vsevazmojni ne6ta-ven4eta,grivni,gerdani-na lelq si.Celuvki ot men i Didi!

# 107
Браво Веселина, това да се чува Grinning
Миленка, Яна е много сладка Heart Eyes И тия големи очи...голяма красавица ще стане. Я кажи, тя стои ли спокойно по корем. Боян хич не обича, започва да нервничи и имам чувството,че се затруднява да диша Confused
Ние ходем на рехабилитации.ИЗОЩО не иска по корем.Държи ръцете на юмрук,няма опора.Много сме зле.Така се е улежал милия Tired
Много имаме да наваксваме.Във всичко друго е пушка.На логопед,на психолог ходихме.

# 108
Деси, Влади много е пораснал, браво! А снимката с проходилката направо ме впечатли!
На какви рехабилитации ходите, аз също съм се чудила дали ни е нужно, защото като цяло е по-отпуснат, но аз винаги съм си мислила, че е от залежаването в болницата. Нали се сещаш, че никой не го беше вдигал и като си го взех беше дробче, като новородено.
А на психолог и логопед за Влади ли сте ходили. Аз никъде не съм го водила Боян, даже и на ортопед. Даже и ваксини още не са му били, за първата се уговорих за 17 февруари. Тогава ще питам и за ортопеда, с Вики си спомням, че доста рано се ходеше, още в първия месец май. Кажете ако още нещо изпускам, че личната не ме подсеща за нищо засега. Веднъж питах за рехабилитации, а тя ми казва, че не била чувала на сърдечно оперирани деца да се правят такива..

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 21:33 от vili78

# 109
Пробвай да го слагаш върху по-меки повърхности или върху възглавница докато свикне, така ще му е по лесно. Яна през деня спи по корем върху мен, но иначе като я оставя някъде, като се измори почва да се сърди. Още не може да обръща от гръб  по корем.

И Боян не се обръща още, нито от гръб по корем, нито от корем по гръб. Но и големия ми син късно го направи това, така че засега не съм се притеснила от това.

# 110
  • Русе/ София
Много са ви хубави децата мами Grinning И все едни русички......как ги раждате такива незнам  Thinking Моите и двете девойки са тъмнокосички, никой не ми взе нито сините очи, нито русата коса Wink)) Затова така се радвам на светли бебета;)  Да са ви живи и здрави малчуганите! Hug
,

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 14:06 от Elida

# 111
  • Русе/ София
Разбира се, така е всички дечица са ни хубави и обични- без значение на кого приличат. Дай Боже да са ни здрави и да ни радват! Майчета, искам да споделя с вас една прекрасна новина за една мама която е една от нас. За съжаление нейното малко момченце Гриша почина миналата нова година след операцията, но днес тя стана мама на едно прекрасно момиченце! Да ви е жива и здрава малката госпожица  Деси и Ники!   hahaha Изненадата е пълна за всички защото уж щеше да е пак момченце Wink)) bouquet  Знам че няма да запълни празнината ви, но Деси ти ми каза че "след всяко нанагорнище идва нанадолнище" . Дано за вас вече трудности няма и да си гледате детенцето с много любов и радост! Hug Hug Hug
Майка на 2 момичета била букет на масата, майка на 2 момчета била метла зад вратата, а майка на момче и момиче била курназ - това е приказка на старите селски баби, така че майчета на момчета не ми се сърдете Wink) .... и аз още не се виждам като "букет" ...дано по нататък Simple Smile

# 112
Познавам визуално родителите на Гришата, с тях се засякох в болницата при последната операция на Кристиян, а Гриша го видях в реанимация. Честито бебече, дано то е здраво и да им донесе поне малко утеха  ylinfant.

Елида значи аз съм от майките курназ Wink

# 113
Много хубава новина Hug Честито на родителите на Гриша,нека да е жива и здрава малката госпожица,много да ги радва и нека от тук нататък само щастие да ги очаква.

# 114
Честита рожба на щастливата мама. Дано Ви съпътстват само хубави моменти от тук нататък. Браво.    bouquet

Elida малко съм резервирана от тия приказки на селските баби. Защо МЕТЛА бе.  Crossing Arms , а пък ти БУКЕТ. Ааааааа, така ти се иска май.  Mr. Green

# 115
  • София
Прекрасна новина. Да е жива и здрава малаката принцеса и нека виждат доктор само на консултация или кафе.  Hug

# 116
Честита малка рожбичка да им е жива и здрава и само да ги радва.
Elida , и аз съм от майките курнас.
Както ви писах бяхме на 06.02. на преглед в Бургас , док Кънева преглеждаше. Новините за нас не бяха много добри.Надявахме се да минем без втора интервенция ,но .....уви. Налага се , но поне не е спешно както предния път. През юни сме на преглед в София и тогава ще решат.
Прекрасни са ви дечицата , сладурковци!

# 117
Деси, Ники, честита ви златна рожба!  Hug Да ви е жива и здрава и много да сте щастливи! Ей, това е най-хубавата новина, толкова много се зарадвах!
Момичета, дечицата ви са прекрасни!  Heart Eyes

# 118
Здравейте мили майчета.Не съм писала отдавна но моят Веско е със счупен крак и нямам много възможност.И аз съм от типа майка-метла със две момчета съм.Но мисля че е по важно да са живи и здрави и без здравословни проблеми независимо от какъв пол са.Всички деца си изискват грижи и всички деца създават притеснения на родителите.Важното е да са живи и здрави.Днес се навършва една година откакто моят Веско живее втори живот.БЛАГОДАРЯ на екипа на др.Димитров който извърши валвулопластиката на Веско.Въпреки всичките притеснения и тежката интервенция те успяха.Дълбок поклон пред тях.Надявам се че няма да ни се наложи още една процедура.Засега всичко е наред но занапред не се знае.На родителите на Малкото ангелче Гриша пожелавам много щастие с новата им рожба нека и се радват безгранично да е жива и здрава и да направи мама и татко много щастливи.Мили майки желая на всички ви много здраве за вашите деца.Гледах предаването с др.Митев-Море от любов.Беше много хубаво и много плаках.Той е прекрасенчовек и го заслужава.

# 119
Здравейте на всички!!! аз съм тръгнала към букета ама.......ще видим като направим второто какво ще излезе newsm78!!!

Деси  Ники да ви е честита малката принцеса!!!
Няма да забравя последният ден преди да влезне за операция на Гриша как играеха с Михаела и се караха за една топка,как бягаха около шадравана.............,всъщност ние и от там се познаваме с вас и от там после се опознахме покрай децата!!!!
Мило семейство,най искренно ви желая да сте щастливи и нека повече няма горчилки в живота ви ..........нека наистина малкото слънце което изгря отново  ви донесе утеха и радост в къщи!!!!  bouquet newsm07

Общи условия

Активация на акаунт