Сърдечни малформации- тема 6

• 54 678
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Майчета има ли детенце с нашата диагноза - аортна стеноза ( стеснение на аортната клапа)?

# 121
Здравейте майчета  пише Ви бащата на Гриша . Искам да благодаря на всички които ни познават и на тези които не ,за поздравите и страхотните пожелания към нас и нашата малка прицеса.Малко ми е трудно като пиша но трябва да се гледа напред след голямото нагорнище идвало голямо надолнище .Дано и при вас вече да наближава или вече да е дошло надолнището не се предавайте и бъдете силни .Още веднъж блгодарим и Ви желаем много късмет и щастие. Дани благодарим ти . Има някой горе който гледа.

# 122
искам да попитам какво е работното време на др. Велковски. Благодаря много

# 123
Мисля ,че др. Велковски е всеки ден, поне до обяд със сигурност . Ако не е в отпуск.

# 124
  • Русе/ София
Понеже преписах графика на лекарите пред кабинета, на предния преглед:
д-р Велковски е:
понеделник: 14-18 часа и
четвъртък: 8-14 часа
Но може да е всеки ден там, както е писала Yanuni

# 125
в сряда бяхме в 3гр. и др.Велковски беше на работа  Peace

# 126
Честит празник!Много усмивки!  bouquet  bouquet  bouquet

# 127
  • Русе/ София
На днешната дата преди 2 години беше първата операция на Дари. Благодарна съм на Господ, на д-р Митев и на всички лекари, сестри и рехабилитатори от НКБ, допринесли за здравето на нашата дъщеричка, за нейното лечение и възстановяване.
Благодарим, че ви има, че давате нов живот на децата ни и шанс на нас - да бъдем щастливи родители!  bouquet

# 128
Честет мини Рожден Ден на Дари

Elida, да ви е жива и здрава.  Hug

Момичета, вижте подписа ми и разпространете... нека ударим по едно рамо на сладката Вики  Heart Eyes

# 129
Елида, нека да е здрава Дари и с лекота и без усложнения да мине предстоящата операция  Hug.
А на теб пожелавам повече сили, по малко тежки моменти и повече спокойствие.  bouquet

# 130
Здравейте, майчета! Аз имам добри бебо си е в къщи. В петък си го взех и сега е с мен.Това е първото му прибиране у дома и съм безкрайно щастлива. Минахме през 3та гр за преглед, защото в Пирогов искат официален документ от кардиолозите, че състоянието му позволява поставянето на клапа. Прегледът мина чудесно и се надявам съвсем скоро да му сложат клапичката и да заживеем малко по-спокойно.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 15:51 от TaniBani

# 131
TaniBani , това е чудесна новина, браво! Сега малкият ще се почувства много добре във къщи заобиколен от хората които го обичат.  Hug Дано скоро му поставят клапичката и живота ви вече да се нормализира, да си го гледате, гушкате и се грижите за него.  bouquet

# 132
 Hug радвам се, че има толкова добри новини!

# 133
Браво ТаниБани Hug
Дано бързо и успешно се справите с клапичката!

# 134
Здравейте мами!
Сега се връщам от педиатърката, която ни издава направление 3А. Ние утре сме на контролен преглед в трета градска. Дано всичко ни е наред Praynig
Та въпросната педиатърка ми предложи да предложи Боян за ТЕЛК Sad Вие правили ли сте това за децата си? Аз въобще и не съм помисляла, че детето ми е инвалид Shocked Тя ме убеждава, че ще имаме ползи, месечни добавки и предимство за градината...ама на мен хич не ми се иска да си инавалидизирам детенцето Cry
Какво ще ме посъветвате, има ли смисъл процедурата. Докторката не ни познава, но беше много настоятелна, дали има полза от такова нещо ...или пък наистина е загрижена за нас...

Общи условия

Активация на акаунт