Сърдечни малформации- тема 6

• 54 687
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря за инфото Peace Това е полезно да се знае от всички, сигурно има и други като мен, които дори и не са помисляли за такова нещо Confused
Скъпа ми приятелко!Не си взимай нищо присърце!Едно решение на ТЕЛК няма да направи синът ти `инвалид`!Никой няма да го гледа с други очи!Той е и ще бъде едно нормално дете,което по закон има право на допълнителна облага поради нарушение във здравето.Както другите казаха-всичко е до време.Никой няма да ти навре парите в лицето,ти сама си потърси правата Peace
Освен за градините,за детска кухня се плаща 50%,или с новите цени-0.65лв. за купон
Донева,това за тока,дървата и за новата кола не го знаех.Би ли ми разяснила на лични подробно.И без друго мислим да сменяме колата  Mr. Green

Моите помощи са 168 лв.+35 лв.+2 *9лв.,или 221 лв. излиза.Вие с ЧП ли имате? Thinking

# 151
Честита Баба Марта
Пожелавам на всички да сте
весели, засмени,
бели и червени

# 152
# 153
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ПРИЯТЕЛКИ!!!  Heart Eyes

# 154
 Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!Да сте живи и здрави и по малко проблеми!

# 155
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ,НЕКА СИ ПОЖЕЛАЕМ ЗДРАВЕ,ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ.............

# 156
Честита Баба Марта и от мен на всички,пожелавам само и единствено ЗДРАВЕ,по-важно от него няма!

Поздрави на всички и хубав ден!

# 157
Честита Баба Марта! Бъдете здрави, бели и червени румено засменни! Kissing Heart Kissing Heart  bouquet

# 158
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!ДА СА НИ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦАТА!

# 159
Честит национален празник! bg

# 160
# 161

Честит празник!!!

ПТочерпете за мое здраве!Имала съм  честта да се родя във този светъл ден!!!

# 162
Честит рожден ден Деси! Пожелавам ти здраве, късмет, повече никакви проблеми със здравето на децата ти, да ти носят само радост и спокойствие и много любов! newsm59 newsm59 newsm59 newsm38. Родила си се на много светла дата.

# 163
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕСИ
  bigdance2 dance dance dance

# 164
Честит празник, Българи!

Честит Рожден Ден, Деси.
Всичко най- добро ти желая.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт