Пухкави снежинки падат, ВИДИНските деца ще играят!

• 22 643
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Ели много  Hug и цунки на Рая и батко и много са сладки двамата, а там дето се прозява е бонбон Heart Eyes(пу-пу)
Е Рони ние вече се познаваме всички виртуално Hug

# 31

Рони, мен познаваш бе душа. Не ти ли стигам? Crossing Arms

напълно  newsm10

# 32
  • някъде
малееее вие сте се уляли бре хора, помислете малко и за ходещите на работа- кога ще ви изчетат Crazy Mr. Green
Честит празник на Аманита, да се обичате и уважавате още дьлги години. Hug  bouquet
Честито и на другите празнуващи Hug
Много хубави снимки Hug
Ели, кьде живеете в Дунавци?
И на мен Панов ми водеше бременността, а сега ходя на прегледи при него. Нямам оплаквания от него, но много време се чака пред кабинета ooooh!

В градината на синьт ми няма охрана и всеки си влиза и излиза както и когато си иска, а и по етажите няма хора, няма лелки, няма госпожи- никой. Притеснявам се, че ги пускат сами до тоалетна и като нищо може да трьгне по стьлбите и да излезне без да го видят.  Tired

# 33
В градината на синьт ми няма охрана и всеки си влиза и излиза както и когато си иска, а и по етажите няма хора, няма лелки, няма госпожи- никой. Притеснявам се, че ги пускат сами до тоалетна и като нищо може да трьгне по стьлбите и да излезне без да го видят.  Tired
Диди, защо нямате охрана?Имате ли родителско настоятелство- ако имате не може ли  да предложат да се събира месечно  по някой лев и да се наеме охрана.А лелките и учителките пък къде са?

# 34
  • някъде
Мда, няма Tired, незнам в другите градини дали има.....
Те лелките уж са за това, но не вярвам цял ден да седят пред вратата и да работят както трябва Rolling Eyes а госпожите са в стаите и казват на децата да ходят сами до тоалетна, зашото са по една на смяна и не могат да оставят останалите деца сами в стаята ooooh!
И аз мисля да говоря с директорката или с госпожите, защото наистина ако се наеме човек няма да струва повече от 2-3 лева месечно на домакинство, което са си направо смешни пари и не вярвам някой да няма вьзможност да заплати Rolling Eyes Но моят мьж казва, че ще се изложа, понеже ще ми кажат че всичко си е наред и че винаги има хора в коридорите, което наистина не е така ooooh!

Днес моят син за прьв пьт се е  проявил в градината- излезли с още едно момченце до тоалетната и развили цялата тоалетна хартия ooooh! досега беше най-кроткото дете в градината, отсега нататьк не ми се мисли ooooh!

# 35
Добро утро

Ели,много е сладка госпожица Рая. Heart EyesНа снимката с баткото много мило ми стана.
Мерси,че питаш за нас.Илия е добре,последния път се разминахме с антибиотика,сега му давам имуномодулатор да му подсиля малко имунната система,че скоро тръгва на градина.Аз трябва да пия лекарството 6 месеца и след това да си направя изследванията да видим дали инсулина се е повлиял.Сега ходя веднъж месечно на контролен преглед при ендокринолог.

Диди,много неприятно това с липсата на охрана.Но и аз съм на мнението на Фиона:
Цитат
Имате ли родителско настоятелство- ако имате не може ли  да предложат да се събира месечно  по някой лев и да се наеме охрана.

Лек и усмихнат ден ви пожелавам.

П.С ако може на ЛС паролата за албумчето,че съм я забравила.

# 36
Добро утро и от мен,ставайте поспаланковци,някой вече са на работа Hug
Рони,един бърз въпрос,коя ти е кума,да не е Деси?
Йо,на линия съм!

# 37
Рони,един бърз въпрос,коя ти е кума,да не е Деси?

И кума и кръстница и зълва  Mr. Green
познавате ли се? Simple Smile

# 38
Рони,да,ходех преди при нея на маникюр,но сега ми е много далеч
Видя ли,че пак се познаваме,дори и задочно,а сме се засичали при нея Joy

# 39
Стели, мерси!
Йо, да там е къщата.
Сега и аз да се наредя на опашката за клюки-Рони, къде работи кумата ти?

# 40
Мария и аз сега се сетих че сме се засичали там  Hug

fiona студиото и се казва "Делисима" преди беше срещу паметника толбухин в един блок,но сега се премести срещу гевреците на втория етаж,след "хенди"  има една аптека тя е отгоре Peace

# 41
fiona студиото и се казва "Делисима" преди беше срещу паметника толбухин в един блок,но сега се премести срещу гевреците на втория етаж под нея има една аптека  Peace
По едни стълбички ли на първия етаж?Там съм ходила на фризьор.А на маникюр съм ходила веднъж в уличката до Фламинго, та питах да не би да е там.

# 42
По едни стълбички ли на първия етаж?Там съм ходила на фризьор.

ако говориш за "толбухин" да за същото става въпрос  Peace

# 43
Добро утро и благодаря за кафето.  Hug
Диди, в центъра живеем, съвсем близо до градинката. Защо питаш, а?  Mr. Green
Днес моят син за прьв пьт се е  проявил в градината- излезли с още едно момченце до тоалетната и развили цялата тоалетна хартия ooooh! досега беше най-кроткото дете в градината, отсега нататьк не ми се мисли ooooh!
Laughing Аз мисля, че е по-добре да е палавичък, щот много кротките и затворени деца някак не ми изглеждат щастливи.  Това щот моят е голямо диване, не заради друго.  Whistling
И ние май ще го пускаме на градина, та ми е едно свито на сърцето. Съвсем го объркахме горкия с това ходене, тъкмо свикне и го спрем, после пак го пуснем.   ooooh!

# 44
  • ВИДИН, 10 км след края на света
хельоу!
как е настроението? мен мнооого ме мързи и ще взема да опъна крачета, дано ми дойде вдъхновение да измия банята... ама ме съмнява  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт