Новата година вече е факт и през нея ще съм мама - няма как! еп.XI

• 18 955
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Как да съм, търкалям се вече  Joy Другата седмица влизам в 9-тия и май му се вижда края. Моля се всичко да мине нормално и бебчо да е жив и здрав. А, пък как ме страх от раждането....  Embarassed
всичко ще е наред, няма да се притесняваш   Heart Eyes  ние ще сме с теб да знаеш  Hug

# 46
  • Видин
Цамбурвам се да ви следя и да ви пусна нещо смешно  Crazy Дано ви развесели захранването на младежа
http://www.youtube.com/watch?v=igS9L25jz5U
Една от нас е родила! Нали знаете  Party

# 47
И аз малко прашец да събера. Ариел с теб сме да знаеш. А имаш ли нечий телефон да ни уведомиш когато великото събитие се случи, че да може дружно да се израдваме?
Поли, хормоните според мен е най-добре да ги направиш на 3-ти ден от цикъла.

# 48
ПолиHugмила, не унивай, Heart Eyes и теб ще те връхлети с пълна сила Чудото, защото много го искаш и заслужаваш  Praynig 14 Февруари е хубава дата за начало, и вярвам, че ще ти донесе мноооооооого късмет  Flowers Four Leaf Clover Стскам палци с изследванията всичко да е ок  fingerscrossed С ТЕБ СМЕ!  Hug

# 49
Поли spoko не се отчайвай  миличка! Знам, много е гадно, след като си вътрешно почи убедена, че е станало ама...
Ще стане - няма къде да иде  Hug  Hug  Hug
Ариел и теб прегръщам силно, всичко ще мине гладко и безпроблемно!

# 50
  • На планетата Земя
Ясмина, и аз те помня, и една Сливница имаше по едно време  Flutter Wink Mr. Green

Ей, много помнещи се събрахме, лоша работа.  Mr. Green

Ариел, то почти не остана, колко бързо минава времето отстрани.

Радвам се за Една от нас.

# 51
неземната*, floral dream, Бенджолина, благодаря за подкрепата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Имам телефона на Mileto, ще досаждам на нея  Blush

polito_86, каква по-хубава дата за бебеправене от 14.02  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не се отчайвай.Нещата ще се наредят. Hug

И честито на една от нас!!!   bouquet  bouquet  bouquet  Да и е живо и здраво бебчето!!!

# 52
А, пък как ме страх от раждането....  Embarassed
Arielle ще видиш , че всичко ще мине  леко. Когато жената диша правилно и когато е по-спокойна тялото отделя ендрофин.Наричат го още естественият морфин на тялото.Дано всички тук, много скоро  я докараме до твоята Hug
Кураж мила  Hug

# 53
kastaliq,страхотна и много мила темичка!Дано ни е на мнооого късмет!Благодаря ти Hug
Емануел, миличка, искрено вярвам и се надявам повторният преглед да донесе добри новини!всичко ще бъде наред!прегръдки Heart Eyes Hug
Полито, силни прегръдки,мила!наистина мисля, че около денят на влюбените изригват специални флуиди на любовта, които спомагат за зачеването на вълшебни бебета!с теб съм! Hug
Пуфлетка, силно се  Praynig да ни зарадваш! Hug
Прасковка, fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed много силно!
Ариел, newsm51 Two Hearts кураж,мила!ще имаш най-прекрасното същество в ръцете си! Hug
Успех много на всички!   bouquet

# 54
  • Gone with the wind
Цоп, пак аз  Mr. Green

Бгмамче,  Hug
Като дойде момента няма да ти остане време да се страхуваш  Wink Как вървят приготовленията за малчо, опразнихте ли магазините вече  Mr. Green
Мерси, че се сещаш за мен - аз съм чакащо/нечакаща средата на февруари - точна дата при мен няма, ориентировъчно 35-40 дни броя  Confused Общо взето всеки месец картинката е еднаква - тестче на 35тия ден, отрицателно и на 36тия лелката довтасва  Rolling Eyes Като, че ме чака само тест да направя, че да ми е гадно  Mr. Green Сега стискам палчета за скорпионче - кат мен, тате си и дядо си  Mr. Green

amanita, малкия изглежда толкова отегчен  Mr. Green , защо тормозите дЯтитУ с разните му пюрета, карайте си на млекце до абитюрентския  Mr. Green

г-жо Боева Mr. Green, аз самата се изненадах като чух снощи. Брат му ми каза, иначе знаех, че работи в Нова Зенландия и се занимава с графичен дизайн, но като чух супер се възгордях  Embarassed И - срам, несрам - аз още не съм гледала филма, чувам само суперлативи, но няма време. Но този уикенд съм в Арена със сигуност. Ще гледам Аватар с други очи  Mr. Green

# 55
Поли, дано са в ред хормоните.

Много се радвам за една от нас и на Ариелле желая леко раждане.

Ку40, на мен Аватар ми хареса.

# 56
  • ул. "Мечтание"
Поли, голямо гуш от мен!  Hug

# 57
polito_86 - поплачи си хубаво сега и никакви отчаяния и увесени нослета  Naughty  Hug
Рано или малко по - късно всяка от нас ще гушка своето малко и здраво бебче, както днес е направила edna ot nas (да й е жив и здрав малкия мъж)  Hug
floral dream - ти как си, как се чувстваш?  Hug
Arielle - леки оставащи дни до финала  Hug  и... едва ли ще ти остане време за страх, когато бебче тръгне да се появява  Wink

# 58
Момичета радвам се че съм сред вас Praynig Да днес ми е супер гаднооо,сигуррно няма да мога да заспя от рев,но няма да се откажа.Чувствах се толкова близо,че направо немога да повярвам #Crazy
Но утре вече започва новото броене,въоръжавам се пак с търмометри,тестове мн мн любов и така
Мн се радвам че мъжлето ми мн ме подкрепя и обича и това е най-важнотоо Heart Eyes
Щастлива ме прави това че ви има и вас момичета  bouquet

Голямо ЧЕСТИТО на Една от нас браво на новото мамче  bouquet
На всички мн любов и малко късмет,стиснати плачета и положителна енергия

Касталия,Пуфлета,Лейди Ф,Тодорка Б,Ку4о,Сусан,Ариел,Милето,Флорал Д,Галена,Бенджолина ,Неземна,Иделиана,Томи,Аника и всички които изпускам благодаря ви че ви има им ви  Hug Hug Hug

# 59
  • Бургас
Ех, че хубава темичка !!!
Емануела, непременно отиди при друг лекар и дано новините са по-добри.
Etigra Hug
Прасковка, стискам палци.
Ясмина, разбира се, че те помним  Hug
polito_86 , горе нослето.

Общи условия

Активация на акаунт