Има ли фенове на Джефри Арчър? Коя е любимата ви негова книга?

• 34 356
  • 166
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Въпрос към челите "синове на съдбата" - кой според вас стана губернатор? Може и в бяло, за да не разваляме на нечелите интригата.

# 46
  • Плевен
И аз се зачудих, ама имаше уловка, игра на думи и все пак май стана ясно! На последната страница при описанието на двамата и после при последното изречение.  Peace

Аз сега съм на "Затворник по рождение" и ми е супер интересна. После ме чака "Четвъртата власт" Simple Smile))

# 47
Ехо, има има  Hug ! много ме зарадвахте с тази тема  Heart Eyes (макар че е стара- сега я открих).
Никъде не видях да споменавате "Да кажем ли на президента"- много ми хареса- макар че я четох отдавна и сега ми е малко мъглив сюжета.
"Аферата Ван Гог"- чете се на един дъх до малките часове. Страхотно е вплетен ужасът на 11.09.
"Търговецът", "Четвъртата власт"- различни и много приятни.
"Пътеки към славата"-най разтърсващото нещо което съм чела напоследък (в близките няколко години) защото е по действителен случай- доста рових в интернет после- всичко си е било така. Безкрайно съм впечатлена!
"Затворник по рождение"- тип "Граф Монте Кристо"- много завладяваща!
"Синове на съдбата" също много ми хареса!!
"Професионалистът" е интересна също.
От разказите му съм чела "Тревата там е по зелена"- много добри!"Соломоново решение" нещо не ме погълнаха, но го отдавам и на моментно настроение когато съм ги чела...не съм ги заклеймила съвсем;) Някой ден ще ги дочета може би.
"Наследство от тайни" за мен засега е най- слаба...прочетох я но не на един дъх и не ме завладя особено.
Не съм дочела "Нито пени повече, нито пени по малко"- затова моля за комантар по нея Simple Smile
не съм чела "Блудната дъщеря", "Кайн и Авел", "Колчан пълен със стрели", "12 клопки"
моля за коментар по тях. Simple Smile Благодаря!  Hug

# 48
Прочетох наскоро "Нито пени повече,нито пени по-малко" и съм доста разочарован...
Ако не бъркам това е първата му книга и определено не струва Confused
Много ме впечатли Шах и Мат - добри попадения има от 12-те разказа!
Колчан,пълен със стрели също е добро(разказа "Стара любов" ме разби в скалите Shocked)
Сега почвам Синове на съдбата...

# 49
...не съм чела "Блудната дъщеря", "Кайн и Авел", "Колчан пълен със стрели", "12 клопки"
моля за коментар по тях. Simple Smile Благодаря!  Hug
"Блудната дъщеря" е продължение на "Кайн и Авел". И двете са много добри. "Блудната дъщеря" на мен ми хареса малко повече, но може би защото съм жена.  Laughing "12 клопки" също е добре - сещам се че я прочетох на един дъх, но май е време да я препрочета.
"Колчан, пълен със стрели" събуди любопитството ми - ще си я взема.
Сега започвам да чета "Пътеки на славата".

# 50
Много ме впечатли Шах и Мат - добри попадения има от 12-те разказа!

Изобщо не съм съгласна с това твърдение, пълна боза, това е единствената книга, за коята ме е яд, че съм си дала парите #2gunfire
Все едно сборник разказчета от ученическите години на някой...некадърник- няма сюжет, няма интрига, няма нищо....

# 51
  • Плевен
Аз пък да кажа, че съм доста разочарована от "Четвъртата власт" Направо толкова мудна и безинтересна ми книга отдавна не съм чела, въобще не можа да ме завладее и заинтригува.
Това не ме отказва от Джефри Арчър, оставам си му вярна фенка, но другите му книги ми бяха далеч по-интересни и завладяващи.

# 52
  • София
Аз, пък, точно от "Четвъртата власт" му станах фенка. Това бъше първата негова книга, която прочетох.  Thinking

# 53
  • Ямбол
Аз също съм споделила подобно мнение за "Четвъртата власт". Не ми беше чак скучна и безинтересна, но това надбягване и надлъване в точно тази област някак е доста далече от мен, не ме вълнуват вестникарско-издателските проблеми. Докато подобна надпревара имаше в "Каин и Авел", но там пък беше доста по-увличащо и интересно, поне за мен.

# 54
Новата му книга с разкази НЕ БЯГАЙ ОТ СЪДБАТА СИ излиза на 15.10
http://www.bard.bg/forthcoming/?BookID=1346

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 13:23 от CELL

# 55
  • София
Аз също съм споделила подобно мнение за "Четвъртата власт". Не ми беше чак скучна и безинтересна, но това надбягване и надлъване в точно тази област някак е доста далече от мен, не ме вълнуват вестникарско-издателските проблеми. Докато подобна надпревара имаше в "Каин и Авел", но там пък беше доста по-увличащо и интересно, поне за мен.
Ами, аз съм журналистка и може би затова ме плени и станах фенка на Автора.

# 56
  • Плевен
И аз по същите причини, както Лиляна, не се развълнувах от книгата. Другите просто не можех да ги оставя, а тази почти насила я четох, просто защото съм я започнала.
Но аз си падам повече по съдебните трилъри, в стил Джон Гръшам и затома може би Синове на съдбата и Затворник по рождение ми бяха супер интересни  Peace

# 57
Въпрос към челите "синове на съдбата" - кой според вас стана губернатор? Може и в бяло, за да не разваляме на нечелите интригата.
9 глава -
"Капитаните на двата отбора изтичаха при съдията, който ги чакаше на централната линия. Той метна във въздуха монета, която проблесна на следобедното слънце и тупна в калта. Пандите видяха профила на Вашингтон и се потупаха един друг по гърбовете.

— Трябваше да изберем ези — отбеляза Флечър. "
.......
31 глава:
 Ези или тура? — попита водещият.

— Тура — каза Барбара Хънтър.

— Падна се тура — оповести мъжът.

Погледна към госпожа Хънтър и кимна. Флечър не можеше да се оплаче: и бездруго щеше да избере както винаги ези, сега оставаше само да разбере какво ще бъде решението на госпожа Хънтър.........
В последната глава на края:
"Той отново изчака да се възцари пълна тишина, после извади от джобчето на жилетката си сребърна монета от един долар. Закрепи я върху палеца си и погледна двамата кандидати, сякаш чакаше одобрението им. И двамата кимнаха.

Единият каза:

— Ези.

Всъщност открай време си избираше само „ези“.
Кметът кимна едва доловимо и метна монетата високо във въздуха. Всички загледаха как тя се изкачва и пада още по-бързо, докато накрая заподскача по сцената и тупна в нозете на Холбърн. И тримата се вторачиха в трийсет и петия президент, който ги погледна отдолу.
Та на база цитатите смятам, че е ........ Mr. Green

# 58
  • Ямбол
От няколко дни се наслаждавам отново на Джефри Арчър. Успях да намеря в библиотеката ни "Въпрос на чест". Много е интересна и не мога да се отлепя от нея. Не видях да сте я споменали до тук, изобщо не е за изпускане. Не прилича на никоя друга, която съм чела от него, може би малко на Аферата "Ван Гог", но много малко и не е за картина, а за Декларацията за независимост на американците, за Саддам и ... няма да казвам повече.

# 59
  • София
Аз съм я чела...сега не мога да се сетя в подробности, но си спомням че много бързо я прочетох и беше много динамична Simple Smile

Та на база цитатите смятам, че е ........ Mr. Green

Crazy

Общи условия

Активация на акаунт