Отговори
# 435
Денерис, честито ти ново хоби! Голяма зарибявка е.. .и аз мечтая за добър апарат, ама не ми е приоритет в момента и си остава в сферата на мечтите... Затова ще се радвам на теб и такива като на ета приятелката  Grinning. Чакаме новите снимки и подвизи!!

Катрин, Ели ми имаше гъби като бебе и с кремчета минаха.

Ласи, да се оправяш бързо и леко!  Peace

# 436
Ей урочасахте ме бре Mr. Green
На, втори ден съм на АБ и от любомите ми инжекцийки'Гентамицин".Такава рана съм си направила в ухото и сега си ближа раните.Ходя като глух петел из къщи,добре че мама се смили над мен и взе децата та поне само лежа.Ма найстина нищо не чувам с дясното ухо и мъжо се бъзика,че другия месец щяла да ми се размине дискотечката.АААА  Naughtyсестра ми има РД на 9-ти и до тогава трябва да съм пушка.
Денерис-пу първа за фотосесия Hug
Катрин-и на Дария й беше станало така дупето,но найстина се оказа от памперса/реших да пробвам други/.
Отивам да се дупя ан мъжо/ама да ми сложи инжекцията Mr. Green
Лека и безколикова
П.с Етка-би ли споделила къде снима приятелката ти и каква е цената?

# 437
  • Варна
Черпя, Агафия навърши 2 години!

# 438
Здравейте момичета.

Отдавна не съм влизала и не съм представила още моето бебче. Роди се на 28 Ноември в Шейново, 3350, 51 см. ., казва се Дамян.
Надявам се че макар и късно ще ме приемете в групата на Декемврийските бебоци.

Дамянчо е много спокойно детнеце, вече спинка от 9 вечерта до към 5 -6 сутрин. Почти не го кърмя вече, на адатпирано мляко е, но така се случи и не се тормозя от това.

Наистина изкарах доста кошмарен първи месец, защото каката си счупи ръката преди Коледа и беше цял месец в гипс. Вкъщи беше пълно с баби, Васи не ходеше на градина заради ръката и лудницата беше пълна. Сега най -накрая сме самички с бебо вкъщи и се чувстваме прекрасно.  Simple Smile

Каката постоянно напада Дамянчо с нейните "мили" ласки и не смея да го оставя и една секунда без наблюдение когато тя е до него  Grinning

Лек и спокоен ден на всички бебоци и майки.
  bouquet

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 10:15 от gerygirl

# 439
Честит Рожден Ден на фурията Агафия!!!Да расте здрава и щастлива!!!
И ние да почерпим Дарка-Комарка става на три месеца

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 10:26 от Пепинчето

# 440
И аз да почерпя за 2-рия месец на Ели  Heart Eyes

# 441
  • София
Здравейте момичета!
Как сте днес?
Честит рожден ден на Агафия! Да бъде здрава и послушна кака на малкия Йордан!
Нашето момче снощи пак опищя блока, но какво да се прави. Малко съм притеснена, защото в нас изведнъж се появиха хлебарки и в събота ще идва фирма да пръска.  Ние с бебо ще идем при свекърва ми, даже мисля да останем и вечерта да спим, макар че от фирмата ме уверих, че нямало проблем за дечко 5 часа след напръскването. Няма начин, тази гад трябва да се мори, но най ме е яд, че пръскаме края на ноември, за да няма хлебарки като се роди бебето, а то какво стана! Mr. Green
Честно да ви кажа нямам търпение да се затопли и да сме повече време навън, а не по час-два, ако успеем да откраднем слънчево време!
Това за сега, лек и усмихнат ден!

# 442
Леле колко торти  Laughing

Честит рожен ден на Агафия   bouquet да е най-вече здрава, умерено палава и грижовна кака и любяща щерка  Hug

Честито и на месечинките   bouquet

Катрин, както Ласи каза, гъбичките и на моя Гого бяха от спарване, поне така се произнесе педиатърката. Мазилото е по рецепта, да. Има си строги мерки за всяка съставка. За цинковото олио не бях аз, но наистина някой беше писал.

Иначе фоткането вярно е страшна краста. Само за това мисля. А ще дойде ден и от вашите предложения за моделстване да се възползвам  Laughing само дано докато се науча да не проходят децата, че после ходи ги хвани за снимки, ако си нямаш работа.

Мойто момче нощес имаше адски колики. Спала съм от 6 до 8 сутринта, когато го дондуркаше баща му. Чудя се дали не е от Фризолака, който пи вчера, докато ме нямаше  Thinking дали да го сменя с друго... много се чудя  Thinking

# 443
Честит Втори рожден ден на кака Агафия!Да е жива и здрава и много да слуша мама  и да помага за бебе Дачко !
Честити месечинки на Дария и Елица!
Ние сме добре.Колики май има вече само като злоупотребя с някоя газообразуваща храна.(пупу)
Папа , расте младежа  и така.Скука общо взето при нас.Чак в  Понеделник успяхме да се измъкнем от нас,  заредихме провизии и пак вкъщи, че сега при тази поледица пак не може да се мърда.Хайде да си отива зимата да се мятаме по разходки че ми писна.
Лек ден!

# 444
Честит рожден ден на кака Агафия  Gift
Честрит 2-ри месец на Ели на Маянката, и честит 3-ти месец на Дари на Пепинчето
– бързо да се оправяш и да си взимаш децата да си ги гушкаш, е по дискотечки пак да тръгнеш! Laughing
gerygirl – честит ти Дамянчо, да ти е жив и здрав!
Дарлин – благодаря, че се включи по темата ми.
Айде да бягам да  smile3529, че утре пак съм на изпит, а още нищо не съм чела (дано Валерия ми позволи  Mr. Green)
Лек ден

# 445
Честити месечинки на Ели и Дари!!!

Честит Втори Рожден Ден на Агафия! Да е все така жизнена и будна, прекрасно нежно цвете в Евилския мъжки отбор!

# 446
  • Sofia
Привет и от мен.
Честити месечинки на всички и честит рожден ден на малката Агафия.

Ние сме добре, нощем си спинкаме и денем през повечето време, но ми продължава одисеята с трудното кърмене.
Незнам вече какво да мисля колики ли са навик ли е вече незнам. Мляко има много, уж е гладен а пък като започем да ядем суче две три минути и се започва - обръща се настрани, изпъва се целия, реве та чак се зачервява целия. Направо  е много изнервящо - едно хранене ни отнема около час. Но въпреки всичко не се отказвам, викам спокойствието на помощ и така.

Е това е за сега от мен.
Петя спорт - успех на изпита.

# 447
Малко се повтарям със скайп чата днес, за което се извинявам!  Simple Smile

Честит рожден ден на Агафия   bouquet (много интересно име има това детенце - това по повод, че много ми допада, а никога не съм споделила с майката)! Да е живо и здраво малкото вече голямо момиченце! Да расте умна и красива, палава, игрива!

Ние тази нощ сме спали 6 часа - не мога да повярвам просто, защото напоследък Мишел суче на 2-3 часа нощем, но снощи имахме гости и не можах да я накърмя като хората, та малко по-късно дадох АМ 120 мл. и явно я е заситило до толкова, че не е мръднала цяла нощ.

Снощните гости с едно болно детенце бяха - с бронхит казал лекарят. И така магарешки кашляше. Бебето стоя малко при нас, повечето време спа в спалнята, а после проветрих обилно  Wink и избърсах всички повърхности, ама все пак се тревожа. Аз ядох чесън, лимони, пих чай, уж да си подсиля имунната система, та да не ме хване нещо мен, ама ще видим до ден два как сме.  Confused

Честити месечинки и на Дари и Ели!

Дописвам за mezzatr.
И при нас имаше и понякога още има това, което описваш. По съвет на консултанта ми по кърмене давам 20-30 мл. АМ преди да настоявам на гърдата. Така вече бебето не е освирепяло от глад и по-лесно се излъгва да се установи на гърдата. Това при нас помага. И после детето си яде спокойно и ефективно.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 14:40 от Jennie

# 448
  • София
Здравейте, чета ви редовно, но все не остава време да пиша.

Честит рожден ден на Агафия! Пожелавам й да е здрава, послушна, да помага на мама и да расте радостна и щастлива!   baloni

Честити месечинки на Ели и Дари!

Пепинче бързо да се оправяш, за да си във форма за следващата дискотека. Аз още не съм открила сезона на дискотеките и ми липсват, така че напълно те разбирам и благородно ти завиждам. Как е баткото - има ли нови бисери и интересни случки?
Mezzatr и на мен ми се случи това, което описваш. И при нас мисля, че е от коремчето.
Миналата седмица си мислех, че вече са ни минали коликите, или поне драстично намаляли и спряхме да му даваме всякакви капки. Но от началото на тази седмица много реве, пищи и се гърчи. А от еспумизана сякаш много се запичаме... Радвах се, че премахнахме и нощното кърмене миналата седмица - той сам спря да се буди. Но уви - тази седмица пак се храним през 3 часа. Малко странно ми се струва отново да ни тормозят коликите при положение, че уж ги преборихме, но какво да се прави - ще се заредим с търпение.

На вас бебоците плюнчат ли се? Боян от около 1 седмица много се плюнчи. Педиатърката беше споменала, че може малко по-рано да започват венците да му се подготвят за зъбите.
Явно в скайпа тече усилен чат. Ако приемате още мамчета - аз съм lily_bk.

# 449
Честит рожден ден ден на малката сладка и палава Агафия. Да е все така палава и луда, и много здрава.
Честити месечинки на Ели и Дария.
Съни, относно плюнченето, на нас вчера педиатърът ни каза, че не е от това, че започват да им растат зъбите, а защото започват да им функционират слюнчените жлези. Това към третия месец.
Катрин, питах за ентерокинда, каза, че нищо не пречи да пробвам, но няма гаранция, че каквото и да дам, ще има ефект. Всяко бебе е уникално, но ние това си го знаем. Взех в крайна сметка, дадох два пъти преди да легнем и Стела спа от 12 до 5, с едно примрънкване към 1, но това беше. Наспахме се и ние, че голяма мъка беше последната седмица.
Пепинчето, пожелавам ти да се оправяш бързо, че ухо много боли, а и дечицата ти липсват много сигурно.
Денерис, честито ти ново хоби.
Меза, и Стела ги правеше същите номера, аз затова се отказах, нямам толкова търпение, а и хранене, което продължава повече от 20 мин се обезсмисля. Това от лекар съм го чула, не е моя измислица.

Общи условия

Активация на акаунт