Отговори
# 690
Хриси, на мен педиатърката+Алексиев /ортопед/ ми казаха, че позата за спане по корем си е супер, била ембрионалната поза и да не се притеснявам.

# 691
Денерис, и вие ли спите така? Heart Eyes Ние бяхме при Драганов във ВМА и той тотално отрича тази поза за спане както и страничната. Не че това ме спира да го оставям по корем, де Crossing Arms но се замислих дали все пак може да навреди на детето.

# 692
Здравейте
Явно повечето декемврийчета обичат да спят по корем, ние сме в това число също, но гледам през ноща да си е по гръб, на една страна не можеш го накараш даже и камък да му сложиш зад гърба  Wink
Румито, супер снимки, малкия е пораснал доста  Heart Eyes
Ласи, както винаги си златна във всякаква информация, мерси за споделеното   bouquet
Лек ден

# 693
  • в огледалото на живота
Eто ме,пак съм тук,явно много силно сте стискали палци за мен, Hugимам 4 по Ексурзоводство и Туристическа анимация,е,доволна съм и на това,то отличница нЕмоем да бъдем сега, Laughingмнооого ви благодаря за куража Heart Eyes,бая се бях ошашкала сабалям.Днес излязохме и на разходчица,цялата фамилия,Мария първо се кокори,а после кат залющи в количката,голям сън,супер изкарахме,даже и мартенички напазарувахме,нали наближава Баба Марта.Сега ще разпускам малко,че другата седмица пак на изпит.... ooooh!
Цитат
      А как обичам момини сълзиииии! Единственото, за което съжалявах че се женихме през септември беше, че нямаше как букета ми да е от момини сълзи

Ласииииииии,на златната сватба душа,кат повториш ритуала пак.. Laughing

# 694
  • Варна
Добър вечер!
Мина успешно поредната консултация 6200гр 59 см. късо и дебело дете
си имам, на това отдавам и факта ,че днес за първи път се обърна от
корем по гръб. Какъвто е обличък лесно се търкулна милото. Вече, ще
имам идно на ум, като го оставям без надзор да не го намеря търкууул...
на земята. Айде, похвалих се да отивам да си гледам дЯцата ,че са в
пълен състав днес... 4 броя и ми свири тиквата.

# 695
Добър вечер дами
Минавам да дам отчет Комарова е 5.300 и 58 см.ПИрфектна качила е 900гр. за месец!
Девичка-браво за изпита ади сега марш да почерпиш Heart Eyes
И Дария повръща на всяко хранене,не мисля че е рефлукс просто е доста лакома и като се наплющи като едно прасенце и после  Sick
Приятелката ми роди днес един малък сладък мъж 3.550кг.50см.Сега отиваме да го полеем,че да му върви на дЯтито Mr. Green
Лека ви вечер и дано всички да се наспите хубаво Hug

# 696
Да дам и аз отчет
                   800 гр и 2 см за 1-ви месец
качили сме     1 кг  и 5 см за 2-ри месец

общо 4800 и 55см

Бихме Пентаксима и след много дълга дискусия с педито решихме просто да отложим Превенара за малко по късно.

Ласси, душата...златна си....

а креватчето на Ема е приказка..е няма такава принцеса просто Crazy...

# 697
Добър вечер и от мен мами....първо да честитя на девичка за изкарания изпит....
а сега и аз да се отчета.......ние за два месеца разтем по 5 см. .....и наддаваме по 900 гр. ....сега е 5 и 800 и е висок 61 см.....нашата лична лекарка се е шашнала как разте на височина.....иначе и ние връщаме на всяко хранене, но по-малко....
искам да ви попитам за пръцкането Grinning ....Боги ми пръцкаше доста....но от два дена не чак толкова ....това означава ли че коликите си отиват.. ....не че ние имахме силни ....аз дори не знам какво е това колики.....е имаше го това пешкане и свиване, но без рев....

# 698
Добър вечер! Радвам се на всички добри мерки и теглилки от последните консултации- все такива отрасни и пухкави да са децата   bouquet

девичка, браво за положените успешно  изпити! Сега малко отдъхни заслужено  Hug

Амбър, съчувствам, че и вие се сблъсквате с това кривене на главата. Как се справихме/справяме ние- ами подпирам усилено от тази страна, за да не  може да я завърти. Разбира се, тя винаги успява, но поне я затруднявам. И задължително поне 15 мин на ден я държа по коремче, за да закрепва вратлето. Нашата глава си е крива та дрънка вече и това много ме тормози, но поне се надявам, че вече виждам светлина в тунела и нещата ще се нормализират. Желая успех и на теб в битката и да кажеш как вървят нещата Peace

Дами, чела съм рехаво и не съм в крачка с темите, нищени напоследък  Embarassed

ПП. Джени, макар да се надявам, че все пак няма да приключвате с кърменето, ти желая най- вече повече спокойствие за момента- то е най- важно и за теб и за бебата.  Hug

# 699
Здравейте, да ви се похвалиме най накрая дръмпнахме една 5 часова разходка и много  сме доволни и аз и Крис, той си спа, малко поплака защото огладня, но като цяло беше супер, дано да е такова вече времето че не се издържа вкъщи.
Инъче залъгалка не иска ако не му я задържам, но започна да си дъвче ръцете и не знам какво да го правя!
Лека вечер на всички!

# 700
Здравейте и от нас  Hug

Ехх какво приятно временце беше днес  Party тъкмо малко да поразкършим кълки и да се отърсим за малко от това депресивно време .И ние отразихме една дълга разходчица с бебо из морската,като той поспинка добре на чист въздух ,нямам търпение вече да дойде пролетта и да сме по дълго навън.

Иначе и ние от две вечери поспиваме малко по дълго ,заспиваме към 23 и после хапваме в 3 и после в 6 и в 9 ,но все още не бързам много да се радвам ,че той се променя със всеки изминал ден.

За спането и Йоанчо спинка по гръб с обърната главичкаили наляво или на дясно.
И да се похвалим още че вече от два дни се обръщаме от корем по гръб  Crazy ,явно ще е пъргав младежа  Laughing

Джени   Hug

девичка честито за взетия изпит   bouquet

Спокойна и бебеспинкаща вечер мамита  Heart Eyes

# 701
Здравейте дами.
Специални благодалности за Ласи. Щом Преванара ще е безплатен след април мисля да се консултирам с педи и тогава да го слагаме, а сега само Пентаксима.
Не бях чувала за индигови и кристални деца, но сега ще се разровя из нета, много интересно ми стана. Джени,ако намираш време пиши.
Иван спи и на ляво и надясно, редувам. През деня го слагам по коремче, но все още не се обръща сам. Само ако е настрани и застава по гръб, ако не е подпрян. Ще трябва да внимавам вече да не го намеря на земята. Незнам има ли няма ли рефлукс, но постоянно повръща, но виждам, че и вашите бебчовци са така. Спи в количката  като съм вдигнала нивото на главичката, за да не се дави като повръща. Уж оригва и пак повръща дори и след час два след като се е нахранил. Но си наддава добре и не се тревожа за това.
katring, ние също си смучем пръстите от няколко дни. С баткото го нямах този проблем. Ще трябва да купя и пробвам със залъгалка, макар да не ми се искаше.
Марлиин, аз го слагах във слинга, но вече отесня в тази поза дето го носех и сега ще трябва да се уча да го слагам по различен начин.
Честито на devi4ca за взетия изпит Peace

# 702
  • в огледалото на живота
Добро утро група!Честит ви празник на любовта,и виното!Пожелавам на всички да Ви съпътства винаги любовната магия,не само днес,да бъдете опиянявани от чуства и нежност,да давате и получавате щастие винаги!Нека огъня на това чуство ,ЛЮБОВ не престава да гори в сърцата ви,отпивайте с наслада от него дълги години и се радвайте на най голямото богатство от това:ВАШИТЕ ДЕЦА!Икогато косите побелеят,а нозете ви натежат от умора,погледнете се отново в очи с любимия и безмълвно си кажете:,,БЛАГОДАРЯ,ЧЕ СИ ДО МЕН,ЧЕ ТЕ ИМА,ЧЕ ЖИВЕЯ ОТ ТВОЯТА ОБИЧ ОКРИЛЕНА,,!На всички именници-ЧЕСТИТО,бъдете пияни от любовната магия!Желая ви хубав и усмихнат февруарски ден!

# 703
Добро утро!Честит празник!
Девичка, много хубави пожелания! HugДа ти се връща.
Ще празнувате ли?И как?Аз по принцип не го тача много този празник(в смисъл подаръци, валентинки, вино и бонбони ooooh!) но ще излеземе за малко.Първо мислехме само двамата с мъжа ми да отидеме в някое заведение, но като си помисля каква лудница ще е навсякъде се отказах.Накрая решихме да се качиме тримата с Мартин на вилата ни.Майка ми ще гледа Никола.Дано се чувства добре, че и тя беше на вила с приятели този уикенд.И едни наши приятели ще са там, че правиме банята в момента.Ще пиеме по едно малко и ще се прибираме.Та това ще е нашия празник днес.

Ха простете ми всички грешки, волни и неволни. Hug

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 14:17 от Rumito

# 704
Добро утро и от нас!Честит празник на всички!Аз да почерпя,че имам двама именници-и баткото и таткото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт