Отговори
# 705
Здравейте момичета
ПОМОЩ. От вчера са ме налегнали едни хемороиди , за които май не знаех че имам ама разбрах .Кажете какво да ги правя че такова чудо не ми се беше случвало та сега разбрах колко е гадно. По рано в темата някъде беше коментирано ама не можах да го намеря .
Споделете ако имате такъв проблем .Знам че с нещо се мажат ама.......... Тази седмица съм на контола и доки ще се изкаже ама до тогава нещо да правя
Няма що -намерих с какво да ви занимавам на хубавият празник            #Crazy

# 706
Добро утро момичета!
Честит празник на всички празнуващи!!!/кои каквото празнува/
Днес се иска Прошка, та ако някого неволно съм обидила моля да ми прости!  bouquet  bouquet
Хубав ден ви желая

# 707
udis,  аз бях така, ама още докато бяхме в болницата - там докторката ми предписа Mastu S. Мисля, че беше и без рецепта, предполагам няма проблем да си го купиш, много ме облекчи още от първото намазване. Иначе ми каза да се мажа 10 дни и че няма проблем заради кърменето.

# 708
Summer girl  Hug  ще пробвам

# 709
Прошка, Вино и Любов  Heart Eyes Drunk Praynig

Ха, Наздраве и весел ден!

# 710
Честити празници на виното и любовта!

Прощавайте и да ви е простено!

Udis, освен Масту С, може да си вземеш Detralex таблетки. Те са специално за такива проблеми. Пие се по схема, вътре в опаковката е описано как. Ще имаш много по-бърз и ефективен резултат, ако съчетаеш двете неща!

# 711
Здравейте  Hug
Честити ви празници, живи и здрави.
Да прощавате ако има нещо.

Весело изкарване.

Удис, вече са ти отговорили, а за кремчетата мисля че всяко предназначено за това ще ти помогне.

Ние нещо днес се опитваме да се разболяваме, съпруга гърло го боли, а малкия нещо и той се опитва да има сополки, а и се изходи на три пъти от сутринта по малко ако, дано да се размине с каквото и да било  Confused
Лек ден

# 712
Честит празник момичета!!! Простете ако неволно съм обидила лили засегнала някой. Весело изкарване ни всички празнуващи и наздраве.
 newsm51 1dating Heart Eyes Wine Glass Drunk newsm24

# 713
Честит празник и от нас! Жесело изкаржане на всички празнуващи!  Живи и здрави!  bouquet
МОЖЕ ЛИ ДА ПОПИТАМ КАКЪВ Е ТОЗИ ОБЩ КОЛАЖ НА ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА АЗ ИЗПРАТИХ СНИМКИ НО КЪЕ МОГА ДА ГО ВИДЯ??? Вече и ние имаме качени снимки в новородени и в нов албум. Дано да ви се харесаме.

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 22:51 от limonkata

# 714
  • София
Привет, момичета,
малко изпуснах нишката на темата последните ден-два, но ще наваксам Wink
Желая ви весело празнуване и ви прегръщам Hug

# 715
добро утро

Явно сте отпразнивали празниците както подобава,щом още никой не се е разписал Naughty

Ние вчера имахме малко труден ден ,но слетобед като поизлязохме на разходка малкия малко си поспа а и ние се поразведрихме , вечерта отидохме на гости на свекето,хапнахме пийнахме и си се прибрахме.Абе съвсем нормален празник.Айде днес всички бебоци да спинкат и да са послушни Joy

# 716
Добро утро.
Ние днес сме от групата на таласъмите, защото нашето мило стана в 4 ч.за ядене и така и не заспа повече .До сега плака ,дадох му да яде малко по рано и сега уж спи ама неговото спане е по 10-15 мин ,като врабче та сега го чакам да заплаче. Не мога да смогна даже да му стерилизирам шишетата всичко върша с една ръка, че той иска да го нося. Напоследък се научи да го успивам , легна в мене с бибата в уста , а като го сложа в креватчето започва неистово да реве.
Вчера една позната ми каза че според бабешките приказки децата които са били плачливи и непослушни , след 40ти ден стават добрички , но по всичко изглежда че това не важи за моето дете. Сега спи на почивки и през цялото време пъшка и се напъва , по скоро издава някакви ръмжащи звуци , които не знам вече какво означават .
По всичко изглежда че моят ден ще бъде труден и дълъг , затова на вас пожелавам кротки бебоци и хубав ден
Благодаря на всички за хемороидските съвети       bouquet

# 717
момичета,голяма разлика има когато се усмихне слънцето и сме навън-малкият Алекс спи непробудно,ние сме спокойни и ведри,а и вчера с тези хубави празници просто ми светна пред очите-цял ден на разходки,даже смогнахме да обядваме на бързо в едно бистро,пийнахме по едно-две малки и вечерта след баня всички бяхме по креватите та до 6 тази сутрин.днес вали и не става за излизане,но на мене ми е хубаво от вчера Simple Smile.....
да се похваля Laughing-развила съм такива мускули на ръцете,че във фитнеса ще пренебрегна упражненията за ръце и бицепси-от носене на бебо и въртене на домакинската работа с една ръка....как да не заякне човек Simple Smile?
само в ханша и дупето нещата искат още подобрение,но с много азходки с количката и една зеленчуково-рибна диета и много билкови чайчета,смятам,че ще се сместя в старите дрехи за нула време,само да започнем да излизаме системно!
А сега чао и лек ден,че къщата иска разтребване,а и още едно кафенце ще ми дойде добре.целувам ви!

# 718
  • Sofia
Добро утро на всички,
Първо честит празник на всички на патерица. Вчера четох, но така и не успях да се разпиша, ама събота и неделя е така, - обръщам си внимание на мъжа все пак ние вчера имахме и годишнина откакто сме се влюбили!
Честити месечинки на всички!

Сутринта ходих на консултация - ето и отчета - Пораснали сме с 1 кг. за месец, вече сме 5 900 кг. и 57 см. с 3 см. по - високи.
Биха ни и Първият поред Пентаксим и Доки ми каза нещо изненадващо - Току що беше говорила с представители на Пентаксим, които са казали, че Април месец депърва ще започне търг и когато приключи, чак тогава ще ги има и безплатни тези прословути ваксини  #Cussing out. Аз какви ли не варианти мислих само и само да ползвам поне една от безплатните, а то излезе, че нямам никакъв шанс.  #2gunfire Но несе учудвам - все пак се намираме в нашата прекрасна държава България.
Тъкмо се зарадвах от тайната на Ласи и тази сутрин ми отрязаха крилцата, но да са ни живи и здрави децата.
Лек ден от мен.

# 719
  • София
Здравейте, момичета!

udis, и  Лилия е неспокойна и ревлива тази сутрин, явно не й е ден Simple Smile Дано да поспре да вали, че да излезем малко поне. Иначе да ти кажа на мен за хемороидите преди няколко години много ми помогна Долопрокт крем в комбинация с Детралекс на таблетки, както ти е писала Ласи Peace

mezzatr , хич не разчитам аз на безплатните ваксини. Като знам каква ни е оправията, хич не ми се вярва да се организират до април Sunglasses Настроила съм се, че ще си ги купувам, включително и пневмококовата, пък ако изпадне нещо на аванта- още по-добре  Laughing

rush, с какъв слинг си?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт