FarmVille 12 - та тема

• 36 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
При мен трактор няма.... а иначе брат ми цъка вместо мен от мой акаунт в мафия-та Simple Smile
Ааа и аз нямах трактор, но днес ми се появи  Peace

# 181
Сега погледнах играта, много е тъпа, на пръв поглед поне. Mr. Green За 10 минути съм на 6ти лвл, но нататъка става по-трудно май.

# 182
Имам нужда от съседи за да си разширя фермата #Crazy. E- mail - а ми е doze3903@yahoo.com  bouquet

# 183
  • София
Аз бях една от първите, на които се появи трактора и писахме доста за него в старата тема, но явно не четете назад и затова ще обясня още веднъж.  smile3513  Първо погледнете дали имате трактора в магазина във фермата при другите трактори, ако го нямате няма значение на кое ниво сте във мафията - няма да ви го даде! От самата игра го дават на случаен принцип, но рано или късно всички ще го имат, ако си спомняте с Garden shed беше същото - имаха го само някои, а впоследствие - всички. Толкова е удобен, че който го има да не се замисля, а да играе мафията - струва си!!! 9 квадратчета наведнъж е просто СУПЕР!  smile3521

# 184
Уфф и аз го нямам още новия трактор а така го искамммм smile3511 вече съм на 16 ниво на мафията но трактор няма Sad ще пробвам да кача 1-2 нива днес да видим няма ли да изкочи този трактор и при мен.

П.С: От първата колекция ми остава само 1 калбо да събера Simple Smile

# 185
  • София ,
Аз и старата тема изчетах заради тракторите , но този трактор само за plow ли става ?С него може ли да се Коси,сади,торе??????????или може само да се наторява градината???Ако е така според мене не си заслужава грам  Peace

# 186
То хубаво с тоя трактор - аз го нямам, но си мисля че като няма гориво няма да върши работа - да вземат да ни върнат седмицата на безплатното гориво!

# 187
Уфф и аз го нямам още новия трактор а така го искамммм smile3511 вече съм на 16 ниво на мафията но трактор няма Sad ще пробвам да кача 1-2 нива днес да видим няма ли да изкочи този трактор и при мен.

П.С: От първата колекция ми остава само 1 калбо да събера Simple Smile

Вземете прочетете поне един пост над вашия.

Аз и старата тема изчетах заради тракторите , но този трактор само за plow ли става ?С него може ли да се Коси,сади,торе??????????или може само да се наторява градината???Ако е така според мене не си заслужава грам  Peace

Само заоране е .Но малко ли ти се вижда 9 квадратчета на веднъж.

# 188
Имам го в маркета, но изобщо не възнамерявам да го купувам - нито го искам, нито играя Мафията  Peace

# 189
Някой знае ли дали се събраха 1 мил. долара?

# 190
# 191
  • София ,
Урааа трия всички кокошки :Д Син медал най-накраят!Още 5 нива до 70 :Д !Някой знае ли с колко ще увеличават нивата(левелите)?

# 192
Докато се запиша в новата тема сте изписали 12стр  ooooh!

На вас показва ли ви всеки път като намерите нещо от колекцията, защото на мен не. Трябва да си влезна в колекцията, след като приключа със саденето например, за да видя дали евентуално има добавено нещо ново.

На мен ми излиза когато ми се пада нещо от колекцията.Петела ми се падна когато правех нещо по нивата ама не помня,че беше вчера newsm78

# 193
Извинявам се но постовете ги чета всички ! Просто от толкова мнения не мога да разбера едни казват че нямаш  ли го няма да се появи този прословут трактор други казват че незнайно как се е появил просто за това се чудех не е от не четене на постове Simple Smile  Peace

# 194
аз имам трактора ,но убийте ме незнам как се играе мафията.....отворих я цъках правих струвах,докарах до 4-то ниво и................
ни пари останаха ни нищо.

Общи условия

Активация на акаунт