FarmVille 12 - та тема

• 36 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Много съм доволна, че се спря с раздаването на линкове.  Wink

# 286
Купих трактора!!!! Като ви четох отидох да проверя и беше отключен! Явно мъжо е играл Мафията от моя профил и избачкал до 13 ниво! Егати късмета !

# 287
  • London
Аз събрах колекцията с буболечки
Ама сега защо да я шервам? После да ги събирам пак  Crossing Arms

То можеш ли да си я запазиш? newsm78
Просто като изписа че съм събрала всичко и ми предложи да публикувам аз отказах  Crazy

Ами да и аз имам готови 5 колекции, но не ги разменям, защото чакам новите нива и разширението.

# 288
Тъпата мафия като че ли се бъгна  #Cussing out
Баси трактора.
Явно преди време пак съм играла, щото съм на второ ниво  Joy
Как да влагам всичко в енергия?

# 289
Цитат
Experience Experience 363/705 Level10

В гадната Мафия ми пише, че съм на 10 ниво, а трактора ми още не отключен  Rolling Eyes .  Трябва ли да е минато 10-тото ниво?

# 290
  • Варна
Ахха, и аз имам нов трактор! Дори имам и 10-то ниво на мафията, незнайно как  Crazy

# 291
Juiciness , мерси за инфото...ще се опитам да направя каквото казваш...аз не разбирам играта, не знам английски, а немски...и ми е доста странна...аз влизам, натискам някоя работа...и...това е...ще се иззора за трактора...но си струва....пове4е квадрат4ета наведнъж..по-малък разход за гориво, нали така?

Ето малко снимки, като имаш някакви скил пойнтс (дава ти 5, при качване на ниво, но понякога печелиш разни други неща, и пак ти дава), ти се появяват в скобки до профила, отиваш там и харчиш всичко за Енергия, тя е най-важна -
http://img7.imageshack.us/img7/6470/51327471.jpg

Като имаш достатъчно енергия, правиш jobs, като в началните нива са 1:1 - енергията, която изискват, и експириънса, който дават, но като стигнеш 5-8 ниво Апрентис, прави само Bank Heist - за 10 енергия, ти дава 13 точки. Simple Smile Иска да си купиш някакви оръжия за мисията, но то ще ти каже, ако ги нямаш вече.
http://img651.imageshack.us/img651/1117/35833725.jpg

И това е, няма смисъл да се занимаваш с боеве и да купуваш земи разни, с тях не се печелят точки. Simple Smile

Цитат

В гадната Мафия ми пише, че съм на 10 ниво, а трактора ми още не отключен  Rolling Eyes .  Трябва ли да е минато 10-тото ниво?

Преди колко време стана 10то? Може да отнеме до половин час да ти го отключи Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 10:00 от Juiciness

# 292
  • Стара Загора
И аз го имам трактора в Маркета. Как се изграе тая пуста Мафия?

# 293
Голяма радост и аз се сдобих с трактора  Mr. Green
Добре, че преди време приятелят ми се опитваше да ме накара да играя мафия... Та някак си съм стигнала 14 ниво  Laughing

# 294
.....................

Цитат

В гадната Мафия ми пише, че съм на 10 ниво, а трактора ми още не отключен  Rolling Eyes .  Трябва ли да е минато 10-тото ниво?

Преди колко време стана 10то? Може да отнеме до половин час да ти го отключи Simple Smile

Хич и не разбрах кога и как стана 10 ниво  Laughing . След малко пак ще погледна, мерси много.

# 295
Аз вчера си чаках 20ина минути, докато ми даде да го купя, така че споко, ще се появи скоро   bouquet

# 296
Свърши ми енергията  Sad
Ще чакам.
Но пък му хванах цаката (ориентирах се по снимките) Благодаря Juiciness   bouquet
И съм на 7-мо ниво  bowuu

# 297
Имам си трактор  Party

# 298
Свърши ми енергията  Sad
Ще чакам.
Но пък му хванах цаката (ориентирах се по снимките) Благодаря Juiciness   bouquet
И съм на 7-мо ниво  bowuu

Моля Hug, за няколко часа ще се е заредила напълно Simple Smile

# 299
Здравейте ,
и  аз съм   от  зарибените във фермата.Играя от около месец.На 14  ниво съм.
Днес   открих и вас.Пожелавам  ви успешен ден.

П.П.Ще се включвам, но в момента съм на работа  и трябва да  изчезвам. 

Общи условия

Активация на акаунт