FarmVille 12 - та тема

• 36 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Ооо, аз като станах 10то ниво с голям кеф разкарах Мафията от приложенията си. Mr. Green
как да го мина това пусто 9 ниво?нищо не разбирааам smile3511 smile3514

По същия начин като предишните, просто иска повече точки - горе вдясно, синята линийка ти показва прогреса. Peace Виж какво бях писала на предишните страници, бях пуснала и снимки.

# 331
и на мен малко помощ за мафията ...по средата на 8 ниво зациклих  Laughing и иска да плащам за да продължа да работя ,иначе енергия имам ... но  ипарите ми изчезнаха ...какво направих незнам  newsm78

# 332
# 333
  • София ,
и на мен малко помощ за мафията ...по средата на 8 ниво зациклих  Laughing и иска да плащам за да продължа да работя ,иначе енергия имам ... но  ипарите ми изчезнаха ...какво направих незнам  newsm78
Aз също съм на 8 ниво и направо съм издивял :ДАко имаш енергия натисни на job и там прави каквото можеш  Rolling Eyes

# 334
Aз също съм на 8 ниво и направо съм издивял :ДАко имаш енергия натисни на job и там прави каквото можеш  Rolling Eyes
да видях къде е проблема  Laughingнямам енергия ,като качи малко и те пуска да работиш  Peace
иска малко време предполагам и ще се минат  Peace

# 335
  • София
Първата задача е за най малко енергия, но не трябва да имаш купен нищо.
Цъкаш по нея докато ти свърши енергията. Изчакаш да се регенерира и цъкаш отново.
За другите трябва да си купиш оръжие - крик, пистолет, бухалка. При тях с по- малко енергия ти дава повече опит.
Горе, което отброява нивата и казва, колко още точки ти трябват.
Когато минеш от едно ниво в друго, ти дава точки. Отиваш в Профайл и с плюса на енергията.
И пак на задачите.
Ако си много нетърпелив. Когато нямаш енергия, виждаш дали някой от 300 фермера не играе мафията и не е пуснал задача, война или нещо друго. Цъкаш да помагаш и получаваш още точки. И в краен случай отиваш да воюваш. Там също ще нацъкаш още няколко точки - без да е важно как.

Ако парите са ти свършили е въжможно някой да е воювал с теб и да те е обрал. Не е страшто - продължаваш със задачата, з която не ти трябва оръжие.

# 336
 Shocked Не сте у ред!  ooooh!...честно  Joy

# 337
Първата задача е за най малко енергия, но не трябва да имаш купен нищо.
Цъкаш по нея докато ти свърши енергията. Изчакаш да се регенерира и цъкаш отново.
За другите трябва да си купиш оръжие - крик, пистолет, бухалка. При тях с по- малко енергия ти дава повече опит.
Горе, което отброява нивата и казва, колко още точки ти трябват.
Когато минеш от едно ниво в друго, ти дава точки. Отиваш в Профайл и с плюса на енергията.
И пак на задачите.
Ако си много нетърпелив. Когато нямаш енергия, виждаш дали някой от 300 фермера не играе мафията и не е пуснал задача, война или нещо друго. Цъкаш да помагаш и получаваш още точки. И в краен случай отиваш да воюваш. Там също ще нацъкаш още няколко точки - без да е важно как.

Ако парите са ти свършили е въжможно някой да е воювал с теб и да те е обрал. Не е страшто - продължаваш със задачата, з която не ти трябва оръжие.

Мерси  newsm51

# 338
Shocked Не сте у ред!  ooooh!...честно  Joy
Я марш за задача. И пистолет си купи.
Ааа-маха  Joy
Видя ли за какъв хубавец се борим?

# 339
# 340
  • Пловдив / София
Ся да разбирам, че нещо са оплели Мафията с Фармвил-а. Така ли? Crazy
Снощи връщах, връщах страници от темата, но така и не прочетох това, което ми трябваше, а именно за новия трактор. И пари имам, и инва, но не го купих, защото не разбрах за какво ми е, аджеба.

# 341
Ся да разбирам, че нещо са оплели Мафията с Фармвил-а. Така ли? Crazy
Снощи връщах, връщах страници от темата, но така и не прочетох това, което ми трябваше, а именно за новия трактор. И пари имам, и инва, но не го купих, защото не разбрах за какво ми е, аджеба.

Новият трактор оре по 9 квадратчета наведнъж. Но за да си го купиш трябва да си минала 10 (или май беше 12) ниво на мафията.  Simple Smile

# 342
  • София ,
http://prikachi.com/files/1301889m.jpg
Събрах ги бубите и ми даде 5 гориво 5 000 пари и 250 ехп Peace

# 343
МОЛЯ ИГРАЧИТЕ ОТ "МАФИЯ" ДА СИ ОТКРИЯТ ТЕМА. НЕ ВИ Е МЯСТОТО ТУК ЗА ОБМЯНА НА ОПИТ!!!!

# 344
Привет Simple Smile Много полезни темички, как може чак да ги виждам! Simple Smile
Аз съм 35то ниво, нямам още пълни колекции... но във стари ваши темички четох за някакви магаренца и други благинки, които, ако правилно съм разбрала, се появявали от мистериозните яйца. Ееееее как така?! Винаги, когато цъкна на яйце, получавам кокошка в съответния цвят! Sad Кажете ми къде греша, моляяяяя  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт