FarmVille 12 - та тема

• 36 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 480

В: На моята стена не се появяват никакви изгубени животни? Как да променя това?
О-1: Като си отвориш ФБ, в дясно ти излиза менюто с:
News Feed

Кликни на Create new list и отдолу ще видиш Edit options, клик и там и ще ти излезе един прозорец Hidden from News Feed. Намираш иконата на FarmVille и кликваш на Add to News Feed.
О-2: Отиди най-отдолу на страницата на ФБ, където ти излизат съобщенията от приятелите. Има една лентичка на която пише Older posts, Show hidden posts, Edit options. Натисни на Edit options, ще ти излезе всичко, което си забранила. Натисни бутончето Add to news feed на това, което искаш пак да го виждаш
Пробвай с това   Hug

Нищо такова не ми излиза  Rolling Eyes

# 481
на мен ми се пдана гориво, ХР и пощенска каменна кутия и си купих заветния трактор Simple Smile))

# 482
  • London
Кастелано, тази кутия тук с личните изчисти.

# 483
на тази игра всеки път има някакви истерии с всяко въвдено подобрение или нововъведение... голям майтап пада, нали? .... то и аз съм от феновете, чакащи на опашка :-Р

# 484
От мистериозните кутий първо една пара и след това кон....егати късмета..

# 485
може ли някои на кратко да ми каже каква е разликата между готиният трактор и другите от 5 000 ?
а от кутийте ми се падна гориво и украса - изкуствена коза!

# 486
може ли някои на кратко да ми каже каква е разликата между готиният трактор и другите от 5 000 ?

Готиния трактор оре по 9 квадратчета наведнъж Simple Smile

Имам и аз разширението... ама нали съм "пестелива" и... сега нямам пари да си го купя  Mr. Green

# 487
Кастелано, тази кутия тук с личните изчисти.
Joy Joy Joy Joy

# 488
Ми не мога да стана "фен" та да си разщиря фермата Simple Smile То и без това нямам пари сега, ама мерак поне имам Simple Smile

# 489
  • Варна
На мен ми се падна гориво от мистериозните подаръци, но не ми ги отброява за медала

# 490
  • София ,
Всичко е ОК .Дали максималният левел е 70 или го увеличиха?

# 491
  • Пловдив
И аз не мога да стана фен.
Постоянно ми дава някаква грешка, иначе за всичко имам пари бол (над 2,5 млн.) Не играя мафия за трактор и разширение не ми дава сега  Crazy

# 492
  • London
Всичко е ОК .Дали максималният левел е 70 или го увеличиха?

Нивата не са увеличени. Crossing Arms

# 493
  • София
Ох, много весело стана днес. Laughing
Аз заради разширението изхарчих парите, с който мислех да стигна 63 ниво. Но сега имам голяямо поле.

А да се засечем в 3:30, като кукувиците с Овчарчето. Едната публикува селски кич, а другата трупа милионите в мафията. Joy Joy

# 494
  • London
Ох, много весело стана днес. Laughing
Аз заради разширението изхарчих парите, с който мислех да стигна 63 ниво. Но сега имам голяямо поле.

А да се засечем в 3:30, като кукувиците с Овчарчето. Едната публикува селски кич, а другата трупа милионите в мафията. Joy Joy

Много пък смешно, стигнах заветното ниво номер 10 и ме прати във фермата,
 а не ми дава да купя пусти трактор. Twisted Evil   Вече около 100 пъти рефрешвах и йок.

Съвсем изкуках да знаете, вече официално съм Куку Франзелата. hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт