FarmVille 12 - та тема

• 36 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Aма наистина сте много бързи...пък аз с хиляди напъни съм до червена панделка за яйцата.....ще има да мътяяя Whistling

# 136
  • София
Помогнете на една нова фермерка,искам да помагам на съседите си,но не знам как-как да им прибера кравите,как да торя и други работи.Кофти е те да помагат,а аз не.Благодаря.
а върни се на първа страница  Wink

# 137
туй за разменте не го разбрах Sad

# 138
Търся си съседи  за Farmville   -     yankax@abv.bg

# 139
Хехе, добро утро. ))))
Сега си влизам във фермата....и гледам нов мистериозен сандък. Естествено нямам пари да ис го купя, но викам я да проверя при машините. ))))
Иииии.....си купих новият трактор, появил се е и при мен. ))))) След малко ще го пробвам. )))

най-сетне успях да взема предмет от стената, ножици за колекцията. )))

# 140
мили фермери и фермерки в една стара статия бях чела , че ако играя мафията до 10 ниво ще получа възможност да си купя още един трактор и много ви моля не ме мъ4ете да 4ета 3-4 теми назад вси4ко така 4е ми кажете ,ако някой го има и как го е получил защото аз стигнах 12 ниво и няма трактор май се прецаках да си хабя времето

# 141
ее защо при мен го няма нещо по- специално ли трябва да свърша?

# 142
  • Karlovo
Ще ме добавите ли и мен като съсед - dreems@abv.bg . Още се уча ,само на 22 ниво съм.

# 143
Благодаря за отговорите,поне 5 пъти изчетох първа страница,но мислех,че се прави нещо по-специално,а аз не знам как.Ще чакам да се появят торбите с тор.Благодаря

# 144
  • Варна
Днес ми се падна гъсеница, но не от трите дървета, които бяха посочени вчера в таблицата, а или от Red Maple Tree или от Apricot Tree, по вероятно от второто, и ми излиза съобщение като се падне нещо

# 145
  • Пловдив
Някой може да се пробва да си хване стоножка - пуснах я на стената ми, дано съм се справила  Peace

http://apps.facebook.com/onthefarm/index.php

# 146
  • София
Мирама, жива да си! И аз се сдобих с новият трактор  Hug Мъжа ми качваше нива във мафията, че аз нещо не и рабирам. Сощи проверих дали имам трактор и нямаше. КОй знае кога щях да проверя ако не беше казала  Grinning

# 147
  • София
Хехе, добро утро. ))))
Сега си влизам във фермата....и гледам нов мистериозен сандък. Естествено нямам пари да ис го купя, но викам я да проверя при машините. ))))
Иииии.....си купих новият трактор, появил се е и при мен. ))))) След малко ще го пробвам. )))

къде го видя този сандък, в маркета ли

# 148
Хехе, добро утро. ))))

къде го видя този сандък, в маркета ли

в долния ляв ъгъл,под листатасъс съседите

# 149
Имах скътани малко парички и реших да си купя сандъка - падна ми се джакузи и 250 ХР , само на второто се зарадвах ама карай. И да ви се оплача ссъбрах колекцията и когато се опитах да я публикувам всичко ми заби .Не ми даде подарък , но пък си взе по едно от нещата в колекцията  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт