FarmVille 12 - та тема

• 36 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Защо старите теми не са заключени  Thinking

много странно аз винаги информирам модератор, като пускам тема.А за тази вчера пак им писах щото една девойка я беше изнамерила.Аа що не е заключена никжа идея.

# 391
Моите кокошки пък днес пощуряха... Явно се уплашиха, че ще ги правя на грил и като взеха да снасят - 22 яйца  Mr. Green
Досега толкова не бях изкарвала Simple Smile
И имам питанка относно кълбото от колекциите, какво трябва да се направи, че да го взема... някой знае ли случайно ?  newsm78

# 392
Моите кокошки пък днес пощуряха... Явно се уплашиха, че ще ги правя на грил и като взеха да снасят - 22 яйца  Mr. Green
Досега толкова не бях изкарвала Simple Smile
И имам питанка относно кълбото от колекциите, какво трябва да се направи, че да го взема... някой знае ли случайно ?  newsm78

беше публикувано, но не успях да го взема - явно от офцете идва.

# 393
'Дайте своя адрес на електронна поща на FarmVille?
Soon, applications won't able to send you notifications on Facebook. If you like, you can start receiving emails directly from FarmVille.

Имейлите ще бъдат изпратени до: моята електронна поща за свръзка във Facebook е ***'

Гледайте какво ми излезе, да бе, ей сега ще си дам мейла за спам. Crossing Arms

# 394
  • Варна
И от кафето излиза същото съобщение.

# 395
  • E-CLM & CH-VD
И от мафията  Rolling Eyes

# 396
  • Варна
Да и аз тъкмо щях да питам дали при някой се е появило това съобщение. Каква е целта на всичко това?

# 397
аз си го дадох - те така или иначе си го имат - нали с него се регистрираме  Rolling Eyes

# 398
Има ли някой идиея защо на стената на щерка ми не и излизат публикациите свързани с фермата?
Всички други излизат Thinking  Възможно ли е да е пипнала нещо без да иска?

# 399
  • Варна
Взех си синия медал за яйцата Flutter, сега се чудя да продължавам ли да ги въртя, че доста пари се изкарват, май ще си почина малко, не стига че тука въртя кокошки, ами и съм на диета и ям предимно пилета, въобще писна ми отвсякъде от тези пернати Whistling

# 400
Взех си синия медал за яйцата Flutter, сега се чудя да продължавам ли да ги въртя, че доста пари се изкарват

Извинявам се за въпроса (сигурно някъде по-напред в страниците е коментиран) но за какво се въртят кокошки и как точно става това Simple Smile Предполагам, че "въртенето" става заради онзи странен медал "Egg-celent", но дали смятам правилно!?

# 401
Има ли някой идиея защо на стената на щерка ми не и излизат публикациите свързани с фермата?
Всички други излизат Thinking  Възможно ли е да е пипнала нещо без да иска?
...чей, сега ще извадя кристалното кълбо и ще видя... Rolling Eyes
Така...момент...имам провидение...да...дааааааа.....ето, виждам! Shocked
Ми да! Блокнала си е приложението  Peace
...дай ся пет лева   bowuu

# 402
  • Варна
Взех си синия медал за яйцата Flutter, сега се чудя да продължавам ли да ги въртя, че доста пари се изкарват

Извинявам се за въпроса (сигурно някъде по-напред в страниците е коментиран) но за какво се въртят кокошки и как точно става това Simple Smile Предполагам, че "въртенето" става заради онзи странен медал "Egg-celent", но дали смятам правилно!?

На първата страничка го пише Peace

# 403

На първата страничка го пише Peace

А благодаря сега ще погледна Simple Smile Снощи четах хитринките, но това явно ми е убягнало

# 404
Взех си трактора  Grinning,благодаря за помощта  Hug
някой питаше за горивото ... днес ми се паднаха 20L от яйцата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт