FarmVille 12 - та тема

• 36 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Моля,моля,от както се зарибихте по Мафията,нямам ни една публикация на фермата  Crossing Arms Mr. Green
още ли не сте вели тоя пуст трактор  Joy
Овчарче,не си единствена,аз не мога да пусна яйце от 3 дена  ooooh!,остават ми 15 ,кога ще ги взема  ooooh!
И да се похваля одеве си хванах кълбо  newsm68

# 406
  • София
Прочетох всичко написано днес  bowuu и очаквайте дълъг пост с коментари  Mr. Green !
Първо, сте ме попилели от смях с лафове и реплики  Joy !
Направо си личи колко сме изтрещели всички по тая ферма. А някой да не е споменал думата "Трактор" днес  hahaha ?
Купих си го и аз, и мирясах  Whistling !

... Сега трябва гориво... има ли го вече в златните яйца?

Има го и в черните. Днес си хванах 1 литър от черно яйце  Peace !

МОЛЯ ИГРАЧИТЕ ОТ "МАФИЯ" ДА СИ ОТКРИЯТ ТЕМА. НЕ ВИ Е МЯСТОТО ТУК ЗА ОБМЯНА НА ОПИТ!!!!

Напротив! Точно тук е мястото! И дори да имаше нужда да се мести "Тракторната дискусия", вече си има пусната обща тема за всички игри във Фейсбук!
Провокирана от горния цитат, ПАК призовавам да се чете повече, отколкото да се пише!!!!!!!

... но във стари ваши темички четох за някакви магаренца и други благинки, които, ако правилно съм разбрала, се появявали от мистериозните яйца. Ееееее как така?! Винаги, когато цъкна на яйце, получавам кокошка в съответния цвят! Кажете ми къде греша, моляяяяя

Наградите от яйцата се сменят периодично. В сегашните няма вече магаренца, но има езерце и други неща.

Да попитам някой има ли проблеми със снасянето на яйца,
 взех 20 000 от въртене и нито едно яйце. Thinking
Ей, полудях днес ти казвам! Идеше ми да ги заколя всичките кокошки   comp03 !
Остават ми само 20 яйца до синия медал, а днес не съм публикувала нито едно яйце  Crossing Arms !

Защо старите теми не са заключени  Thinking
Е как защо ... за да може Deni76 да пише в нея. ooooh!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Това беше черешката на всичко прочетено днес!

много странно аз винаги информирам модератор, като пускам тема

Аз също  Peace ! Така че най-вероятно има поне по два сигнала към модераторите да заключат старите теми!
Ние сме си свършили работата!

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 23:19 от Kally May

# 407
  • София
Знаете ли какво установих!
Отварям едно яйце - излиза ми флаг.
След един час друг съсед отваря същото яйце и взима горивооо!  #Crazy

# 408

Възможно е. На всеки му се падат различни неща Simple Smile А относно това "след един час" - направо не мога да повярвам... Мои съседи като публикуват яйце и на 20та секунда няма нищо вече  Laughing

# 409
Стигнах го 10тото ниво... и трактора си е все така заключен. Нъц!

Аз пък спрях да чупя яйца... май пак ще започвам като ви слушам с т'ва гориво...

# 410

Възможно е. На всеки му се падат различни неща Simple Smile А относно това "след един час" - направо не мога да повярвам... Мои съседи като публикуват яйце и на 20та секунда няма нищо вече  Laughing

И аз се опулих като видях 1 час  Shocked и при мен на 30-тата секунда няма нищо - дори и черупка  Joy
и на всеки различно може да бъде.

# 411
  • Варна
 да ви кажа честно, готова съм да си дам и паролата и акаунта ан някого, който може да ми мине още 5 нива на тая мафия! аз явно съм най- тъпата от целя форум! smile3511

# 412
Здравейте простете ме за невежеството, но не можах да разбера какво сатва като събереш колекциите на мен ми останаха само 4 броя за да ги попълня след това какво трябва да направя ?

# 413
да ви кажа честно, готова съм да си дам и паролата и акаунта ан някого, който може да ми мине още 5 нива на тая мафия! аз явно съм най- тъпата от целя форум! smile3511
Давай, ще помагаме:) Аз днес си закупих фурията, заслужава си, честно, после сеялката ми се струва като баба Мравка.  Кофтито на мафията е, че  трябва да чакаш енергията да се покачва:)

Като стигнеш 10-то ниво поне след половин час отключва трактора.

Мрън, днес почти нищичко не хванала от стената освен тъпи флагчета и пилета. Спрях да мътя, защото взех медала. В колекциите чакам за по 1.....

# 414
# 415
А този прословут трактор, за който се борят повечето от Фермерите коя от 3-те дейности върши (копае, засажда или обира лехите) или може би и трите ги прави?!
Аз имам от 3-те трактора и искам да разбера какво прави "супер трактора", защото ако обединява 3 в 1 ще продам онези и ще си купя "супер трактора"

Мога да кажа, че съм от щастливите фермери, които преди доста време играеха и в Мафията, та съм на 15 ниво там и трактора е отворен  newsm44 newsm44

# 416
Тракторът САМО КОПАЕ, но по 9 поленца.

# 417
Тракторът САМО КОПАЕ, но по 9 поленца.

Значи да продавам розовия трактор и да взимам "Ферари"-то на фермата  smile3532

# 418
  • Варна
цаках, цъках и незнайно как достигнах до 8 ниво!!!! ама съм страшна ,а?!!!! Mr. Green да ми се ненадява човек! да видим от тук нататък какви ще ги сътворявам!

# 419
  • София

И аз имам такива съседи 2 американки и 1 португалец и още няколко чужденци с по много съседи са 200-300 и простооооо на 20 тата секунда дето казваш вече всичко се е изчерпало, а като се позабави поста от мрежата, забрави да хвана нещо.

Общи условия

Активация на акаунт