FarmVille 12 - та тема

• 36 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Свърши ми енергията  Sad
Ще чакам.
Но пък му хванах цаката (ориентирах се по снимките) Благодаря Juiciness   bouquet
И съм на 7-мо ниво  bowuu

Моля Hug, за няколко часа ще се е заредила напълно Simple Smile

Аз стигнах 8-мо Simple Smile

# 301
  • ах, морето...
Juiciness , мерси...отидох при енергията....натисках +...стигнах до 40...после на работата , която ми каза...ина4е друга натисках...и ве4е съм 8 ниво...не, знаех за атаките и ве4е бях атакувала един бос...каквото и да зна4и това. #2gunfire
ще  продължавам както ми казваш....дано си взема трактор4ето днес.
 Hug и   bouquet за теб....страхотна си Juiciness !

# 302
  • Варна
eййй, побъркахме се с тоя трактор!!!! снощи го сънувах чак! Laughing

# 303
Juiciness , мерси...отидох при енергията....натисках +...стигнах до 40...после на работата , която ми каза...ина4е друга натисках...и ве4е съм 8 ниво...не, знаех за атаките и ве4е бях атакувала един бос...каквото и да зна4и това. #2gunfire
ще  продължавам както ми казваш....дано си взема трактор4ето днес.
 Hug и   bouquet за теб....страхотна си Juiciness !

Ами по принцип и при босовете се печели ХР, но е по-рисковано, изобщо не съм наясно какви са шансовете да го победиш, и като сме толкова в началото на играта, няма смисъл да се занимаваме, според мен.  Tired
Радвам се, че съм помогнала. Hug

# 304
Най-после и аз се видях с трактор.Снощи от 5-то качих на 11-то ниво,но трактора дойде едва днес сутринта.
Сега трябва гориво... има ли го вече в златните яйца?

# 305
Значи последно, старите играчи на мафията не могат да получат великия трактор, така ли?

# 306
Най-после и аз се видях с трактор.Снощи от 5-то качих на 11-то ниво,но трактора дойде едва днес сутринта.
Сега трябва гориво... има ли го вече в златните яйца?

Има гориво... Ама или е в малки количества или аз съм карък... Тази сутрин ми се падна туба 1 литър  Laughing

# 307
  • London
Аз да Ви кажа, никога ама никога не бях отваряла тази Мафия и с отварянето бях на 9 ниво, но натиснах да помогна ммм и как се озовах там, то се бих, то боса нападах, то някакви мисии имам, УЖАС! Shocked

Извинене, но съм сменила клавиатурата и бях написала разни-празни маймуници.

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 11:18 от ov4ar4eto kalitko

# 308
Как сте успели д а съберете вече по толкова колекции? Аз садя на 4часа, обирам дървета, животни, въртя яйца....и нищо.
От всяка колекция имам по 2-3предмета и толкова.

# 309
Значи последно, старите играчи на мафията не могат да получат великия трактор, така ли?

Играех Мафията преди време , но чак днес ми се появи трактора и вече се обзаведох. Явно скоро ще го пуснат на всички.

# 310
Как сте успели д а съберете вече по толкова колекции? Аз садя на 4часа, обирам дървета, животни, въртя яйца....и нищо.
От всяка колекция имам по 2-3предмета и толкова.

И аз съм така, почти нищо не съм събрала. Confused Но го отдавам на това, че рядко торя и помагам на съседите вече, че компютърът ми забива. Tired

# 311
  • E-CLM & CH-VD

И аз така мислех, но днес ми се появи и на мен в маркета  Flutter, така че се обзаведох и с него  Joy

# 312
Най-накрая да се сдобием с така дългоочаквания трактор  Peace
До колкото разбрах, тази вечер ще пусната разширението 24x24, но ще струва 40 FV  Sad .Дано скоро след това да може да се купува и с жълтичките.

# 313
Ква е тая истерия за тоя трактор?
 Shocked

# 314
Ако пуснат и разширението вече тотално ще забие играта и ще цикли.
И сега от 1седмица имам проблеми, че едва върви....представям си какво ще стане в следващата седмица.
Вече хич не съм очарована от тези разширения и нови щуротии, които измислят. Да се чудиш вече животни ли да събираш, кокошки да въртиш, да помагаш на съседи, да дебнеш на стената за някой предмет...лудница...

Общи условия

Активация на акаунт