FarmVille 12 - та тема

• 36 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ами сутринта като я отворих имаше съобщение... Искаха да потвърдя мейла си от фейсбук, или да попълня нов, на който ще се изпраща всичко, защото скоро нямало да са във фейсбук.
Аз го разбрах, че няма да излизат съобщенията на стената.

# 436
Така продадох си 11 вартележки,11 анимала,5 езерца,4-5 пикника и 5 Зен.Зада си освободя малко място в склада
И си купих още 2 Вили и в склада имах още 2  Crazy

# 437
  • London
Видяхте ли мистери кутиите, има кеш в тях.

# 438
  • София
Относно разширението,от това което е публикувано на стената ми от Farmvile,пише че е пуснато само за тези ,които са се присъединили към официалната страница на феновете:)

# 439
Аз също съм се присъединила,но не ми дава разширението #Cussing out

# 440
Аз също съм се присъединила,но не ми дава разширението #Cussing out

И при мен е така, а съм фен отдавна     Crossing Arms

# 441
  • Варна
При мен го има, искат се 30 съседа, но не мога да видя колко струва, че имам само 25 Blush

# 442
  • Плевен
Колко струва това разширение?Аз съм на 42 ниво,не съм фен и като се опитвам да стана непрекъснато дава грешка.Опитайте отново. Sad

# 443
със сигурност имам повече от 30 съседа и пак ми пищи coming soon

# 444
Направо е без пари разширението-някакъв си половин милион Simple Smile.  Съседите трябва да са 50.

# 445
Моля за малко помощ! Вече втори ден не ме пуска да влизам във фермата си. Някой ако е имал същия проблем и има някъква идея къде трябва да пиша за да се оправи да сподели линк или нещо подобно. Благодаря!

# 446
  • London
Моля за малко помощ! Вече втори ден не ме пуска да влизам във фермата си. Някой ако е имал същия проблем и има някъква идея къде трябва да пиша за да се оправи да сподели линк или нещо подобно. Благодаря!

А какво ти дава да не е бял екран, ако да знам какво е.

И да попитам за тема с линковете няма "отговори", а само извести??????

# 447
  • Варна
Направо е без пари разширението-някакъв си половин милион Simple Smile.  Съседите трябва да са 50.

При мен ми иска 30 съседа със сигурност, сега погледнах пак да не съм се объркала, но са си 30 Peace

# 448
Аз имам над  300 съседа,но пак не ми го дава  Crossing Arms

# 449
Момичета-чета ви от много време, но едва сега се престраших да ви помоля да ме добавите- valandin@abv.bg
Всеки момент ще стана 31-во ниво. Аз също съм фен и ми даде разширението, но ми трябват още двама съседи, за да го взема. А видяхте ли новите items? незабравките са доста добра оферта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт