FarmVille 12 - та тема

• 36 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • вече в собствен дом
На мене пък днес не ми дава да присъединявам съседи. Имам 3 молби и когато ги натисна ми дава, че за днес ми се е изчерпал лимита за присъединяване на съседи. А аз днес не съм включила никого. newsm78

# 451
Моля за малко помощ! Вече втори ден не ме пуска да влизам във фермата си. Някой ако е имал същия проблем и има някъква идея къде трябва да пиша за да се оправи да сподели линк или нещо подобно. Благодаря!

А какво ти дава да не е бял екран, ако да знам какво е.

И да попитам за тема с линковете няма "отговори", а само извести??????

Значи като помагам, прибирам животни и бонуси от стената си ми изписва, че съм спечелил примерно и после виждам белия екран, някой път зарежда картинката на играта и долу жълтата линия където зарежда не се изпълва до край. От сайта им като пробвам пак картинката, а друг път ми паказва логота на играта и страницата сама се рефрешва  Rolling Eyes

# 452
Честито разширение 24х24 за 500 000 или 50 VF ! Намазах на 63-то ниво, сега ще хвана набързо още няколко "Mastery".

# 453
Valandin пратих ти покана за приятелство.
Аз пък имам друг проблем.Немога да продавам нищо.Иначе мога да местя да го слагам в хамбара.А и толкова много мисли и бавно зарежда,изнервих се.

# 454
Видах те ли че можем да си пращаме Мистериозни кутииииииии  Crazy Party Party Party
сега и този медал ще вземем  Party Party Party
и водното конче го има отново за тези дито неможаха да им пратят  Crazy Party Party

Пише ми че не съм избрала никого като искам да пращам мистери кутията  Cry Cry

# 455
  • след Околовръстното
Видах те ли че можем да си пращаме Мистериозни кутииииииии  Crazy Party Party Party
и водното конче го има отново за тези дито неможаха да им пратят  Crazy Party Party

Само дето тези кутии не се зачитат за медалите...

# 456
Съобщение от фермата:Howdy farmers! To those fans who are not seeing the 24x24 expansion, we are attempting to resolve now. Please standby for the enhancement.  Peace

# 457
Има ли някой идиея защо на стената на щерка ми не и излизат публикациите свързани с фермата?
Всички други излизат Thinking  Възможно ли е да е пипнала нещо без да иска?

Thinking

# 458
Видяхте ли мистери кутиите, има кеш в тях.

На мен ми се падна от 20 ХП и един бик- от тия зелените  Confused

# 459
и водното конче го има отново за тези дито неможаха да им пратят  Crazy Party Party

Само дето тези кутии не се зачитат за медалите...
е поне дава пари и може да си съберем за кутии  Crazy Hug

# 460
  • London
Има ли някой идиея защо на стената на щерка ми не и излизат публикациите свързани с фермата?
Всички други излизат Thinking  Възможно ли е да е пипнала нещо без да иска?

Thinking

Да може и след малко ще напиша как се оправя.

А Кастелано, ако може да си изчисти кутията.

# 461
Всички други излизат Thinking  Възможно ли е да е пипнала нещо без да иска?

Thinking
В: На моята стена не се появяват никакви изгубени животни? Как да променя това?
О-1: Като си отвориш ФБ, в дясно ти излиза менюто с:
News Feed
Pages
Status Updates
Photos
Links
Video
contacts
Notes
friends
Create new list
Less
More
Кликни на Create new list и отдолу ще видиш Edit options, клик и там и ще ти излезе един прозорец Hidden from News Feed. Намираш иконата на FarmVille и кликваш на Add to News Feed.
О-2: Отиди най-отдолу на страницата на ФБ, където ти излизат съобщенията от приятелите. Има една лентичка на която пише Older posts, Show hidden posts, Edit options. Натисни на Edit options, ще ти излезе всичко, което си забранила. Натисни бутончето Add to news feed на това, което искаш пак да го виждаш
Пробвай с това   Hug

# 462
Определено днес няма да наторявам комшиите.Нестигаче забива ами и като отида в някой съсед тотално забие всичко.

# 463
аз имам 8 съседи, но не ми позволява да разширявам фермата, пак си стои заключено

# 464
Опитвам се многократно да изпратя кутии на комшиите, но постоянно ми изписва че не съм избрала съседи. Shocked Как да не съм избрала ,беееее????
И като се опитам да приема кутия от подаръците, екрана ми става бял и подаръка дава фира.
Играта тотално се бъгна при мен след пускане на разширението. #Cussing out
Да не казвам пък че съм фен от един месец, а ми изписва че не съм .

Общи условия

Активация на акаунт