FarmVille 12 - та тема

• 36 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Някой днес има ли яйце от въртене на кокошки, нито едно нямам, което е странно, досега не е било това, а и на стената нямам никакви яйца, публикувани от съседи

Хм... между другото и мои съседи днес не са публикували яйца ... От Zynga да не би да са се усетили за връткането на кокошките  Mr. Green
Моите кокошки още не са "узрели", но се надявам довечера да снесат, че имам още 27 яйца до синия медал Simple Smile

# 511
Аз също забелязъх,че има много малко публикувани яйца.Аз от около 30 врътки докарах около 100 000 но нито едно яйце.Може верно да са се усетили.Добре,че взех медала вече.

# 512
  • София
Ох, много весело стана днес. Laughing
Аз заради разширението изхарчих парите, с който мислех да стигна 63 ниво. Но сега имам голяямо поле.

А да се засечем в 3:30, като кукувиците с Овчарчето. Едната публикува селски кич, а другата трупа милионите в мафията. Joy Joy

Много пък смешно, стигнах заветното ниво номер 10 и ме прати във фермата,
 а не ми дава да купя пусти трактор. Twisted Evil   Вече около 100 пъти рефрешвах и йок.

Съвсем изкуках да знаете, вече официално съм Куку Франзелата. hahaha hahaha hahaha

И аз го стигнах пустото му 10 ниво, а трактора не ми го дава ...  Thinking

# 513
  • Варна
Имам 170 съседи и общо получих 2 подаръка....Който желае да ме добавя - venci_1913@abv.bg

аз ти пратих покана!

# 514
  • Варна
Здравейте. Играем играта съвестно от доста време, но покрай това разширение са ни нужни съседи. e-mail: petia_n_p@abv.bg и на приятеля ми: momchil_nm@abv.bg. Благодарим ви предварително!

и аз ви пратих покана

# 515
Йеее разширение - само че при мен е заключено
Чува ли се къде ще се мести фермата  Rolling Eyes
П.П. Някъде четох че шанса за яйце е намален наполовина

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 13:24 от marto12345

# 516
Някой днес има ли яйце от въртене на кокошки, нито едно нямам, което е странно, досега не е било това, а и на стената нямам никакви яйца, публикувани от съседи
И аз нямам Thinking

# 517
  • Варна
Йеее разширение - само че при мен е заключено
Чува ли се къде ще се мести фермата  Rolling Eyes
П.П. Някъде четох че шанса за яйце е намален наполовина

Ако е вярно това за яйцата е много тъпо за хората, които въобще не въртят кокошки, те никога няма да вземат син медал. Добре че вчера вечерта си взех синия медал

# 518
Добре аз пак 1 въпросче относно кокошките Simple Smile какво ги направихте след като взехте медала ? Аз с моите напълних 3-те кокошарника но имам още доста и се чудя какво да ги правя Thinking Някъде бях видяла че ще има разширение или нещо от сорта на кокошарниците та се чудя да ги държа или... да ги продавам Simple Smile

# 519
  • Кърджали
Привет.ОТ два дена ме хвана и мен тази краста.
Та който иска дамеобавя за съсед  и приятел
aleksm@abv.bg

# 520
Triabvat mi sasedi za Farm Ville koito iska moje da me dobavi Simple Smile))) desi_04@abv.bg

# 521
Здравейте и от мен.
Ако някой иска да ме добави за съсед  pavlinka_vasileva@mail.bg

# 522
Разширих сееееееее  newsm44
Сега като започне едно подрежданееееееееее.

Нямам яйца на стената. От преди 56 минути

# 523
  • София
Привет.ОТ два дена ме хвана и мен тази краста.
Та който иска дамеобавя за съсед  и приятел
aleksm@abv.bg

Взех те.  Wink

И да се похваля купих трактора!  Mr. Green
От кутиите предимно глупости, същественото е 1 и 1/5 гориво...

# 524
Абе аз преподредих, ама много досадно. Всяко пиле да го местиш. Тези, които са си дали мейлите ще ви добавя по-късно:) Да има съседи за следващото разширение:)

Общи условия

Активация на акаунт