FarmVille 12 - та тема

• 36 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
аз мисля,че заради тия мистериозни кутии днес няма да има много яйца Thinking

# 526
Момичета, като си загради човечето трябва ли да се направи още нещо за да не мърда. Понеже моето го заградих но пак си шава. Като торя гледам и в други ферми уж е заградено, а излиза.

# 527
Момичета, като си загради човечето трябва ли да се направи още нещо за да не мърда. Понеже моето го заградих но пак си шава. Като торя гледам и в други ферми уж е заградено, а излиза.

Ако си разширила се е изместило квадратчето на ново място  Peace

# 528
Цитат

Или не си го заградила добре или не е заградено точно по средата. Всеки път като влизаш във фермата го пуска в средата;)

Купих днес 3 Mystery box oт 16 FV:

- Златен фонтан
- Магаре
- Плашило с гарга под шапката.

# 529
Благодаря ви. Аз изобщо съм пропуснала момента, че трябва да е заградено точно по средата.

# 530
Благодаря ви. Аз изобщо съм пропуснала момента, че трябва да е заградено точно по средата.

ahaaaa,и аз така и се чудя защо все ми шава doh

# 531
Аз пренареждането го направих много лесно - само преместих дърветата и засадих още неща, пак е симетрично. Grinning

http://img64.imageshack.us/img64/7097/newpa.png

# 532
  • Варна
Аз пренареждането го направих много лесно - само преместих дърветата и засадих още неща, пак е симетрично. Grinning

http://img64.imageshack.us/img64/7097/newpa.png

лелееее, от къде имаш толкова много червени и жълти дървета? искам и аз! Crossing Arms

# 533
лелееее, от къде имаш толкова много червени и жълти дървета? искам и аз! Crossing Arms

Жълтите си ги купувах, по 1500 бяха май, а червените бяха от подаръците преди време, но много дълго седяха и ги насъбрах,
защото много ми харесаха. Simple Smile

# 534
# 535
Аз пък от всичките ми 5 получени подаръка мистери бокс успях да отворя 2, другите като натиснех в/у тях ме пренасочваше директно към страницата с пращане на подаръци  #Cussing out

П.П. Отишли са ми в гифт бокса. Но като съм тръгнала да се оплаквам от 2 дни нищо не изкарвам от въртене на кокошки  Tired

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 15:07 от Whatever

# 536
Каква е  дейноста  на  новите  трактори?

# 537
Ох, много весело стана днес. Laughing
Аз заради разширението изхарчих парите, с който мислех да стигна 63 ниво. Но сега имам голяямо поле.

А да се засечем в 3:30, като кукувиците с Овчарчето. Едната публикува селски кич, а другата трупа милионите в мафията. Joy Joy

Много пък смешно, стигнах заветното ниво номер 10 и ме прати във фермата,
 а не ми дава да купя пусти трактор. Twisted Evil   Вече около 100 пъти рефрешвах и йок.

Съвсем изкуках да знаете, вече официално съм Куку Франзелата. hahaha hahaha hahaha

И аз го стигнах пустото му 10 ниво, а трактора не ми го дава ...  Thinking

За вас и за тези, които още нямат трактори.. аз също нямах трактор, ама се появи вчера.. ей така безпричинно.. така че, вярвам че и вас ще ви озари  Peace  Проверявайте редовно  Wink

Орат по 9 вместо 4 лехи.

# 538
  • Варна
хееей, видяхте ли новите училище и библиотека?! Laughing училището ми харесва много!

# 539

Орат по девет лехи.

Някой може ли да ми обясни за колекциите има ли смисъл да събирам повече от едно нещо. Имам 10 ръкавици и нищо друго от тази колекция, и с  перата ми е долу горе същото.

Общи условия

Активация на акаунт