FarmVille 12 - та тема

• 36 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Ми то ще събереш постепенно и другите.Като събереш дава ХР,пари и бензин.
А на мен от 15 мин ми се показва кравата и иска рефреш,днес съм наторила с триста мъки около 10 комшии само.И всичко е толкова бавно.

# 541
от кутиите хванах 2x 200XP и 1 дузина бели кокошки.
От bug collection нямам нито 1 калинка,които според тях най-лесно се намират ,а от редките имам по  5-10.  Outta Joint
Яйца и аз не намерих днес ,а съм с 9 кокошарника.
А днес и фейсбука и фармвила е бавен ,както никога досега. Всичко друго ми върви бързо.

# 542
  • МАРС
Днес освен че играта е бавна,ами и след шеър не ми се отваря прозорчето да публикувам,предполагам че и тези с яйцата имат същия проблем,за това няма публикаций!Купих разширението,училището и тотема,вчера трактора и май съм на път да фалирам MoneyА пък от кутийте ми се падат само глупави неща-кокошки,палми,крави,на една приятелка и се падна един кеш,чак завидях Twisted Evil

# 543
Има ново дърво.
Не е честно да пуснат 3, желани от мен подаръка, в един ден.
Дано и утре го има това дърво.

пп/ а утре към коя ли страница на Зинга ще ни изпратят?

# 544
Аз отворих 5 кутии и единствените свестни неща,които ми се паднаха са бензин и 1 долар.
Яйца въобще не ми дава днес,а съм направила поне 10 врътки.Нещо ме хваща нервата с тези кокошки и слагам по 1 готова и директно обирам.

# 545
  • София
Явно няма да дава вече яйца.
Или по за сега.
Аз си извъртях всичките днес, с 10 кокошки, което преди никога не съм правила. Преди добавях само по 6.
Изкарах към 235 000 и само едно яйце, което не можах да публикувам.
С подаръците още не съм се занимавала.

# 546
Събрах 30 различни подаръка в кутията си. Как и какво се получаваше за това?

# 547
най-накрая ми се реши проблемът с разширяването на фермата, вече ме прие за фен... ура имам голяма ферма!

# 548
Каква е  дейноста  на  новите  трактори?

пеят песни

# 549
  • Bristol
И аз се разширих Simple Smile

# 550
Супер...само аз ли останах нераширена newsm78...още ми е заключено...

# 551
  • София

И аз, че останах без пари.  Mr. Green

# 552

И аз, че останах без пари.  Mr. Green

Вие поне си влизате във фермите. Аз като имам близо 3 000 000 пари нищо не мога да направя с тях  Grinning

# 553
  • E-CLM & CH-VD
Castelano, пиши на съпорта да видят какво може да се напрaви, защото иначе няма влизане във фермата ти. Много хора има като теб, с пълни ферми със сено и да не могат да влязат.

# 554
Преди 30 мин. обрах готов кокошарник с 20 златни и даде златно яйце. Явно по 1-2 на ден може да се падат. Сега хубавата новина, е че немога да влизам и в двете ми ферми и дърпам шалтера.

Общи условия

Активация на акаунт