FarmVille 12 - та тема

• 36 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Аз си разширих фермата и цял ден я пререждам. Тия кокошки ми взеха здравето, над 300 са вече май. И сега като не дават толкова често започвам да се чудя дали да ги държа, че доста място заемат. И на всичкото отгоре с толкова кокошки пак не успях да събера за син медал, защото мойте по принцип са си инати , не дават много  и е голяма мъка, а сега хептен.
И имах много подаръци от съседи и като реша да ги приема и ми излиза тъпата крава., затова се извинявам на всички който са ми пратили подаръци, а не съм им  върнала,  ще се реванширам,като се оправи играта.

# 556
  • Пловдив
Разбрах как може да се оре веднъж със стария, веднъж със новия трактор. Примерно ако имате място не за 9, а за 4ри квадратчета. Като кликнете на самия трактор и дадете "плоу" - кеф ти по 9, кеф ти по 4ри квадратчета, в зависимост на кой трактор сте кликнали.

# 557
  • София
Разбрах как може да се оре веднъж със стария, веднъж със новия трактор. Примерно ако имате място не за 9, а за 4ри квадратчета. Като кликнете на самия трактор и дадете "плоу" - кеф ти по 9, кеф ти по 4ри квадратчета, в зависимост на кой трактор сте кликнали.

Аз понеже съм много "умна" си продадох другия трактор...  ooooh!

# 558
  • Пловдив

Аз понеже съм много "умна" си продадох другия трактор...  ooooh!
Купи си пак, само 5хиляди е вече Simple Smile

# 559
Хм, аз не разбрах как се сменят. newsm78 Но и какъв е смисълът, с големия може да се орат и по-малко квадратчета, не е задължително да са всичките 9.

# 560
  • София
Купих си даже му смених цвета за разнообразие.  Laughing

# 561
Събрах 30 различни подаръка в кутията си. Как и какво се получаваше за това?
Змае ли някой нещо за това?

# 562
  • Пловдив
Разгледай си медалите. Един от тях се получава, ако не си го взела вече.

# 563

медал - освен ако вече е взет - нищо не получаваш

# 564
  • Пловдив
Хм, аз не разбрах как се сменят. newsm78 Но и какъв е смисълът, с големия може да се орат и по-малко квадратчета, не е задължително да са всичките 9.
Кликни на самия трактор, пише плоу. Ако го натиснеш, ореш с този трактор, който си избрала.

# 565
Янтра, Zl-76

Благодаря!

# 566
Здравейте,  bouquetот скоро се занимавам и аз с тази ферма.

Нямам много време и съм назад, но се нуждая от съседи.
Дали ще се намери някой да ми помогне?  Praynig

pilom@abv.bg

# 567
Здравейте, бихте ли пратили покана на приятелят ми e-mail d_petrov76@yahoo.com Тази игра се оказа такава краста Crazy

# 568
a az dnes dori nemoga da namerq nikoi ot vas po e-mail.Moq e ketg@abv.bg,ako nqkoi iska da me dobavi za sased

# 569
  • Пловдив
Пратила съм преди доста време покани на мои приятели за съседство. Те не са ги приели. Как мога да махна/отхвърля поканите? Дано сте ме разбрали. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт