Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да използвам суха мая вместо прясна, за да направя козун?
Как да активирам сухата мая за приготвяне на козун?
Как мога да подобря рецептата за козунак?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да използвам суха мая вместо прясна, за да направя козун?
-
Как да активирам сухата мая за приготвяне на козун?
-
Как мога да подобря рецептата за козунак?
-
Защо моят козунак има дебела кора отгоре и отдолу?
-
Защо моят козунак е глетав и изгорял отстрани?



Време ми е за нов миксер , нали? 

. Сътворила си поредната си превъзходна питка виждам
.
Дребния е в пубертета , яде през 2 часа като бебетата
И не стига това ,ами и има претенции-готвенко да било , това да било, онова да било...и все наднича и пита -сега готово ли е?Ама нали каза 5 мин. , те минаха вече?Баща му като огладнее да не си му наоколко...завира се уж да помага , а ме изнервя до степен да го фрасна с тигана
Пъхали където сварили (колкото да не се вижда)
Обаче вечерите не си ги давам за нищо!
Често това ми е единственото време , в което мога да седна и да ви видя какви сте ги сготвили (в буквалния смисъл 
Правих символична питка-грозд по идея на Краси.мира.Обаче тя като втаса вече не приличаше на грозд,освен това не ми стигна доникаде жълтъка за намазване,а нямах повече яйца.Така че на вид много не я докарах,но пък беше много вкусна.


