® E-bay - тема 45

• 38 908
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
Мостри са, иначе имат и нормални щори със следния размер     Drop:   160 cm (63.0"), но цените им са различни

# 601
  • Шумен
Какво им става на тия англичане. Първо ми писа, че иска доставка 2 п. за доставка. А снощи получих това:
Hello,
I responded to this question yesterday, however after revising the prices of shipping it would cost me £10.00 to ship to Bulgaria.
 Rolling Eyes newsm78

Става въпрос за рокля, която е  около 250-300 гр.Вече взех да се отчайвам. Tired

# 602
  • Варна
Аз пък случих на свястна англичанка, която освен, че се съгласи да изпрати до БГ, ми писа че ще махне ограничението, за да мога да наддавам  Flutter

# 603
Какво им става на тия англичане. Първо ми писа, че иска доставка 2 п. за доставка. А снощи получих това:
Hello,
I responded to this question yesterday, however after revising the prices of shipping it would cost me £10.00 to ship to Bulgaria.
 Rolling Eyes newsm78

Става въпрос за рокля, която е  около 250-300 гр.Вече взех да се отчайвам. Tired

Ползвай някой от фирмите посредници  Peace

# 604
аз най- се дразня като купя нещо- платила съм го,но не ми оставят фийдбек ,ами чакат да го получа нещото,да им оставя положителен ,та тогава да благоволят ми оставят
не е редно така
Даа, много е дразнещо. Аз имах случай на върнати пари за неполучена стока- оставих + на продавача и помолих и той да ми остави, каза ок. Не ми остави фийдбек. След време получих стоката и му върнах парите и му писах пак да ми пише +, пак си останах без оценка.

Е що се дразните ,бе момичета ! Тези фийдбеци нямат абсолютно никакво значение, ако сте купувачи ! Аз имам около 30 или 40 непоставени фийдбека , изобщо не обръщам внимание. Ако поставят, ок! Ако не поставят , пак ок ! Важното е ,да си получа стоката , останалото ми минава точно през шишарката !

# 605
  • Варна
На мен взе да ми прави впечатление, че и шипинга за Англия е завишен. За нещата дето аз си купувам преди беше 1-3 лири. Сега почва от 3,50 и нагоре.

# 606
  • Шумен
Hello,
 Rolling Eyes newsm78
Става въпрос за рокля, която е  около 250-300 гр.Вече взех да се отчайвам. Tired
Ползвай някой от фирмите посредници  Peace
Мда, ама ми излиза много скъпо после с куриер, няма какво да се прави, ще се откажа от рокличката Rolling Eyes.

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 11:24 от vi_ki

# 607
Hello,
 Rolling Eyes newsm78
Става въпрос за рокля, която е  около 250-300 гр.Вече взех да се отчайвам. Tired
Ползвай някой от фирмите посредници  Peace
Мда, ама ми излиза много скъпо после с куриер, няма какво да се прави, ще се откажа от рокличката Rolling Eyes.
ако не се лъжа, Габко имаха вариант да пращат с български пощи - няколко страници по-назад беше питал някой  Peace

# 608
  • Шумен
Мда и аз се сетих, ще ги питам  Hug.
Mалейна, благодаря   bouquet.

# 609
аз съм нямала проблеми с англичаните,всички са били коректни и никой не ми е отказвал да прати до Бг

# 610
  • София жк Бъкстон
аз съм нямала проблеми с англичаните,всички са били коректни и никой не ми е отказвал да прати до Бг
И на мен не са ми отказвали, само че ми искат много висок шипинг до тук. Казват че пращат само с номер за проследяване, а по-големите или скъпи неща - само по куриер.

# 611
Hello,
 Rolling Eyes newsm78
Ползвай някой от фирмите посредници  Peace

Емпресите вече доставят и до Варна, ей къде са Шумен и Варна Simple Smile

П.С. Малко прекаляват с шипингите някои, на мен веднъж ми искаха 7 паунда и то до англия за чифт обувки...
Снощи пък си поръчах 1 кг соли за вана и шипинга до БГ ми излезе 2 паунда Simple Smile

# 612
Снощи пък си поръчах 1 кг соли за вана и шипинга до БГ ми излезе 2 паунда Simple Smile
Еййй давай продавача насам докато не се е усетил

# 613
  • Варна
На мен за рокля от Англия около 320 гр. ми взеха 5 лири. 10 наистина е множко...

# 614
На мен вчера ми пристигна рокля, 400гр, на пакета пишеш че й е излязло 2.60. Продавачката ми поиска 4, което е повече от приемливо. Но една ми поиска за един сутиен, които сигурно няма и 100гр 12 лири. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт